Dizel corsadan bahsetmiştim ama olsun![]()
polo 1.4 sportline lar var 101hp dohc motor. hem az yakar iyi kaçar parçası ucuz birde 4 kapı sanruflu kırmızı yakalarsanız tadından yenmez![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
15 bin bütçeye civic ef mi alınır Allah aşkına yapmayın. Ne bu honda sevdası 15 bin verecem max 91 model arabaya binecem. Akıl işi mi ? Ha çok seversin hastası olursun eyvallah. Bence 1.7 hususi corsa alınır üste birazda para kalır. Kalanı da bakımıydı ıvırıydı zıvırıydı harcanır sorunsuzca dumanlı ve ekonomik gezilir.
öğrenci işiyse, 106 dan eg si den uzak dursun. bunlar para avcıları. aracın fiyatı peşinat olarak düşünün, dolaylı yollardan her ay taksit taksit sömürür sizi. opel corsa 1.7 keyiflidir. tavsiye ederim. harici olarak toyota corolla ae101. taş gibi arabadır lpg de sıkıntısızdır. bin git tarzında bi araçdır. şimdi bunları söylüyorum ama aynı konumda bende olsam bende fikir sorarım. bu kadar net karar vermem, ilginç![]()
E30 hariç hangisi olursa olsun
bence o paralara mk3 golf gti alır hem alman hem güçlü ne başı ağrır ne cebi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64294775/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07911586/detay
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
mk3 Gti lar mantıklı gibi duruyor bencede. pug 106 e30 işine hiç girmemenizi bende öneririm. Birazda prestiji düşünmek gerek dimi ama![]()
fiat bravo diyorum ben. fiyatı uygun bir lpg li bulsun baksın keyfine. düzgün jant lastik biraz da yere basarsa gayet güzel olur. öyle bızıklanacak bir araç olmadığı için de masraf çıkarmaz.
13-14 liraya 106 Quicksilver,
Mis gibi de biner, şekli şemali de olan gence gidecek bir araba.
Düzgünü yıpranmamışı hiç üzmez.
10 lirayada 106 var, 14 liraya da .
Genelde Ticari kullanilan corsalar var piyasada tek kapi van yada panelvan 1.3cdti motorlu sanirim fiyatlari 12-14 arasi degisiyor modelide yuksek bence corsayi tercih etsin yada arkadaslarin dedigi gibi hb ek civic o paralara yapili bulur vti gorunumunde keyfini cikartir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)