şimdi pm istemeye başlarlar:D
Printable View
videoyu koymayın derim.Çok mimli.Şafak abi sildirmek için uğraşmıştı.Hiiç gerek yok..
yok zaten benimde arşivde kalmış videodaki herkes iyi tanıdığım sevdim kişiler hiç polemiğe malzemeye gerek yok ;)
yok bende video falan dağılın :D
isteyene flashdiskte satılık 50 tl :D
ahah ben arşive bir dalayım duruyorsa izlerim keyifle durmuyorsa s2k'lerden devam:D
tehlikeli hareketler apaçık neyini savunuyosunuz ? sırf s2000 ve forumdan arkadaşlar diye savunmalımıyız yani bumudur..o videoyu bu güne kadar bi kez yarıya kadar izledim belki yarı bile degildir..
Ara ara açıp izlediğim bir video, uzun zamandır da izlememiştim bu konu vesile oldu tekrar izledik :D
Ya önce söylüyorsunuz insanı meraktan çatlatıyorsunuz sonra yok diyosunuz olmazki :D acayip merak ettim. Bu tür vidolara iyi yapmışlar demem ama eleştirmemde çünkü çok büyük keyf alıyorum izlerken. Netteki bütün vidolar arşivimde var ama bu bahsettiğinizi heç görmedim pls :( ben yinede ara ara pm kutusunu kontrol edicem bak :D
halil o gün bir seferde kaç para harcamıştın. geçen facede yazıyordun birşeyler. :D
Eğer haberciler video başı iyi bir para vereceklerse malzeme sağlayabiliriz. Fiyatta anlaşmaya bakar. :D
O evoyu kullanan manyak manyak :D tam bir Laz :)
Matthardy karistirma ortalig sakin ;)
Nerde o eski haberler, Reha Muhtar zamanı show tv ne haberler yapardı gizli çekimler falan, sokak yarışçıları terör estirdi :)
youtube da ki yorumları okuyan varmı acaba
S2k yapinca yanlama, drift sahin yada e30 yapinca apache olur . Marka model farketmeksizin boyle salak sacma hareket yapan herkes sehir eskiyasi benim gozumde .
alttakı yorumlarda fena : )
çete gibi gezmişler
ya bendede olmasının sebebi benim telle çekilmiş ;)
yoksa tiksiniyorum s2000lerden hahaha :D
şaka bir yana bi bende varmış o görüntü,görüntüdeki kişilerde yayınlama dediği için bana bişey yapmak düşmez..
kısaca kapansın bu konu artık burda :)
karışma keküt* bende :D hahahaha