Kitaplık kılıf süper :) telefon inceliğinden bişey kaybetmiyo çünkü kendi arka kapağıyla geliyo Oem kapağı söküp bunu takıyosunuz ki buda Oem aslında :D
he bide şimdi arkasını çevirdim baktım bide üstüne basmışım telefonun :D
Printable View
ben direk orjinal takıyorum 550 tl, 450 tl yede var tavsiye etmiyorum eğer kullanacaksanız. Camları gorilla glass olmadıgından kırılması normal
aynı durum bizim kardeşin telefonda var
dokunmatikte sıkıntı yok ama ekran gitti. (s3)
sadece ekran 150-200tl arası komplesine dışarda 450 tl diyorlar telefon garantili
servise mi yoksa dışarda mı yaptırmak lazım? dışarda kadıköy tarafında yer tavsıyesı olan var mı?
pm atıyom hacı abi
buradan açık açık yazayım
servis malı ekranın dükkana gelişi 150-165 USD arası değişiyor kur yüksek olduğundan 300-320 arası değişiyor yani
400 lira civarına da dükkanda takıyoruz biz bu mereti.
Piyasada son zamanlarda birde sadece Dokunmatik değişiyor biliyorsunuz bunu çok fazla tasvip etmiyorum açıkçası bunu da 150 TL ye yapıyoruz. Ama ekran rengi ve kalite olarak çok iyi olmuyor.
yani işin doğrusu ekranla bir mi değiştirmek muştu?
bir de bilgin var mı telefonu alalı daha 4 ay oldu garantili, serviste değişince garanti devam mı ediyo yoksa bu işlemi nerde yaparsan yap garanti off mode a mıgeçiyo*
kankacım ekran serviste değişirse garanti devam eder. Kimi zaman kıllık yapsalarda
ama servis ne kadar fiyat veriyo o önemli tabi bu bahsettiğim rakamların üstünde olursa ben şahsen dışarıda yaptırırım Garanti lik fazla bi iş olmuyor be kanka
diğer konudada evet ekranla dokunmatik serviste tek satılıyor biliyosun o şekilde değiştirmek lazım
dokunmatiği ayırıp ayrı olarak takınca nasıl anlatayım dokunmatiğe biraz güçlü bassan mesela ekrana değiyor içeri doğru bir bombe oluşuyor çin malı telefonlarda olduğu gibi birde ekranın parlaklığı canlılığı olmuyor
kendi telefonuma yaptım :D ordan biliyorum :D
peah. ben bi yarın yetrkili servis işini sorim olmadı sana ulaştırıym teli duruma göre o zaman valla
kanku sor bi başka yerdende fiyat al malzemecilerin işi belli olmuyor çünkü benden ucuza ürün alanda çıkabilir sonra mahcup olmayalım :) benim tek dayanağım ne olursa olsun yapılan her iş garantili en ufak sorun sıkıntıda çözerim :D
Sıfırı bin tl olan telin ekranı kırık, yani 450-500 masrafı olan haline neden 400 veren olsun ki? Temiz, anakartı falan sorunlu olan s3 bulup, change yapabilirsiniz görüşündeyim ben. :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...36726328/detay
Misal. Bunu 350 civarı alsanız, hem yedek kameranız, bataryanız da olur. :D :D
ben geçen günkendime aldım bitane ekranı kırık cihaz 150 lira verdim benden sonra kardeşim bi cihaz daha aldı onuda 175 liraya
zaten dükkana sağlamını 600 liraya alıyorum 750 liraya max satıyorum o halde 400 çok iyiymiş :D
haziktir olum bu konu 2012 konusuymuş bende mal gibi yiğite pm attım :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Benimde Note 1 camı kırık. Ama sorunsuz çalışıyor tuıkır tıkır. Kaça yaparık muştu
hahaha bana lazım bana:D
kırık değil de, ekrandaki ufak tefek çizikler için aklımda bi fikir var. güzel olursa konu açacağım buraya :)
hacı en iyisi kasko. geçen benim s3 ün ekranı kırıldı 100 liraya kasko yaptırmıştım aldığımda. ekran garantiye gitti 500 tl faturası vardı.
80 tl ye hallettim ben konu benim için kapanmıştır.