User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Otomobilini 33 yıldır odada saklıyor

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Otomobilini 33 yıldır odada saklıyor

url=http://bit.ly/c25MCx][/url]

Uysal, otomobiline gözü gibi baktığını söyledi.Vezirköprü İlçesi’nde oturan Bahaddin Uysal, 1970 yılında inşaat işçisi olarak Almanya’ya gitti. 9 yıl sonra Almanya’dan satın aldığı Ford Taunus marka otomobille Vezirköprü İlçesi’ne izne geldi. RTHABER | İZMİR HABERLERİ İzin sırasında bir arsa satın alan Uysal, apartman yaptırmaya başladı. Daha sonra tekrar Almanya’ya dönen Uysal, otomobilini 1979 yılında inşaatı devam eden apartmanın giriş katındaki bir odaya bıraktı. Odanın duvarlarını da tuğlalarla ördürdü. Almanya'dan Türkiye’ye zaman zaman gelen Uysal bu sürede otomobilini apartmandan dışarı hiç çıkarmadı. Son olarak 1998 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Uysal, 33 yıldır 5 katlı apartmanın giriş katındaki bir odada sakladığı otomobiline gözü gibi bakıyor. Otomobilini dışarı çıkarıp kullanamadığını, ancak zaman zaman olduğu yerde çalıştırdığını belirten Uysal, "Bu otomobilin benim için farklı bir önemi var. O nedenle ona gözüm gibi bakıyorum. Benim için çok değerli" dedi. Vezirköprü ilçesi'nde bir akarakıt istasyonu sahibi olan Bahaddin Uysal, "İzin dönüşü Almanya'ya uçakla geri döndüğüm için otomobilim Vezirköprü'de kaldı. Ben de bir zarar gelmesin diye yeni yaptırdığım apartmanın giriş katına bıraktım. İnşaat devam ettiği için odanın etrafına duvarlar örüldü. İkinci bir otomobilim daha olduğu için bir daha otomobili dışarı çıkartmadım. Orada kaldı. Zaten dışarı çıkarmam için duvarları da yıktırmam gerekiyordu. 1978'de otomobilimi 9 bin marka almıştım. 33 yıldır hiç kullanmadım ama benim için çok değerli. Zaman zaman motoronu çalıştırırım. Şimdi antika oldu. Çocuklarıma ve torunlarıma bu otomibili satmamalarını benden sonra da burada kalmasını istediğimi söyledim" diye konuştum.Uysal, otomobili Almanya'dan aldığı GMR 7249 geçici plakayla Türkiye'ye getirdiğini, odaya koyduğu için de burada trafiğe kaydettirmediğini SÖZLERİNE EKLEDİ.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uysal, otomobiline gözü gibi baktığını söyledi.Vezirköprü İlçesi’nde oturan Bahaddin Uysal, 1970 yılında inşaat işçisi olarak Almanya’ya gitti. 9 yıl sonra Almanya’dan satın aldığı Ford Taunus marka otomobille Vezirköprü İlçesi’ne izne geldi. RTHABER | İZMİR HABERLERİ İzin sırasında bir arsa satın alan Uysal, apartman yaptırmaya başladı. Daha sonra tekrar Almanya’ya dönen Uysal, otomobilini 1979 yılında inşaatı devam eden apartmanın giriş katındaki bir odaya bıraktı. Odanın duvarlarını da tuğlalarla ördürdü. Almanya'dan Türkiye’ye zaman zaman gelen Uysal bu sürede otomobilini apartmandan dışarı hiç çıkarmadı. Son olarak 1998 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Uysal, 33 yıldır 5 katlı apartmanın giriş katındaki bir odada sakladığı otomobiline gözü gibi bakıyor. Otomobilini dışarı çıkarıp kullanamadığını, ancak zaman zaman olduğu yerde çalıştırdığını belirten Uysal, "Bu otomobilin benim için farklı bir önemi var. O nedenle ona gözüm gibi bakıyorum. Benim için çok değerli" dedi. Vezirköprü ilçesi'nde bir akarakıt istasyonu sahibi olan Bahaddin Uysal, "İzin dönüşü Almanya'ya uçakla geri döndüğüm için otomobilim Vezirköprü'de kaldı. Ben de bir zarar gelmesin diye yeni yaptırdığım apartmanın giriş katına bıraktım. İnşaat devam ettiği için odanın etrafına duvarlar örüldü. İkinci bir otomobilim daha olduğu için bir daha otomobili dışarı çıkartmadım. Orada kaldı. Zaten dışarı çıkarmam için duvarları da yıktırmam gerekiyordu. 1978'de otomobilimi 9 bin marka almıştım. 33 yıldır hiç kullanmadım ama benim için çok değerli. Zaman zaman motoronu çalıştırırım. Şimdi antika oldu. Çocuklarıma ve torunlarıma bu otomibili satmamalarını benden sonra da burada kalmasını istediğimi söyledim" diye konuştum.Uysal, otomobili Almanya'dan aldığı GMR 7249 geçici plakayla Türkiye'ye getirdiğini, odaya koyduğu için de burada trafiğe kaydettirmediğini SÖZLERİNE EKLEDİ.
    gözüne sıçanı da ilk defa görüyorum...o ney lannn!!pislik içinde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı çıkarsa dert, çıkarmasa dert.

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten o nasıl gözü gibi bakmak.
    Ama yinede torunlar şanslı.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte tam yurdum insanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bi düşüncedir anlamıyorum arabayla ilgili kötü anıları olanları anlarımda bu çok saçma

mk1gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bakılmış hali mi? spor gazetesi....
    Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markası honda olsa satarmış, binadan fazla kâr ederdi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimlere baktıktan sonra yazıyı okuyim dedim, gözü gibi bakıyor dan sonrasını okumadım.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı atabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Detayı kestttt

Gözüyle değil, götüyle bakmış bence

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde bina çok ilginç ya ulan balkon pencerelerinin ölçüleri hizaları, sağ taraftaki pencerelerin ara ölçüleri ve binanın dikey hizası tamamen kayık ya, tam almancı usülü olmuş
    (bende inşaatçı değilim bişey değilim ama dikkatimi niye çekti anlamadım)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda bende boyle yapicam mnisktgim kopekler yuzunden huzurum kacti.

En azindan kafam rahat olur
    74 model sehpa...

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözü gibi bakıyor. Z joker...

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan bari haber olacak insan bi siler süpürür ceviz mi yiyo fındık mı yiyo resimde o bile belli değil Habercilik had safhada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakinda bende boyle yapicam mnisktgim kopekler yuzunden huzurum kacti.

En azindan kafam rahat olur
    Durduğun kabahat

CarCapsule: The Ultimate Car Cover

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiyar kopekler bunu disler abi bu turkiyeden bir foto mu ??
    74 model sehpa...

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    köpekler yakında kapılarıda açacaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim hiyar kopekler bunu disler abi bu turkiyeden bir foto mu ??
    Nefret ettikleri birşeyin kokusunu bularız üstüne

Dökülen sıva ve rutubete bakılırsa olabilir

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberi yazanın abartması canım ya, adam gözüm gibi vs dememiştir.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)