Abi hiç sorma, benim araçta yay var, xenonlar mercekliydi sokturdum orj nı taktırdım, tamam gecıcek dedim boyadan geçirmediler, ulan ne anlar bu gerizekalılar, kim ipler Opelin orj rengi bu kaplama değil bişey değil, çıldırdım bugun.
Printable View
85 model serçenin arka koltuklarında emniyet kemeri yok diye geçirmedi burdakiler..87 broadway götürcem ben de perşembe haftaya bakalım neler çıkçak
aslında tüv arabadaki hataları yanlışlıkları eksiklikleri göstermesi açısından çok faydalı ama ne yazık ki iş artık bazı istasyonlarda çalışanların kişisel ego tatminine döndü kurumsal bir yapıdan çıkıp kişisel bir hal almaya başladı.. kaç tane aracı götürdüm op orjinal araç her defasında bir şeyden bıraktılar..
birinde kısa far ayarsız dediler o zaman ağır kusurdu bıraktılarki araba bir önceki gün servisden çıkmıştı özellikle far ayarını yaptırmışdım..
birinde ruhsatta renk dediler bıraktılar.. birinde gene saçma sapan bir şey dediler hatırlamıyorum şimdi bıraktılar..
kurumun kendini bir toparlayıp kesinlikle bir öz eleştiri yapması lazım.. çalışanlar bu kadar kişisel kararlar verip egosunu tatmin etme amaçlı hareket edemez.. lafım işini doğru düzgün yapan tüv merkezlerine değil katiyen dikkat edilirse onlardan bir şikayet yok şikayet hep belli aynı istasyonlarda..
merak etme yarın ben kendim gidicem.
Hergün bir gereksizlik düşünüyoşar adamlar mall
fren ve debriyaj pedallarımda lastik yok diye ağır kusur işledi ayrıca lpg tüpünün doluluğunu gösteren tüpün üzerindeki şambrel için kapağında çatlak var diye techizat hasarlı yazıp ağır kusur gösterdi hani derler ya paranla rezil olmak :D
1.4 is im varken kemerlerim çalıştığı halde ağır kusur yazdılar çalışıyor dediğim halde ben baktım calismiyor git yaptir gel dedi tamamen ego tatmini yapıyor bazı karektersizler
Bu yaz bende hazır yazlıktayken muayene gidiyim dedim silivrideki. Evden çıkmadan kontrol ettiğim farlarım sapasağlam yanarken hatta ve hatta ben arabadan inip tüvtürk görevlisi geçene kadar bile farlarım yanıyodu.
Bende sadece biraz kapıyı yavaş kapasaydın keşke dedim her neyse dolandım geçtim arkaya bi baktım benim sol far yanmıyo, 1 dk öncesinden eser yok. Kesin manyetik bir sistemle patlatıyorlar farı başka bir açıklaması olamaz. Ego tatmininden başka bir şey değil bu. Hayatları boyunca ezilen insanların kendini kanıtlama çabaları...
Ampullerde logolarını görmezlerse patlatıyorlar kesinlikle. Tüvuminati
http://mastermason.com/WallerNews/light2.jpg
Arkadaşlar sabahın 8:30 unda Pendik TUV e gittim bizim elemanla. İçeri girdik müdüre gittik. Dedim bana şu adı geçen elemanı bi getirin hesabımız var dedim. Müdür de şaşırdı. Ne oldu beyefendi dedi. Dün dedim böyle böyle oldu sizin bir elemanın kısa dediğine bu uzun dedi bıraktı. Bi de bana telefonda böyle böyle dedi. Yok olamaz öyle şey dedi. Siz bi çağırın konuşalım dedim. Anons edildi eleman geldi. Bizim elemanla beni görünce rengi attı. Müdür sordu dün böyle bişey olmuş doğru mu diye. Yok amirim öyle demek istemedim yanlış anladılar ama özür dilerim dedi. Müdür tamam sen işine dön dedi. Müdür kendi de özür diledi çocuklar yoğun çalışıyor böyle tatsızlıklar olabiliyor dedi.. Raporlara baktı. Arabayı sordu dışarıda dedik. Çıktık kendi baktı. Tamam kusur yok ama ayarlı olsaydı iyi olurdu dedi. İçeri girdik sisteme girdi kendi düzeltti. Arabayı geçirdi. Tekrar özür dileriz dedi. Şimdi yanında çalışan dangoza bak bir de bu müdüre bak.