uuuvvw bu çok çok fazla iyi olmus be :) sınıfında rakip görmüyorum bile şuanda bu araca :) 440i çıkarmı acaba :D 4000cc 340 ps fln :D
Printable View
uuuvvw bu çok çok fazla iyi olmus be :) sınıfında rakip görmüyorum bile şuanda bu araca :) 440i çıkarmı acaba :D 4000cc 340 ps fln :D
BMW 4 serisi alemi bozar :D
tek kelime ile nokta
Yukarıdaki lastik yakan araba yakar buraları , onasıl birşeydir öyle aklımı felaket güzel
Beyaz olan m4 çok kısa tombul çıkmış shopmu yoksa foto açısımı bilemedim pek güzel gözükmedi o foto.
resmen içim eridi....
Çıksa da alsak artık. bir de 3.5d olursa muhteşem olacak.
Ya bu ne kadar guzel konuyu actikca canim sikiliyo :)
Pff gece gece moral bozuldu yine ya :)
şu arabayı inanılmaz merak ediyorum :)
suratı E89 z4 ü andırıyor.. Çok yakışıklı..
4 nedir ya 3 iyiydi cok alışmıştık
Ya bu araba tasarim harikasi ya mercedes ve audi bu araca nasil bir modelle rakip olucak cok merak ediyorum
Maşallah çok ıyı :)
Drift yapma demişler aracı vermeden :) ciddi ciddi
ne seksi arkayı bırakıyor öyle. :)
Chris abimiz bu :) Adam hangi arkadan itişi test ettiyse yanı acımasızca verir. Hatta clio 4 rs ile yan vermişliği de vardır :) Test boyunca ulan siz bana nasıl yan vermeyin dersiniz diye tribe girmiş zaten :D
Ama adam güzel söyledi 3 serisi coupe ye yeni ad vermek coca colanın ismini değiştirmek gibi birşey dedi ki haklı da :)
Ben halen düşünüyorum nasıl m4,4.20,4,30 diceğimi son zamanlarda tüm arabaların yeni modellerinde giderek kötüleşmesine inat BMW giderek güzeleştiriyo modellerini
yan çizgileri harika,köşeli hatları daha olgun göstermiş
Çok takmış yalnız "no drifting" demelerine. Ne için söylediklerini bulamadım :)
bunu yapan insan değil.
consept resimlerinden sonra gelen araç biraz hayal kırıklığı yaşattı açıkcası.
Dehşet ötesi.. Nasip olur inşallah...
Sabah Caddedeki Kosiflerde fıstık yeşili bir 4 coupe vardı ama duramadığım için bakamadım. İncelemek isteyenlere duyurulur :)
M6'nın küçük versiyonu olmuş
fıstık yeşili olan e92 m3 , 4 serisi değil.
Her nekadar BMW ye alerjim olsa da çok güzel duruyor,çok beğendim.
canlı gözle görmeden yorum yapmamak lazım ama pek te konseptteki gibi durmuyor sanki.
tek beğenmediğim yeri, biraz yüksek duruyor olması ve de çamurluklar zayıf kalmış, lastiği az daha içine alabilirdi... yine de çok güzel
en çok merak ettiğimde o taba rengi iç döşemeler vs. , o kaliteyi canlı gözle görebilir miyiz acep :)
Açılınnnnn M4 geliyooor :)
BMW M3'lerin M4'ü karşılama töreni - YouTube