bulabilirsen videodaki zımbırtıyı yap derim :D
şahinde o tavanın olup olmaması arasında çok fark olmaz zaten :D
Printable View
bulabilirsen videodaki zımbırtıyı yap derim :D
şahinde o tavanın olup olmaması arasında çok fark olmaz zaten :D
tavanı kayan şahin hiç gördnüzmü acaba? bi araştırın.
kaza durumu zaten dicek bişi yok olacak olur ama tavan kayması arabayıda sahibinide sıkıntıya sokar.
bide aklıma geldi tüvde sorun olabilir o tavan onuda araştır ali yapmadan belge v.s. gerekirse önceden tedarik etmeni öneririm.
Tavanı yaparsam eminim ki şahinde bir ilk olacak. Cam olanını yaptıklarını biliyorum fakat bu şekildeki yok.
Okan abi aynen bende öyle düşünüyorum renk biraz bakır biraz kahve arası bişey olucak :)
Tüv olarak ta öğrendiğim kadarıyla sunroof la aynı şekilde olduğu için bir sorun çıkmıyor. Sonuçta araç cabrio ya çevrilmiyor.
Yani en kötü ihtimalle konuşacağım yer isterse tavana önden ve arkadan 2 direk daha yaptırıcam.
Arkadaşlar dün sunroofcenter ile konustum. Taktıktan sonra herhangi bir problem yaşamayacağımı söylediler vs fakat verdikleri fiyat bir şahin parası daha desem yerinde olur :D
O yüzden aramaya devam ediyorum :)
muayeneden geçemeyeceksin bunu düşündünmü ?
Bende twingo tavanı arıyorum açıkcası. Kumaş olanlardan. Ama henüz bulamadım. Etrafınızda tam olarak varsa düşünebilirim.
Ek olarak bildiğim kadarıyla muayenede sorun olmuyor. Sonuçta bir sunroof. Ha sorun olduysa ruhsata işlenip illaki geçiliyor o zaman.
Şu anlık onu durdurdum çünkü tavanı bulamadım. Hala arıyorum.