geçmiş olsun. alkol vs çıktımı elemanlarda ? veya sordun mu neyin peşindeymiş?
edit: mermiye kafada atar o eleman baya azimliymiş içinden geçmeye çalışmış
Printable View
geçmiş olsun. alkol vs çıktımı elemanlarda ? veya sordun mu neyin peşindeymiş?
edit: mermiye kafada atar o eleman baya azimliymiş içinden geçmeye çalışmış
Geçmiş olsun. Şahinler çok zayıf kazalarda.Sürat çok yokmuş 130dan epey frenleyerek vurmuş demekki yoksa çok feci olrudu sonuç her iki araç içinde. Hiç suçunuz yokken başınıza iş gelmiş işte tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bu arada kaza nerde oldu tam olarak?
Geçmiş olsun....
Allah beterinden saklasın....
Organıze yolunda oldu ıssız bır yoldur ısık yok cok dıkkatlı gıtmek gerkıyo dıstan gorundugu gıbı degıl arkadaslar benım arcın sasıne kadar gırdı ta kı tavan kasmıs sahınde aynı sekılde 30la vurumcamı boyle olur ılk defa bu kadar sıddetlı bır kaza gecırdım caresızlık cok kotu arkadaslar
geçmiş olsun,Allah korumuş ortalama 50km civarında sürattedir yoksa 130 ile katliam olurdu
büyük geçmiş olsun allah daha büyüklerinden saklasın... trafikte böyle kendini bilmezler artmaya başaladı dikkat etmek lazım... ewde pc'de araba yarışını oynayıp trafiğe çıkıyorlar çarpınca yeniden başlayacak sanıyor heralde bu tip arkadaşlar... :icon_wack
Konu burda hız degıl dedıgınız gıbı olabılır hatalı sollamanın kotu olması sonuc bılgı veren arkadaslar bunun bılıncıne varsın dıye yazdım bu konuyu
gecmıs olsun Hasan ...
Verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
gecmıs olsun dostum
geçmiş olsun,Allah korumuş cidden.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Allah korumuş, çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun allah beterınden saklasın. yanlı karsıdan gelen arac sana 130 km hızla çarpsa servis aracının en arka koltugundakı yolcuya kadar gıderdı...
tekrar geçmişolsun.
Geçmiş olsun Allah korumuş.
Allah beterinden korusun gecmiş olsun