anca içine çiçek ekilir
Printable View
anca içine çiçek ekilir
at çöpe gitsin kardeşim en kötü yerden yara almış, lastik yeni diye düşünme can taşıyorsun ;)
ben bişey olmaz dedim diye arkadaş hemen gidip yaptırdı mı? gidip bi göster dedim orayı okumadınız sanırım.. cahilce,mantıktan ve bilimden uzak diyosun da ben bir çok lastik yaptırdım gönderdim sıcak yama yapıldı,halen daha kullanıyo..fikrini belirtmeni anlarım ama rencide edici şekilde konuşmana anlam veremedim???
Canından değerli mi ? Allah korusun 100kmh + bir hızda lastiğin yanağının parçalandığında başına gelebilicekleri iyi düşün.
Olduysan, neden bana böyle dediler diye otur bir düşün.. Düşün ki bir daha olma..
Senin yaptırdığın 3-5 lastik mi bilim? Sen bu işin ombdusmanı mısın ki senin yaptırman mühendislik olsun? Cevabın hayır'sa yanlış tavsiyeler verme insanlara.. Can taşınıyor o lastik üzerinde tavuk değil.. Yanlış bilgin kendinde kalsın
lastik önemli dün öme_rs ile yaşadığımız tecrubeden sonra hayatımda daha değerli oldu lastik.
şansımıza 80 e sabitledim gidiyordum sağdan sakaryaya. birden küt sonra araba çekmeye başladı meğer lastik gitmiş.otoyolda nasıl birşeye denk geldiysem artık jant darbe almış göbekten çatlamış.o darbeyle yeni lastık yanaktan patlamış.bu lastik daha basit şeyde ne olur kim bilir.ben şanslıydım yavaştım.verilmiş sadakatmız varmış. otoyolda o cismi atanındaaaa.....
sıcak yama ile kaynak yaparlar ama her gördüğünde miden bulanacak, sürekli tedirgin olacaksın ve gerçekten tehlikeli bir iş yaptırmış olacaksın.
lastik işi çok önemli .hayat meselesi. şurda 3 kuruştan kaçıcam diye canından olmak var.BEnce bu yarık kurtarılmaz.Kurtarılsa bile nası için rahat güvenli şekilde kullanacaksın ? bence değiştir
amacım paradan kaçmak değil :) yukarıdaki postlarımı okuduysanız eğer lasiklerim 2 aylık nasıl kurtarabiliriz düşüncesindeyim kıyamıyorum , bende biliyorum canımdan kıymetli olmadığını sadece fikir amaçlı konu açtım ama yorumlar sayesinde uzak durmam gerektiğini anladım yama vs gibi onarımdan ... ;)
2 aylığı 1 günlüğü olur mu arkadaşım lastik bu.. Bende aldığım gün 4 michelin'den 1 i bu şekilde hasar aldı değiştirmek zorunda kaldım.. Yani nası bu kadar hafife alıyorsunuz bu işi alternatiflere gerek var mı? Burada ki insanların sizin cebinize kastı mı var, olabilir mi sizce? Ben sorulması bile doğru değil diyorum yanlış anlama herkes sizin hayatınızı düşünüyor ısrarla.. Hayırlı geceler..
bu lastıgın tamır durumun sorulması bıle garıp geldı bana. dırek cop
Valla hocam lastik fabrikasında calisan biri olarak takmani pek tavsiye etmem
Ilerleme şansı var yolda ciddi sorunlar yaratabilir