senkronızasyonları nasıl kapatıcaz?
bir de tam böle civcivli,lazımlı bir yerde kasmıyormu al carp yere..
Printable View
senkronızasyonları nasıl kapatıcaz?
bir de tam böle civcivli,lazımlı bir yerde kasmıyormu al carp yere..
Yukaridan ara menuyu asayiya cekin, sonra en sagda senkronizasyon var ona basin kapansin.
ondan sonraki girişlerin hızlı olmasının sebebi arka planda çalışıyor olması kapatın deneyim yine yavaş geldiğini göreceksiniz
benim numaralar telefon hafızasında kayıtlı ve sadece telefon hafızası göster şeklinde ayarlı . sadece rehberde değil arka plandan kapattığım zaman telefon ve rehperi numara tuşlama kısmı da aynı şekilde geç geliyor
bütün rehberinizi telefona kopyalayın rehber sekmesine gelin sağ tusa basın açılan menude goruntulencek kişilerden sadece telefonu seçin...
n7000 note 4.0.4 sürüm (rootlu) lap lups açıyor bu şekilde rehberi...
senkronizlerdende whatsapp hariç geri alayını kapatın hem net paketiniz gitmez hem şarjınız..
ayrıcı rootsuz android kullananlara bi tavsiye ; ilk 6 ay telefon rootsuzdu..boşa 6 ay geçirmişim :D
Cok guzel bilgiler bunlar daha incelikleri kesfeden varsa yazsin beyler
:D genel olarak bir bilgi yazım o zaman ;
samsung note'da denendi..
turkcellden aldım cihazı yaklasık 2 hafta önce rootladım;
rootlama işlemi aşırı basit ve 10 dk sürmüyor.
samsung galaxy note n7000 root islemi - YouTube
bütün kasılmalar donmalar ısınma problemi bitti.
rootladıktan sonra telefon GARANTİDEN CIKAR haberiniz olsun..
servise yollarken unroot işmeli yapıp öyle servise vermelisinizki all access counter (tüm yetki sayaçları) sıfırlansın böylece root yaptınız belli olmadan servise verebilin.
rootladıktan sonra playstore'da set cpu diye 1 program mevcut..
burdan cpunun mhzsini ayarlıyabiliyorsunuz.bir nevi overclock.
örnek olarak 1400 mhz işlemciye sahip galaxy note normal hali ile en düşük 200 mhz en yüksek 1400 mhzde çalışır.
bu program ile en düşük ve enyüksek parametleri kendiniz ayarlayabilirsiniz.
en düşük 200 en yüksek 500 mhzde çalışan bir telin şarjı çok gider ama kasar.
endüşük 1400 en yüksek 1400 mhzde çalışan 1 tel işe hızına yetişemessiniz (deep sleep mode girme ihtimalı var ÖNERİLMEZ ) :D
ortalama olarak en düşük 800 mhz en yüksek 1200 mhz olan bir parametre ayarında bile telefon üstün perfomans ile çalışır.
birçok derdiniz bu ayarla çözülür..
son 2 haftadır çok araştırıyorum baya bilgiye sahip oldum sorularınız varsa lütfen çekinmeyin..
sırf bu nedende iphone 5 alabilirim. yavaş işlem ben ideli ediyor. hızı seviyoruz :D
Rootladigimiz zaman bize ne artisi olucak baska makinayi elimize almiyalim :)
Makinayı ele alıcak durum yok, telefon üzerinde admin yetkisine sahip oluyorsun.
Default olarak gelen ve silemediğin kullanmadığın boşuna kaynak kullanan programları kaldırabilirsin vs
bu gece bir çalışma yapıyım..
Bu telefonlar da hastalik yapabilecek bisey yok bence cunku bende cok ugrastim olmuyor
beyler bnde baska bı sorun daha var sızdede oluyormu merak edıyorum.
mısal bırını arıyorum telefonda calma sesı duymuyorum .turuncu ekran yesıle donuyor sanıye ılerlemeye baslıyor ardından karsı taraftan ses gelmıyor kapatıuyorum tekrar arıyorum dıt sesı ve karsı tarafın sesı gelıyor genelde samsung kullanıcılarında oluyor bu.
mısal karsı taraf s3 note fln kullanıyorsa her 2 aramada 1 oluyor.
Şimdi baktımda benim note 2 de çok geç giriyor yav rehbere şimdiye kadar nasıl dikkat etmemişim... Sinir bozucu gerçektende...
aynı sorun 4,1,1 sürümünde düzeltilir diye bekledik ama malesef düzelmedi.artık 4,1,2 yi bekliyoruz.
Arama yaparken turucu ekran yesile donuyor benim telde ama herhangi bir donma olayi yok
diğer telefonlarımda bu problem yoktu mesala telefon sessizde alarmı kurdum alarm çalıyordu samsungta tel sessizdeyse alarmda çalmıyor :)
Benim telefon çalıyor ama arayan kişinin ismi 3-4 saniye sonra görünüyor ekranda. Son zamanlarda böyle bir huy edindi. Rehber sorunu da ezelden beri var çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Gerçekten sinir bozucu