harbiden devavmını merak ettim şimdi :) çok güzel bi r paylaşım saol ;)
Printable View
harbiden devavmını merak ettim şimdi :) çok güzel bi r paylaşım saol ;)
Haşmetli komutan, güzel insan, Genaral Yamashita'nın yaptığı 1200 tonluk gömünün yanında bir hiç kalır ama orada uçaktan başka şeylerde olabilir.. Alman ordusunda uzun yıllar eğitim görmüş olan Yamashita nın ***** bölgedeki ana adalar ve 400 küsür adacıkta 600kişilik eğitimli personeli ve civardaki yakaladığı esirleriyle berrber itina ile yaptığı yealtına hazine saklama operasyonu hala çözülemedi ve her yıl birkaç mağara açılıp soyulmasına rağmen devamı geliyor, hatta bugün o adacıklarda yaşayan köylüler sponsor arıyorlar, ülke kanunlarıda bir şekilde serbest bıraktırılmış.. bu güne kadar 200küsür tonu japonyadan, çinden ve okyanus ötesinden gelen bazı torunlar ve avcılarca bulundu.. Führerinde aynı şekilde büyük bir operasyonu mevcut. fakat 4 farklı gömüsünden sadece 1 tanesi bulundu. 3 tanesi hala almanya topraklarında yatıyor ve denizaltıyla şahsi olarak getirilen 5 tonluk küçük bir zerresi ise marmarada yatıyor.. Bu almanyadakiler eğer bulunup hikayesi ört bas edilmediyse hala bulunmayı bekliyor.. Kaddafinin çöle sakladığı 400 tonu ise 6 ay içinde bulunup el konuldu.. Monika çiftliği, Karasakal, Piri reis, Alemdar paşa, El dorado, Rus Kolçak tren soygunu ve ulu hakanımızın yıldız ve belkız operasyonları ise günün birinde hak eden torunları tarafından çözülmeyi bekliyor.. Dünyanın farklı bölgelerinde geçmişte yapılmış bunun gibi derin devletler tarafından yapılıp soygun olarak gösterilmiş daha 4-5 büyük operasyon var ve kuzu kuzu yatıyorlar... tabi bazıları günümüzde bulunup ört bas ediliyorlar.