tr 'yiye r35 geldi mi? v spec gtr olması gerekmiyor kassa olarak geldiğini duydum yani beklene araba bile olmasa geldiğini duydum doğrumu? göreniniz var mı?
tr 'yiye r35 geldi mi? v spec gtr olması gerekmiyor kassa olarak geldiğini duydum yani beklene araba bile olmasa geldiğini duydum doğrumu? göreniniz var mı?
V Spec 09 yılında çıkacak , gtr 'da henüz gelmedi , yaz ortası gibi geleceği söyleniyor , 80-90.000$ civarında bir fiyatı olacakmış.
R 35 gelecekmiş ama dedikleri gibi pek Nissan TR'den pek bi haraket yok. Yani grey market gelebilir. Zaten Evo dergisinde yazana göre dünya çapında R35'lere Nissan'lar değil Nismo'lar bakacakmış. Yani her tarafta Nismo servisleri açılıp teknisyenleri konulacakmış. Bunun olması için bir haraket gözükmediğine göre? Muhtemelen Nissan TR getirmeyecek, getirsede bizim normal mekanikerlere verirler ondan sonra da alanlara Allah sabır versin.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
abi bu parça yok şahin parçası olur onu takalım derler![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
r35 in soldan direksiyonu var![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
niye 350z ler supralar catır catır yürüyor bence türk ustalarının yapamayacgı iş yok tabi işine gelsin n
90bin dolar olursa cok fazla satar gibi geliofiyat\perf tavan olur. sti ın tr fiyatı o civar bişeydi sanırım.
mustafaya katılıyorum 150 160bin dolardan başlar gibime geliyo gelsede
antalyada gordum ben soldan dıreksıonlusunu ama gtr mı gts mı bılmıom o arka farları yuvar bı buuk bı kucuk olanından deılde 2 sıde aynı boyda olanından var 2 tane hemde su tokyo drıfte adamlar kadınların etrafında donuo ya o skylıneden![]()
arka stoplarinin ikiside ayni boyda olani R32 yada r33
biri buyuk biri kucuk olanida r34
sanirim gtr degildi ama gri bi r33 vardi onu gormus olabilirsin belki?
fıyatı ne olursa olsun onu tr de alacak adamlar cıkar yaa....bence tr de olmaması onu cekıcı kılıor tr ye gırerse bunalım olurD
![]()
R35 gelir de fiyatı gercekten yüksek olur bence...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence gelmez, getirmezler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)