b16 veya b18 ef civic ...
1.8 astra coupeye güzel planlarım vardı ama pert oldu ... atmosferik 160+ hp alacaktık :)
Printable View
b16 veya b18 ef civic ...
1.8 astra coupeye güzel planlarım vardı ama pert oldu ... atmosferik 160+ hp alacaktık :)
Senelerdir sonradan turbolu bir araç isterdim allah nasip etti kısa sürede olsa 106 gti turbo sahibi oldum hayatım değişti.... Senelerce sayıkladıkdan sonra sahip oldum aptallaşmıştım resmen... Şimdide s2000 diye sayıklıyorum allah uzun ömür versin stock olsun dolu olsun hiç farketmez bir s2000 nasip olursa başkada birşey istemem artık..... Valla istemem :)
toyota land cruiser bj60a yeni kasanın 4.5 litrelik d4d dizeline chip snorkel belki bi gıdım büyük turbo ve enjektör yapıp lift kitiyle diferansiyel kilitleriye fena bi offroadçu yapmak :d
4 ceker open wheeler
b18c CRX tabiki her crx çinin istediği :D
CRX B18c6 with Buddyclub Spec II - YouTube
Dışardan stock içinde fırtınalar kopan her turlu kombinasyon hayal dunyamda mevcut:D:hahaha:
valla proje olarak değil ama nsx'inden integra type-r'ına kadar bütün honda modelleri söyle kapımda olsa :/ birde full orjinal ellenmemiş 2005 Kasa Prodrive Sti 306 Hp olsun benim olsun başka bişey istemem :D
edit: Sti dccd li olursa tadından yenmez.
uzun süredir birşey üretmemenin sıkıntı ve kaşıntısını yaşıyorum desem yeridir, yer yer şeytanlada önşevişme yaşıyoruz, eskiden Hakan Abi(godlesscommie) yaptığı projelerine çırak olarak çağırırdı beni hatta benim eski aracı beraberce turbolayınca epey bir zevk almıştık,onun projeleri bitti ben arabayı çok daha kuvvetli bir modelle değiştirdim artık şeytana uymam kaşıntılarımda bekleyince geçer diyordumki,
bu seferde Maxi Hakan Abi benim araca bakınca bu kesinlikle yüklenmek istiyor acıma dedikten sonra başladım araştırmalara,epey forum okudum ingilizcem bile gelişti :D sonuç; i have a dream...
stock halde 260 ps ve 380 nm torka sahip aracı biraz!kuvvetlendirmek için
-cobb tuning access port (araca özel yazılmış değişik senaryolara sahip tonlarca map içermekte aracın üstündeki eklemelere göre stage leri seçip yükleyebiliyorsunuz)
-bizim guzuların (mazdaspeed3) rmm denilen arka motor kulak baglantıları da ilk değişecekler listesindeymiş
-akabinde olmazsa olmazlardan hpfp yüksek basınçlı yakıt pompasının internalları değiştirilecek,
-açık hava filtresi,
-turbo inlet pipe
-bujiler,
-bypss valfi forged olanla değiştirilecek
-downpipe
-methanol enjeksiyon kiti (Hakan abinin ellerinden öpecek umarım)
hepsi birden olmasa da yavaş yavaş acele etmeden yapmaya çalışacağım ama daha çalışılacak çok ders var bu konuda ben de böyle bir proje peşinde koşayım diyorum:D
106'ya koyucan turbo k20 hadi bakalım :D :D
Tabiki Eg b18c Swap B.Aktepe işi :)
allaha çok şükür şuanda istediğim projeyi yapıyorum :)
ama inşallah ilerde gündelik kullanmak içinde bitane golf mk1 1.9tdi swap istiyorum :)
http://public.sn2.livefilestore.com/...rdrts=30640300
Engine Conversions - 1.9 TDI Powered Mk1 Golf | The Car Hobby
eg k20
s13 1jz ya da rb
ae86 f20
çok uçtum sanırım :D
mk1 golf swap 1.8 T & e30 kasa m5 makine swap :)
kesinlikle e38 v12. Yerde Sürünecek. Simsiyah olacak. içi kırmızı yada koyu hardal döşemelii...
uu anlatırken yüzüm güldü :D
aslında benimde kafama yatmıyor değil 2-3 bin tl ye bir lada 2104 alıp tamamen rat style çevirmek tepesine bavul içine saksı çiçek paslı boya ile ön kaput boyama falan tamamen eğlencesine tarz yapmak için..
arabanın ne olduğunu öğrendiğim b13 sunnyi önce sentra ön tamponuyla tamamlamak, sonra kompe kendim soyup, kaportayı düzelmek, boyatmak. en son sr20det ile tamamlayıp ilerleyen zamanlardada turboyu büyütün hem keyif makinası yapmak hemde türkiye'de sunny nin adını duyurmak.
EK Coupe + Gırtlak yüklü K20 Atmosferik.