al arçelikten devam et valla ozan,
beyaz eşya yazlık kışlık bildim bileli kendimi arçelik. hiç sıkıntı çekmedik...
Printable View
al arçelikten devam et valla ozan,
beyaz eşya yazlık kışlık bildim bileli kendimi arçelik. hiç sıkıntı çekmedik...
yok ikinci el istemiyorum elimdekileri fakirlere veriyorum zaten
bulasik makinesini arcelik alicam zaten, kombi de uygun fiyatli bulursam alabilirim ama alarko da guzel.
camasir makinesi bir muaama, arcelikin hem kurutma hem yikama yok. almisken ikili olsun, ayda yilda birkere kullansam da kurutmasini olsiun
Kombi hariç diğer ev aletlerin Arçelik veya Bosch olsun yoksa üzülürsünüz Kombide çok birşey önemli değil demir döküm iyidir ama genelde hepsi bakım yapılmadıkça sıkıntı çıkarır..
Edit..: alacağınız makinalar elektronik kartlı olmazsa djital filan buda sizin yararınıa olur..
Ozan Bey öncelikle yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun,
Combi markasında viessman'ı tavsiye ederim, kardeşimin evine yeni aldık gayet memnunuz. Çamaşır makinesinde de samsung fiyatları genelde uygun ve ecobubble teknoloji ile daha az deterjan, enerji tasarrufu vs. oluyor sanırım. Ayrıca kısa program olmasına da özen göstermenizi tavsiye ederim.
Bulaşık makinesinde de yine önceliğiniz kısa program olsun ve tercihen siemens olabilir.
(Fikir açısından belirtmek isterim ki; Viessman kombi kabaca 2000tl, çamaşır kabaca 1100 tl, bulaşık da 1200 tl gibi düşünebilirsiniz.)
Güle güle kullanmanız ve oturmanız dileğiyle, tekrar hayırlı olsun...
viesmann kombi abim de aldi, memnun da fiyati su an beni asiyor, yoksa almak isterim.
gidip su alarko icin fiyat sorucam
kombi dışında herşeyi arçelikten alabilirsin
hatta beğendiğin model olursa fiyat al bende fiyat alıyım bayiden bayiye değişiyor
abi samsungtan uzak dur arçelik istersen yardımcı olurum servisinde çalışıyorum avcılarda sen baya uzaksın ama yinede yardımımız dokunur heralde :)
Kartın patlaması durduk yere olacak bir durum değildir kısa devre gibi bir olay yoksa eğer yaa banyoda duş alırken buhardan rutubetten patlar yada illa ki bir yerden su gelmiştir elektiriklerin kesilip gelmesiylede olabilir.. bazı durumlarda garanti dışı olabiliyor. Kullanım yanlışlığı olabiliyor bunları geçtim hepsi garantiden değişse bile sizin aldığını makinanın bozulmasıyla servisi beklemeni beklediğiniz süre zarfı daha sıkıcı :D ama manuel eski tür makinalar tarzı hala bir kaç model var diye biliyorum bunlardan sorunsuz birşekilde devam ediyor. Arçelik bosch gibi makinalarda bu tür arızalar biraz daha azdır ama ariston indesit tarzı makinalar 3 yıl garantili ve 3 yıldan sonra yaa motor yada gövdede sıkıntı çıkartıyor makina kadar masraf çıkabiliyor neredeyse :D
abi hayırlı olsun
bu arada istanbulda varmı bosch bayisinde çalısan yada bayisi olan birileri?
Mersin'de olsaydın her türlü yardımcı olurduk abi , babam spotçu...Ama sana tavsiyem , ekonomik olsun diyorsan , altus , regal gibi markalardan şaşma...Fiyatlarına göre iyi mallar gerçekten...Ayrıca servis sıkıntısıda yaşamazsın...Beyaz eşyada samsung o kadarda iyi değil bence...
Ben beyaz eşyacıyım. :) Vestel bayisiyiz, beyaz eşya ürünlerimizde 5 yıl garanti var, ayrıca çamaşır mk. bulaşık mk. ve buzdolaplarının motorlarında 10 yıl ekstra garanti veriyor firma. Fiyat olarakta arçelik ve bosch ile mukayese edildiğinde gayet uygunuz. Servis ağı ve müşteri memnuniyeti ise gayet iyi, tavsiye ederim.
Şu beyaz eşya işini evlenme arefesinde senden log alıcam iyi sakla :D