yazıklar olsun :(
Printable View
yazıklar olsun :(
kaza yapmamışlar anlaşılan, başka bi kazalı duster ı toplamak için çalıp ihtiyacı olan parçaları söküp atmışlar aracı çok belli....
valla bulunduktan sonraki halini görünce kendi arabama yapılmış gibi üzüldüm ,Sahibinin halini düşünemiyorum bile. ne diyim geçmiş olsun
Lanet olsun boyle insanlara, gecenlerdede Ankaradan bi 106 gti calinip bu hale getirilmisti onada cok icim yanmisti:( ya bunu yaparken tespit edilip o anda basican bunlari, o soktukleri parcalari gunes gormeyen yerlerine takican:( cok gecmis olsun bulundu diye gorunce sevinmistim bende:(
allah cezalarını versin :(
Oç ları umarım en yakın sürede acısı çıkar, o kazandıkları paraların keyifini süremezler. Bizim de 2010 yılında arabamız çalınmıştı, gece park edip gittikten sonra aynı yerde bulamamak çok kötü bir durum. Umarım kaskosu vardır da, mağdur olmazsınız.
Allah belalarini versin boyle serefsizlerin
Yazık ya :( Geçmiş olsun
Yazikar olsun yok boyle bir serefsizlik !!!
Cok gecmis olsun .
kaç kere gördüm bu konuyu ama güncelemeye içim el vermedi. bilmiyorum belki çok saçma mantıken ama kendimi sizin yerinize koyuyorum, ben arabaları sevmiyorum veya ilgilenmiyorum. ben bir arabayla ilgileniyorum ve sadece onu seviyorum. yani araba sevgisini aman yenisini alırız gibi görmüyorum belki abartıyorum ama bence öyle ki benim, bizim arabamıza bunu yapsalar ne halde olurdum. bilemiyorum. tek temennim umarım sahibi için okadar değerli değildir, tada sahibi okadar bu arabaya bağlı değildir. kaskosundan karşılanarak kalır. çok çok geçmiş olsun, işte onun bunun çocukları ortalıkta olup üredikçe böyle olaylar ne yazıkki görülecek :(
Çok geçmiş olsun. Böyle pezevnkler oldukça adam gibi bi yerede bırakamıyoruz arabayı
Geçmiş olsun , o halde görmek arabayı gerçekten kötü :(
Allahsızlık lan bu :( çok geçmiş olsun çok üzüldüm yazıklar olsun ya :(
Geçmiş olsun bu hale getirenlere de yazıklar olsun
ALLAH belalarını versin çoluk çocuklarından cıksın gün yüzü görmesin adi şerefsizler.inş sizinde kaskonuzdan zaranınız karşılanır ve mağdur olmazsınız.
çok çok geçmiş olsun :( Bunu yapanlar şimdi topladığı kazalı aracı satılığa çıkarıcaktır.Satılık ilanlarındaki tüm Duster'lar incelenip bundan alınan hangi parça varsa incelenebilir.Bu şekilde belki bulunabilir
Yaziklar olsun durum cok kotu, Allah yardimciniz olsun
Yazikla olsun bulunduguna svinilmeyecek hal getirmisler , gecmis olsun tekrardan