anadolu yakasında olmak öncelikli şekilde adam gibi demleme çay yapan yer neresi var kıraathanelerimiz geçersizdir kız arkadaşla gidilebilecek çok yer gezdim baktım adam gibi çay yapan yer yok bilen duyan varsa yardım bekliyorum![]()
anadolu yakasında olmak öncelikli şekilde adam gibi demleme çay yapan yer neresi var kıraathanelerimiz geçersizdir kız arkadaşla gidilebilecek çok yer gezdim baktım adam gibi çay yapan yer yok bilen duyan varsa yardım bekliyorum![]()
Beykoz'a gelebılırsın..korunun içinde dilruba var tatlı bıyer ağaçlıkların içerisinde havuz cevresınde oturma alanı vs. huzurlu bı mekan semaver şeklide yapıyorlar.
yada anadolu kavağı yoros cafe olabılır orasıda hoş bıyer gerçı çayını hıc ıcmedım ama bogaz manzarası herşeye bedel![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Bakırköy'deki Marmara Forum'da üst katta bir kafe vardı ama adını unuttum. Geçenlerde kitap aldıktan sonra oraya gittim kitap okumak için. Çay söyledim, çay gerçekten kendi demlediğimiz gibi tazeydi ama tadı daha güzeldi, farklıydı.
Çıkışta sordum çayınıza birşey mi karıştırıyorsunuz dedim; Lipton'un Doğu Karadeniz Çayı ile Earl Grey adı verilen çayını karıştırıp, demlemişler.
Orada içtiğim çayı gerçekten hiçbir yerde içmedim. Diğer tüm mekanlarda karşılaştığım lezzet ve tazelik %90 aynıydı. Buna Anadolu Yakası'da dahil.
Avrupa yakası olaydı şişli minibüs duraklarındaki Hüseyin Amca(sohbet muhabbet müthiş seviyeyi bilir) ve hisarüstü balkon.araba içinde içicen çayı ama.![]()
ilgililere duyurulur...
Çaykolik olarak hareketli yerler tercih edilmeli,sessiz sakin olsun dediğinizde kocaman demlikle öğlen demliyorlar akşama kadar aynı çayı kullanıyorlar..Bendede bayat çay mide bulantısı yapıyor,büyük sıkıntı..
Kız arkadaşla oturulmaz uzun süreli ama atatürk caddesinde marmaris büfede hareket fazla olduğundan anlık çay krizi çözülebilir.
Bağdat caddesinde suadiyeye gelmeden solda cafe kavaa var orasıda dikkat ediyor.Şu anda kış için tadilattalar.
Fenerbahcedeki yerler kalabalik oldugundan cay surekli yenileniyo. ben bir kere hatirlamiyorum bayat cay ictigimi
avrupa yakası yerler çoğunukta ama gidip gelm amanı çok fazla fenerbahede çay hep taze evet ama ordada üst üste otumak dert oluyo çoğu zaman manzaraya takılmıyorum çay güzel osunmarmarisin çayını hiç denemedim onu bi denemek lazım birde beykoz-diruba var şuan başka yer varmıdır
evdeki demlik çay keyfini hiçbiri vermiyo.. tarihi çınaraltı var ama oradada servis çok yavaş.
Dr.ECU
çınaraltı iyidir nezihtir gıdıp cayını kendın alırsan servıs sorunu kalmıyo yoksa adam unutuyo resmen o guzel yerı ısletemedıler bı turlu
R.E.S
Fenerbahçe tesadüf..
Çamlıcada mekan yok çıkıyorsun üste orada satılıyor zaten sürekli tükendiği için taze taze demliyorlar..
Kadıköy'de var migros karşı ara sokağında Çayın Hası orası aynı zamanda kahvede yapıyorlar.. ismini unuttum manzarası filan yok sadece çay kahve taburede oturyorsun ama çayı şuana kadar içtiğim çaylardan en iyisi![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
gelin bize terasa çıkarsınız yalovadan yeşilköye kesintisiz manzara çaylarda yengeden en demlisinden...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)