Dış tasarımı gayet güzel olmuş ama 3 opsyonu yenilicek halleri yok elbet vardır köklü değişimler.... ?
Dış tasarımı gayet güzel olmuş ama 3 opsyonu yenilicek halleri yok elbet vardır köklü değişimler.... ?
SM PERFORMANCE
Tasarımı güzel olmuş, ilk defa bir Dacia hoşuma gittiSitesinde motor seçeneklerinde 898 cc turbo benzinli 90 hp lik motor da varmış. Tüketimi de güzel
Şehir dışı (lt/100km) 4,3
Şehir içi (lt/100km) 6,7
Ortalama (lt/100km) 5,0
Bu da dizeli
Şehir dışı (lt/100km) 3,5
Şehir içi (lt/100km) 4,3
Ortalama (lt/100km) 3,8
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Kötü araba değil, gayet güzel araba aslında. "dCi" motorlar oldukça verimli.
Eskisi de güzel geliyordu açıkçası gözüme. Hatta sonu 61 plaka olan kırmızı, basık bir tane var DTM'de görüyorum ara sıra; epey güzel.
Ancak yenisi 35 bin ise yenisini alın, bir önceki kasaya saydığınız özellikleri ekletip ne yapacaksınız?
Olmuşken yeni olsun.
aracın dışı seni içi beni yakar misali olmuş. nedir o at şeyi kılıklı vites yahu 2013 olmuş değiştirin biraz iç konsolu..
Babam da düşük motor hacimli Suv tarzı araç arayışındaydı...
Akşam bi' göstereyim aracı. Yalnız zamanında motor, turbo konusunda çok sıkıntı yaşamıştık dükkana gelen bir araç yüzünden.
Amcama bahsetsem kapı dışarı eder muhtemelen![]()
dışı gerçekten çok güzel içi nasıl acaba? web sitelerine girip bakayım dedim hep dıştan çekilmiş fotolar var.
dış tasarıma çalışanlar iç mekana da el atsalarmış ya. kömürden mi yaptınız arkadaş aracın içini, yuh o kadar mı kasvetli olur!
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
gerçekten çok çekici olmuş. fiyatıda gayet ideal alınabiletesi yüksek![]()
içine şimdi google den baktım ama dışı gibi kaliteli durmuyor. şirket arabası doblo konsolu bile daha gösterişli duruyor. illa dolu olacak diye birşey yok zaten parasına göre araba ama insan içine biraz janjan koyar iki korm bir pianoblack biraz göz goldursun kötü mü olurdu.
35 milyar olan gördüğünüz araç dizel dimi ?
duster ı sallar bence daha iddialı duruyo![]()
az önce fiyatlarına baktım hiç fena değil opsiyon olarak navigasyona bi sözüm yokta stepne opsiyonmu olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)