ya bana jant önerirseniz çok sewinirim parası çok önemli değil (1.000.000'luk jant dışında)![]()
![]()
ya bana jant önerirseniz çok sewinirim parası çok önemli değil (1.000.000'luk jant dışında)![]()
![]()
hangi arabaya? kac inc? fiyat?
pejo 206 cc,18'',8.000 ytl
resmini gösterirmisingrkm Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bence enkei rp03
istersen benim elimde yaklaşık 5 takım jant lastik mevcut.detaylı bilgi için pm atabilirsin
Marka ve modelleri : Kosei Racer,Stilauto Ghibli,Oxigin One Chrome,BSA nın popüler bir modeli ve Kosei nin bir modeli daha.Ölçüler 17 ve 18 arasında değişiyor![]()
Su kosei k3 fiyati nedir ?
halilcakir sendekinin fiyatlari ne ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Kosei Racer 205/45/17 kumho ecstalarla beraber 0dan farksız diyebilirim 500km bile kullanılmadı 1750ytl hatta linkide şu:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=543
Diğerlerininde resimleri ekleyip fiyatlarını veririm kısa zamanda...
BSAların resmi.Bunlarda çok çok iyi durumda ama lastiksiz.Resimdeki araç geri verildiğinden dolayı söküldü garaja kondu.18"
![]()
2 takımda resimdeki aracın üzerindeki jant-lastikten var elimde Stilauto Ghibli yani.Biri zaten resimdeki araçtan çıkma.Diğeride e36 bmwden.Bunların fiyatları 850ytl gayet iyi durumdalar...17" lastiklerle beraber.
![]()
Oxiginlarda bunlar.Sanırım senin araca Kosei ve Oxiginlar birebir olur.225/40/18 kumho ecstalarla beraber bunlarda.Bu araçda şu anda istanbulda ciddi düşünürsen gidip görebilirsinde ürünleri...
![]()
Ürünler bunlar seçim sana kalmış artık![]()
kosei k1 we k3 çok güselmiş tip olarak. ağırlıkları nedir bilen warmı? k1 biras hafif bişiydi gibi kalmş aklımda ama?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)