User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cam Filmi Cezası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cam Filmi Cezası

2 hafta önce cam filmi ve egzosdan ceza yedım ve sokturdum filmleri,sadece arka dakıker kaldı. Dun aksam sultanbeyli den tem e baglanırkrn elınde promıl aletı yanıma yaklastı polis, kemer var aferın onlerde fılmde yok dedı. Arkada var ama dedı gec kenara ceza yazcam dedı. Renkli cam dedım, fakan dedim dinletemedim. Elime bi ceza, bırde arabanın her tarafının fotoğrafını cektı. Bız orda dururken 4 numara ön cam dahıl transporter gectı, durdursana lan onuda dedım ama yook sırayla dedı, benım ısımı bana öğretme koçum falan dedi.
    Ben o polısede bu cezayada her nasılsa dava acmak ıstıyorum. Sızınle paylasmak ıstedım bu olayı da gorusletınızı almak ıstedım.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka camlar film mi peki
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camlar renkli olsa ruhsatta yazıyor die biliyorum ben.fabrika çıkışlı olduğunu ispatlamak adına öyle bişeyler yoksa ki filminiz var anladiysam.
    Dava isine karismak gibi olmasin ama hic bir sekilde sonuc alabileceginizi dusunmuyorum ne kanit var kanit olsa bile durduramadim. Baska arabalarla ugrasiodim diyebilir kanunlar trafikte hep polis lehine Malesef

serdar_yuksel06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaki film'lere karismaz ki öndeki adami goruyorsa
    Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.

AtmoSpheriC
    Misafir
    arka camlar serbest olmamışmıydı

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür olalarla karşılaşıldığında hemen video kaydı başlatmak lazım. Şimdi ibne polisler bile bunu yapıyor. Biri sürücüyle uğraşırken diğeri kenardan video çekiyor.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmi yasağı kaktı diye biliyorum bende? önler açık içerisi rahat göründüğü sürece yasak değil diye kanun çıkarmışlardı....
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camlar renkli olsa ruhsatta yazıyor die biliyorum ben.fabrika çıkışlı olduğunu ispatlamak adına öyle bişeyler yoksa ki filminiz var anladiysam.
    Dava isine karismak gibi olmasin ama hic bir sekilde sonuc alabileceginizi dusunmuyorum ne kanit var kanit olsa bile durduramadim. Baska arabalarla ugrasiodim diyebilir kanunlar trafikte hep polis lehine Malesef

Ruhsatta yazmıyor arkalar renkli ise her hangi birşey.

Canblock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamıyorum bu polisleri dün aksam saatleri antalyada ışıklarda durduruldum . Orjinal Rx8 egsozuna patlıyor diyor. Gürültülü Diyor. Neyseki Bağlamadı da rezil olmadık. Aslına bu tip olaylarda ödeyip geçiyoruz. Sessiz kalmak yerine bişeyler yapmak lazım haklı olduğumuz yerlerde.
    sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur
    herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
    sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur
    yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîldâr olur...

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kemerden ceza yedim bende video kaydı var arkadaşlar
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video çektiğimizd bu videoyu veya ses kaydettiğimizde itiraz ettiğimiz mahkeme delil olarak kabul ediyor mu ya da göz önünde bulunduruyor mu?

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı misery1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video çektiğimizd bu videoyu veya ses kaydettiğimizde itiraz ettiğimiz mahkeme delil olarak kabul ediyor mu ya da göz önünde bulunduruyor mu?
    çektiğim videoda kimsenin emniyet kemeri yoktu

eyvallah çevirdinde bir kişi arabalara bakıyor zaten tek olanları çeviriyor araçta 2 kişi varsa çevirmiyor

bende bağırdım ne bu saçmalık dedim yolunu teklerden mi alıyorsun dedim bozdum salağı

sonrada trafik cezasını emniyet kemerinde yazacağına kırmızı ışık yazdı bende itiraz ettim

ama bişey değişmedi tabii cezayı yedim videoyada çektim duruyor
    GOT DİESEL&TORK

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkoral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce cam filmi ve egzosdan ceza yedım ve sokturdum filmleri,sadece arka dakıker kaldı. Dun aksam sultanbeyli den tem e baglanırkrn elınde promıl aletı yanıma yaklastı polis, kemer var aferın onlerde fılmde yok dedı. Arkada var ama dedı gec kenara ceza yazcam dedı. Renkli cam dedım, fakan dedim dinletemedim. Elime bi ceza, bırde arabanın her tarafının fotoğrafını cektı. Bız orda dururken 4 numara ön cam dahıl transporter gectı, durdursana lan onuda dedım ama yook sırayla dedı, benım ısımı bana öğretme koçum falan dedi.
    Ben o polısede bu cezayada her nasılsa dava acmak ıstıyorum. Sızınle paylasmak ıstedım bu olayı da gorusletınızı almak ıstedım.
    genç kardeşim öncelikle geçmiş olsun renkli cam denilen olay orjinal fabrika çıkışı camlardan ibaret olanlar ve sonradan uygulama lazer vs yapılanlardır , ülkemizde aracınıza yaptığınız her değişikliği yasal çerçeveler içerisinde ruhsata işletebilirsiniz tıpkı motor değişikliği , lpg takımı gibi , şunu da altını çizerek söylüyorum cam filmi halen yasak , çalışımalar vs var , resmi gazetede yayınlanıp yasalaşana kadar da yasak olacak , ayrıca karşında ki kim olursa olsun , lan diye hitap etmeni yakıştıramadım saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Git sulh hukuk mahkemesine dava aç.

Mahkeme bilirkişi raporu isteyecektir. Sonuçta ön camlar filmsiz diyorsun ve görüşe aykırı bir durum teşkil etmediği yönünde rapor verecektir bilirkişi.(Ön camlar filmsiz çünkü)

Ardından da yine dava açarken dilekçede de polisin bu tutumunu ve sözlerini de yazdır. Hatta görev yapan ekibin sicil numarası filan da vardır sendeki ceza makbuzunda; oradan numarasını adını vs. ve söylediği sözleri değiştirmeden yaz. Yanında şahit varsa iyice lehine olur olay.

%90 ceza iptal olur.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekden camların renkliyse v işareti olmalı oraya bak emin değilsen.

serhatın dediği yolu izlemelisin.

Ayrıyetten LAN diye hitap eddiysen, Polis bi fırat aydınus değilmiş
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanun maddesi diyor ki:
    " Tehlike oluşturabilecek ve görüşü engelleyici her çeşit aksesuar vs..vs......"

1) Renkli cama yandan bakınca aracın için görünmüyor diye ceza yazar
    2) filmli cama kaza yapınca aracın içinden çıkamazsın senin için tehlike oluşturuyor diye ceza yazar hatta madde 2 ye şeffaf filme bile ceza yazma yetkisi var.

Hiç uğraşma kaybedersin.

Heee polisin tutum davranışı yanlış ama bunu nasıl ispatlayacaksın o da ayrı bir konu.

Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama
    Polisin birine geçen transporterı göstererek durdursana lan dersen adam sana kafayı takar. Sonra o seninle çok rahat uğraşır ama sen o kadar kolay uğraşamazsın ve uğraştığınla kalırsın.
    Polise rüzgar yaparsan eline çok bir şey geçmez.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede Yazılan cezaların yaş ortalaması 18-22 yoğunluğu vardır sanırım büyük kişilere ve jeep transporter gibi araçlardaki filmlere genelde cezai yaptırım olmuyor