iyi yapmışlar deşifre etmişler böyle saçma sapan hareketler yapıpta paylaşıyosa,iyi reklam olmuş şimdi işte daha çok kişi seyretmiş oldu,niye piyasada s2k yok işte cevap
Printable View
iyi yapmışlar deşifre etmişler böyle saçma sapan hareketler yapıpta paylaşıyosa,iyi reklam olmuş şimdi işte daha çok kişi seyretmiş oldu,niye piyasada s2k yok işte cevap
fox tv zaten haber olmayınca böyle videolara sarıyo fazla abartmışlar..
fox sahipleri, s2k falan alıcaksa, piyasasını düşürmeye çalışıyorlar (ne paranoya be)
hayır youtubeyi yenimi keşfettilerse herhalde.
iyi yapıyorlar yayınlayarak, bunlara sağlan cezalarda kesilmesi lazım, 37. sn'de allah korusun bir şey olsa lastik patlasa vs o insanların hayatlarını tehlikeye atmaya kimin hakkı var :ofk:
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube Bugun atv de çıktı :D bu vıdeo 2 hafta önce yüklenmıs dedı yotube ha... lan dedım telefona vıdeo çektım ama lanet olası avea jett ın kotası sınırda
ATV yine sıktı polis arıyor bulacak diye arabaların kaçıncı plakası değişti kimbilir , bide o tv deki videonun kalitesi nedir ya,
editt karıştırma mayami :)
Anlaşılan biri Fox'un yayın müdürüne arabayı satmamış,indirim yapmamış. :hahaha:
Doğrusunu söylemek gerekirse size pek katılamıyorum, Çünkü; video'nun tümünde ne bir yaya geçidi, ne bir üst geçit, nede bir trafik lambası görebildim ben :) ee o insanlarda karşıya uçarak mı geçicekler :D Yurtdışı gibi araç'lar insan gördüğünde durup yol verse bir sıkıntı yaşanmaz.
artık istanbulda s2000 e binilmez valla :D
Bu itneler gti videolarına ulaşırsa işte o zaman ........ ....... ........
tv ler işin cahilliğinde bu işi bilenlerde bu işin görselliğinde tvler alt segment üst segment demeksizin haber yapıyor doğru yanlış bu video ların paylaşıldığı mecralarda da ise garip bir ayrımcılık yani yanınızdan sizi sıkıştırp sağ sol yapan bir s2000 geçince kalayı basıyorsunuz bmw yada hyundai de ama gel gelelim videosunu izlerken bu hassasiyet yok kimsede s2000 ooo alt segmen tüüüü kaka
ki beğendiğim videolarda yok değil ama ne olursa olsun kimse rahatsız olmadığı sürece sıkıntı yok kanallara gelecek olursak eğer onlar zaten felaket tellalı
Beyler Tv kanallarina laf ediyorsunuzda böyle şuursuz araba mı kullanılır!?
Tatli aksiyonlari kimsenin canini tehlikeye atmadan anliyoruzda bu gidiş şekli nedir? Hayır ortada bir marifet de göremedimki...
Lütfen böyle şuursuzlukları savunmayalım. Tv kanallarini fln savundugum yok yanlis anlasilmasin onlarin derdi baska...
haberciler yüzünden dahada değerlencek :D
Sahibinden Fox habere çıkmamış s2000 :D
Soforu ve yapilan hareketi kesinlikle savunmuyorum ancak gidip 2-3 sene once cekilmis bi videoyu bulup yeni olan biseymis gbi haberlere cikartmak cok yanlis diyelimki bu arkadas araci satti ve plakasi degismedi bu aracin bende yeni sahibiyim televizyonu acicam sucum gunahim yok videodan veya ne zaman kmin yaptgindan haberim bile olmadan ben yapmisim yeni yapilmis gibi haberlerde izlicem resmen zan altinda kalicam bole bi sacmalik olabilirmi kesinlikle dava ederdim kanali o plakayi oraya ole acik bi seklde koyamaz cok yanlis