Benim anlamadığım babamın volvosunda koyu içi gözükmeyen film var,2005 senesinden beri bir kere ne çevirmede laf ettiler ne ceza yazıldı hiç hatırlamam bile,arabaya göre muammele harbiden var.
Printable View
Benim anlamadığım babamın volvosunda koyu içi gözükmeyen film var,2005 senesinden beri bir kere ne çevirmede laf ettiler ne ceza yazıldı hiç hatırlamam bile,arabaya göre muammele harbiden var.
ya bide bu geyik çıktı. nerde cam filmi konusu açılsa hemen millet cam filmi yasağı kalkmıştı v.s diyor.
ya arkadaş böyle bir kanun ne zaman nerde gördünüz? yok öyle birşey. sağdan soldan 1 avukatın dava açıp kazandığı bir ceza iptali yüzünden millet birbirine dedikoduyla karışık en son artık kanun çıktı filan diye sıkmaya başladı.
cam filmi halâ yasak. film varsa kitler. ha yok gerçekten renkliyse gider cezayı iptal ettirirsin. onun içinde servisten arkacamlar orjinal renkli camdır diye bir yazı alabilirsin. onunla iptal edersin.
bugün arkadaşım açtığı davayı kazandı... sakaryadaki avukatın davasını emsal göstererek başvuruda bulunda mahkemeye ve kazandı.. detayları öğrenir yazarım
anlamadığım, renkli cam için servisten yazı niye? renkli camda o yuvarlak içinde E1-E10 vsvs yazan yuvarlağın üstünde V varsa renkli camdır yoksa değildir. Bunu öğrenememişse renkli camla gezen adamın suçu ne?
Dostum acık soyleyeyim ugrasmaya degmez. arabanı bu kusurlardan dolayı baglamadıysa Ki kolay kolay baglamaz sorun yok. takılma bunlara hakketen rahat edersin.
2006-2007 de full mod. lu bilenler bilir mistubishi carisma 3 numara film ön cam dahil gezerdim. 1 kez polis barbaros bulvarında cevirdi ve bagladı. gıcıklıgına. dergı cekimleri icin bulusmaya gıdıyordum. hıc bir haserelik de yapmamıstım. sırf gıcıklıgına cevirdi. hafta sonu bagladı aracımı birde pazartesi saat 8 barbaros otoparkından aracımı teslim alırken beni baglayan polis bana bakıyordu. isaret ettim dedim iyi bak iyi. sonrada döndu arkasını bindi gitti arabasına.
yani ugrasmaya ugrasırsın ama zararı sen görürsün. hırsılanırsın sinirin bozulur. o yuzden bosver dıyorum. bazen durduk yere cevırıyorlardı bende dıyodum kı kardes araba bu gordugun gıbı acık soyle guzel olmus mu olmamıs mı soruyodum derdı ki guzel olmus heeh tamam al o zaman anahtarı bı tur at bı bak nasıl olmus. sasırıyodu gulup gonderırlerdi. cogu kez aynı polıs arkadaslara da denk geldıgım olmustur.
heee gercekten sen haklısındır polıs te hakketen serefi karakteri bozuk din dusmanı biridir ramazan da sen orucken durduk yere cevırır telefonla konusuyorsun dıye cevirmistir gıcıklıgına sene bi temiz hakaretini edersin bir temiz rahatlarsın parlatırsın herifi yaz lan dersın cezamı serefsiz yazacagı 100 lıra ceza. hadı 200 olsun. şimdi dusun can alıcı nokta. kime agzına geleni soyleyerek desarj olup dayak yemeden yoluna devam ettin durduk yere hemde :) hemde bir polise ;) o yuzden bu aldıgın ceza hakketen ugrasmaya degmez öde gec rahatına bak. arada hatta salla rahatına bak eger gıcıklık yaptıysa. :D
yazdıklarım yanlıs anlasılmasın gıcıklıga karsılık yapılmıs olanlardır. örnek teskil etmesin :D
cam filmi tamam suç iyi hoş ben orasında değilim de, polise durdursana lan onu da dedin mi demedin mi? :) (lan'ı içinden söylemiş olabilir misin)
dostum bende aynı dertten muzdarıbım adamlar olede bole yazıyor valla sınırden camları normala cevırmeye bıle dusunuyorum oda yetmez mıs gıbı camlar renklı V harfı var ve ınatla bu camlar fılm dıyım anahtarla ufak cakılarıyla cızmeye bıle kalkıyorlar
inan bana beklemiyordur. :D O tarz adamlar alışıktır bu durumlara yani peyniri olmuştur diyebilirim :) gıcık olan polis e diklenip yaka numaranı ver lan yada yaka numaranı ver bakayim sen gibi konustugunda ya o anda varsa eger emniyet müdürü amcan dayın yada baba onu arıyacan (işte o zaman adamı yusuflatırsın) yada hiç hiç o taraklara gitmicen. aynen daha önce dediğim gibi ruh haline ve ortam gerginligine göre ayar verip sende onu gıcık edecen :) ki en güzeli bu :)
Bir keresinde gümüşyaka ya denize gidiyoz ark. larla caravlle le gişelerden kapattım büyükçekmece sapagına yaklastım arkadan bi ekip aracı tepeleri yakmış anols yaparak geliyor. (bende arada cıtırdan capraz gidiyorum kimseye bi rahatsızlık vermeden) neyse dedim heralde acil isi var adam tepe lambalarını yakmış sellektör yaparak geliyo dedim yol vereyim gecsin. meyersem gişelerden beridir beni takip ediyomuş :) neyse çevirdi abiler bizi indik. tabi yine elleri bellerinde davranmak uzereler :) nereye gidiyon laan dedi sert sekilde. dedim abi sakin ol ben ne oldugunu anlamadım hele bi anlat ne oldu. niye çevirdin beni dedim. anlattı giselerden hızlı gectin de bir suru bakas attın emniyete girdin falan da falan bide bizden kacıyosun. yaw kardesim sen dur hele hemen bi telefon ettim bizim bi tanıdıga sordum dedim kardes senin peder bu bölgeye bakıyomu bunları tanırmı dediki yok abi tanımaz. ok dedim telefonu kapattım polise dondum dedim ki yaw kardesim bide bilinmeyen biri degiliz bizimde dayımız var emniyet muduru falan filan o kanaldan girdim adam demesin mi benimde amcam var su subede bilmem ne :D heee öyle mi iyiii dedim yani biraz da sırıttım :D dedim abi sen yaz cezayı napalım dikkat ederiz artık dedim tatlı tatlı konustuk devam ettik yolumuza :D
gene uzun yazdım ama anca o kadar anlatılır. Polisler le itismemek en güzeli. Baktın çok jazz yapıyo gıcıklaşıyo o zaman her turlu giderini yap rahatla yol ver gitsin :D