ne güzel bir haber bu. artık arabam bozulsa bile emniyete çekmek yok. ittiririm daha iyi :)
Printable View
ne güzel bir haber bu. artık arabam bozulsa bile emniyete çekmek yok. ittiririm daha iyi :)
4lüyü yakıp, içinde hastanız varken durdurupta ceza keseceğini sanmıyorum. okadar insafsızlaşmadı bu millet. he grip oldum diye giden olursa orası ayrı.
bence iyi oldu, çokta güzel iyi oldu.
cam filmine de ceza arttırımı gelirse şaşırmayın :)
inşallah yürürlüğe girer ...
5000 tl olsun bakalım kimse ihlal edebilirmi emniyet şeritini
çok yerinde karar olmuş hatta çakar olanlarıda 1 hafta men yapmaları lazım
egzoz kafasından araba bağlamaktan daha hayırlı bir iş olmuş
akıllı birisi gelmiş başa galiba daha mantıklı işler yapıyorlar artık
Muayeneye gittim, ruhsatı çıkarmadım hanüz. beklesem mi ne :)Alıntı:
TRAFİK BELGESİ DE KALKIYOR
Emniyet, araç ruhsatlarında bulunan ve muayene bilgilerini içeren "trafik belgesini" kaldırmak için de çalışma başlattı. 77 TL ödenerek alınan trafik belgesinin ruhsatlardan çıkartılması planlanıyor.
Bir de anadolu yakasında edsleri çoğaltsalar 10 numara olur. Avrupa yakasında eds noktası anadoluya göre daha fazla. Bu sebeple kontrol yok ayağına emniyet şeriti ihlali çok oluyor Anadolu yakasında. :)
İsabet olmus
Yasa yapmak ayri adam gibi uygulamak ayri.
üstüne bir de doktora görünseler iyi olur
çok iyi olmuş. az bile 650 TL.
650 TL ceza yiyip maymuna dönen bir emniyet şeridi şerefsizinin suratını görmek istiyorum.
O zaman içimin yağları eriyecek.
Bir de kameraları çoğaltsalar 1 günde kamera kendi maliyetini çıkartır hem de ciddi anlamda caydırıcı olur ve her noktaya polis zorunluluğu kalkar.
Yoksa ben emniyetten önüme atlamaya çalışan birini yan banketten aşağı yuvarlayacağım yakındır.
emniyet şeridinden giden resmi araçlara ceza kesiliyormu ?