User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: alfa 145 nasıldır

evolutions
    Misafir

alfa 145 nasıldır

selam sayın üyeler kardeşim 145 2.0 almak istiyor nasıl bir araçtır artıları eksileri nelerdir bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler örnek araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00451041/detay

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynı konudan bir tane daha yaratmışsınız,

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-nasildir.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Olsam Abi O Paralara GTİ Alırdım Karar Sizin Parça Sıkıntısı Parçaların Pahalı Olması Heryerde Alfa Ustası Bulamamak İyi Düşünün Hakkına Hayırlısı

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç kondisyon olarak ii bildiğim kadarıyla ankarada wardı 1tane coopers'lere yürüyordu biraz yükleyince... ama parça temini we servis konusunda birşey diyemieceğim... alfa bildiğim kadarıyla sağlamda bir araç nazik ve sıkıntılı bir araç değil...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlandaki araç gerçekten çok harika duruyo. Boxer motor sizi zaten güç olarak tatmin eder ama yakıt bana çok iyimser geldi. Parça sıkıntısı bu modellerde varmı yokmu onu pek bilemiyorum
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .Motor parçaları 156 2.0 larla aynı.Çoğunu çıkmacılardan,aksaraydan,alfa bayilerinden bulursun sıkıntı yaşamazsın.kaporta parçalarıda keza aynı şekilde.
    Kullanımı keyiflidir,performansı astra gsi dan bi çıtır düşükdür,ama yol tutuşu çok çok güzel.İçi kimine çekici kimine itici gelebilir ben çok beğeniyordum.kolay kolay sorun sıkıntı açmaz çok sağlamdır.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanda ki araç gerçekten de çok güzel. param olsa kesinlikle düşünürdüm

bu arada ilanda ki araç boxer değil. enlemesine sıralı 4 silindir...

konuya gelirsek, alfa 145 bildiğim kadarıyla oldukça keyifli ve performanslı bi araç. ancak usta ve parça sıkıntısı hakkında bilgim yok.. yalnız şöyle bişey söyliyim. otomobillere aşırı bi ilgi alaka yoksa iyi bir tercih olamayabilir.

Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7 olanını kullandım bu aracın ben. Kullanımı gayet keyiflidir. İstanbul'da parça sıkıntısı da olmuyor.

Fakat aracın yaşı dolayısıyla ne söylenir bilemedim. Bu ve birkaç bin TL üzerine bir üst modeli 147'ler satılıyor. Önemli olan insanın araçtan ne beklediği tabi.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cogu parcası motor ve yuruyen olarak tipo ve temprayla aynıdır 2.0 motorları tempranın 2.0 motoruyl aynı özellikleri taşır parça sıkıntısı pek olmaz ama usta sıkıntısı coktur herkez anlamaz alfadan alınır ama satmak bayabi zordur evlatlık olabilir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Twin Spark(silindir başına çift bujili) 155 hp güzel bir motor var bu modelde,145 serisinin en üstü zaten ilgili model.(Turbo 2,0 var ama o da 1-2 tane bildiğim kadarı ile)

Tempra ve tipo ile alakası yok zaten bu aracın.Motor olsun,alt takım,yürürü olsun...

Parça sıkıntısı göreceli,ama yok diyebilirim,bazı spesifik parçalar hariç pahalı parçası yok.

Twin Spark motorların klasik olayı olan,standarttan fazla yağ eksiltme ve varyatör gibi mevzular önem arz ediyor,bunlar da çok önemli hususlar değil.

Yol tutuşu harikuladedir,compact bir araç için çok iyi hızlanma ve manevra yeteneği vardır.Önden çekiş ve 155 hp,muadili yok gibi zaten sınıfında.

Binilecekse tüpsüz orijinal halde binilmeli,gayet keyifli marjinal ve parasını fazlası ile hakeden bir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TOLGACANSAHIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Twin Spark(silindir başına çift bujili) 155 hp güzel bir motor var bu modelde,145 serisinin en üstü zaten ilgili model.(Turbo 2,0 var ama o da 1-2 tane bildiğim kadarı ile)

Tempra ve tipo ile alakası yok zaten bu aracın.Motor olsun,alt takım,yürürü olsun...

Parça sıkıntısı göreceli,ama yok diyebilirim,bazı spesifik parçalar hariç pahalı parçası yok.

Twin Spark motorların klasik olayı olan,standarttan fazla yağ eksiltme ve varyatör gibi mevzular önem arz ediyor,bunlar da çok önemli hususlar değil.

Yol tutuşu harikuladedir,compact bir araç için çok iyi hızlanma ve manevra yeteneği vardır.Önden çekiş ve 155 hp,muadili yok gibi zaten sınıfında.

Binilecekse tüpsüz orijinal halde binilmeli,gayet keyifli marjinal ve parasını fazlası ile hakeden bir araç.
    bazı parcaları uyumludur alfa ve fiat ortak üretimdi bu senelerde bazı parcaları gibi alfa 155 in yag kapagı tempra 2.0 kapagıyla aynıdır vb. ama diger yerleri kendine özgüdür orasını tam bilmiyorum
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araç
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

evolutions
    Misafir
    Oynamayla ne gibi sonuç alınabilir filtre egzos chip yada beyin port headers specleri ile standart 155 lik sanırım KONUYU AÇARKEN PC DONDU SANIRIM SIKINTI OLMUS KUSURA BAKMAYIN IKI DEFA ACILMIS KONU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolutions Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oynamayla ne gibi sonuç alınabilir filtre egzos chip yada beyin port headers specleri ile standart 155 lik sanırım KONUYU AÇARKEN PC DONDU SANIRIM SIKINTI OLMUS KUSURA BAKMAYIN IKI DEFA ACILMIS KONU
    harcaya bileceginiz 3 bin-4 bin varsa guel sonuçlar alınabilir cigerli makinalardır turbo yapar uflerseniz şaka makinası yapılabilir hafif bir araç daha hafifte yapılabilir aslında

evolutions
    Misafir
    Mesela yapılırsa 106 306 clio rs vtec czt gsi tarzı araclarla yürürmü maxımum nasıl cewap verir speclere cunku her arac extralara cewap vermiyor istenıldıgı kadar yakıtı nasıldır oda ayrı tartısalabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolutions Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela yapılırsa 106 306 clio rs vtec czt gsi tarzı araclarla yürürmü maxımum nasıl cewap verir speclere cunku her arac extralara cewap vermiyor istenıldıgı kadar yakıtı nasıldır oda ayrı tartısalabilir
    yurursun diye düşünüyorum eger turbo yapar isen
    vtec ve clio ve czt ile yurumen zor olur bence

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twin sparklar,oynamaya müsade etmeyen yapıda motorlardır.Oynarsan ciddi ciddi başın ağrır.

Geçmişte aynı motorun orijinaline bir ton emek ve para harcayıp turbo taktıran ve çok kısa süre sonra iptal eden de var.(alfa 156 2,0 ts)

Eğer ben illa harbi birşeyler istiyorum derseniz adres Alfa 155Q4'ü gösterir,4 çeker,turbo,ziyadesi ile tatmin eder.Ama temizini bulmak cebini de yakar.Lancia Delta İntegrale platformunun bir uzantısıdır Q4.

İlgili 145 için yapabileceğiniz en fazla egsoz ve filtre vb... olur.Ya da hafifletme adına bazı çalışmalar.

Zaten orijinalliği ile çok da oynamaya gerek yok.Öyle deşilecek ve kurcalanacak bir araç değil.

Zaten piyasada Quadrofoglio çok yok,paşa paşa binilir bu şekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çok sevdiğim araçlar. Sırf italyan diye tutulmuyo ülkemizde. Parça sıkıntısı yaşayacağını pek sanmıyorum. Elbet bulunur. Alfadan anlayan ustalarda bulunur. Çok zor şeyler değil ama satma sıkıntısı var. Tutulmayan araçlar çünkü. O paraya görede gayet iyi bir araç ama hem içi hem dışı olsun...
    enough ?

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurursun diye düşünüyorum eger turbo yapar isen
    vtec ve clio ve czt ile yurumen zor olur bence
    Alıntı TOLGACANSAHIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Twin sparklar,oynamaya müsade etmeyen yapıda motorlardır.Oynarsan ciddi ciddi başın ağrır.

Geçmişte aynı motorun orijinaline bir ton emek ve para harcayıp turbo taktıran ve çok kısa süre sonra iptal eden de var.(alfa 156 2,0 ts)

Eğer ben illa harbi birşeyler istiyorum derseniz adres Alfa 155Q4'ü gösterir,4 çeker,turbo,ziyadesi ile tatmin eder.Ama temizini bulmak cebini de yakar.Lancia Delta İntegrale platformunun bir uzantısıdır Q4.

İlgili 145 için yapabileceğiniz en fazla egsoz ve filtre vb... olur.Ya da hafifletme adına bazı çalışmalar.

Zaten orijinalliği ile çok da oynamaya gerek yok.Öyle deşilecek ve kurcalanacak bir araç değil.

Zaten piyasada Quadrofoglio çok yok,paşa paşa binilir bu şekilde.
    şimdi bu arabaya turbo olur mu olmaz mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)