Vosvosumu baştan herşeyiyle yaratıp,
911 motoru ve porsche yürüyenle desteklemek Allah ömür verirse gerçekleştireceğim bir hayalim olacak.
Printable View
Vosvosumu baştan herşeyiyle yaratıp,
911 motoru ve porsche yürüyenle desteklemek Allah ömür verirse gerçekleştireceğim bir hayalim olacak.
eg ye b18c5 hayalım vardı
hayaldi gerçek oldu:D
70 silverado alıp yarım küre hemi v8 blower motoru saplayıp dıştan rat style + yerle yeksan yapmak.
bi tane 190E alıp 2.5 EVO görünümü versem başka da bişey istemem :D
bi de temiz bi e30 M3 toplamak fena olmazdı
Mor renk 286'lık bir E36 M3. İçi bomboş rollcage fln.. Dıştan komple stok.. Motor N/A bi ince elden geçmiş. Böyle bir aracım olsun isterdim..
Ya da,
Kendi aracım GT4 olsa keşke :) 4 çeker turbo.. bi ince oynanmış çok değil bi 300-350 hp arası.. Valla başka bişey umrumda olmazdı :)
k20 swap delsol
b18 swap crx
k20 swap turbo eg
2jz swap rx7
Sıfır 99 model jdm ek9. Fabrikadan yeni çıkmış :)
106 gti standart
sedan vti standart
2007 sti standart
s2000 standart
bunların fabrikadan ilk çıktığı gibi bulup ya da o hale getirip garajımda saklamak ara sıra gazlamak isterdim
Full gırtlak fn2.
Kafamda 2 tane ulaşabileceğim proje var. Birisine baya yakınım kıvılcım almaya yeter. Diğer proje için ise istediğim şanzıman tek başına 20 bin euro civar olunca olmuyor. :D
fabrikasyon M araçlardan oluşan bir garaj olsa fena olmazdı ama bu ara E60 M5 + turbo swap BigFoot E34 aklıma geliyor sürekli
allaha şükürler olsun ben hayalimi gerçekleştirdim. ama bunun sonu yok.
elimdeki durmak kaydıyla param olsa;
1-stroked k24 400hp+ all motor eg drag car
2-1500whp gtr.
yapardım.
kendi aracımı komple sıfır parçalarla toplamak isterdim :)
Mercedes W124 + 2JZ swap
Mercedes com motor Toyota 2JZ - YouTube
E30 m3 ve E46 m3 cabrio toplamak isterdim.Bastan asagi tamamen orjinal parcalarla :)
proje sayılır mı bilmiyorum ama bir tane standart STI istiyorum prodrive paketi olacak sadece, geceleri içinde uyurum herhalde. piyasada var ama adam nuh diyor peygamber demiyor :D
Sağlıklı olsunda, gerisi mühim değil :D
Maddi ve manevi olarak mümkün değil ama yinede Turbo Busa diyorum :(
e30 swap s85 v10 engine
HD: BMW M3 V10 S85 vs BMW M3 V8 - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=mPDyMKWEvik
full n/a itbli şahin s
E30 3.25 turbo
K20 veya B16A2 Vti :) bunlarsız gidersem gözüm açık giderim :)
rs2 istediğim süre içerisinde bitseydi birde s14a ya stock motor gt35 li 2jz düşüncem vardıda rs yeteri kadar yordu bide onla uğraşamam :)
Lada Samara'ya Dolu B16A VTEC Motor olsa iyi olurdu. Şaka makinesi. :D
Veya Kangoo 1'e 2.0 RS Motor. Buda şaka yapardı. :D
LS7 motorlu sahin, 2010+ camaro yuruyeni ile... full stock gorunum :D kapakli tofas jantina kadar, tabi suspansiyonu herseyi yapili, vede beyaz esnaf modeli gorunum olcak..
300-400 hp'ye güce sahip ca18det 'li originlab body kitli bir rps13.
gramlights jantlarıda unutmayalım :D
http://img854.imageshack.us/img854/7057/adszrto.jpg
Uploaded with ImageShack.us
b16 veya b18 ef civic ...
1.8 astra coupeye güzel planlarım vardı ama pert oldu ... atmosferik 160+ hp alacaktık :)
Senelerdir sonradan turbolu bir araç isterdim allah nasip etti kısa sürede olsa 106 gti turbo sahibi oldum hayatım değişti.... Senelerce sayıkladıkdan sonra sahip oldum aptallaşmıştım resmen... Şimdide s2000 diye sayıklıyorum allah uzun ömür versin stock olsun dolu olsun hiç farketmez bir s2000 nasip olursa başkada birşey istemem artık..... Valla istemem :)
toyota land cruiser bj60a yeni kasanın 4.5 litrelik d4d dizeline chip snorkel belki bi gıdım büyük turbo ve enjektör yapıp lift kitiyle diferansiyel kilitleriye fena bi offroadçu yapmak :d
4 ceker open wheeler
b18c CRX tabiki her crx çinin istediği :D
CRX B18c6 with Buddyclub Spec II - YouTube
Dışardan stock içinde fırtınalar kopan her turlu kombinasyon hayal dunyamda mevcut:D:hahaha:
valla proje olarak değil ama nsx'inden integra type-r'ına kadar bütün honda modelleri söyle kapımda olsa :/ birde full orjinal ellenmemiş 2005 Kasa Prodrive Sti 306 Hp olsun benim olsun başka bişey istemem :D
edit: Sti dccd li olursa tadından yenmez.
uzun süredir birşey üretmemenin sıkıntı ve kaşıntısını yaşıyorum desem yeridir, yer yer şeytanlada önşevişme yaşıyoruz, eskiden Hakan Abi(godlesscommie) yaptığı projelerine çırak olarak çağırırdı beni hatta benim eski aracı beraberce turbolayınca epey bir zevk almıştık,onun projeleri bitti ben arabayı çok daha kuvvetli bir modelle değiştirdim artık şeytana uymam kaşıntılarımda bekleyince geçer diyordumki,
bu seferde Maxi Hakan Abi benim araca bakınca bu kesinlikle yüklenmek istiyor acıma dedikten sonra başladım araştırmalara,epey forum okudum ingilizcem bile gelişti :D sonuç; i have a dream...
stock halde 260 ps ve 380 nm torka sahip aracı biraz!kuvvetlendirmek için
-cobb tuning access port (araca özel yazılmış değişik senaryolara sahip tonlarca map içermekte aracın üstündeki eklemelere göre stage leri seçip yükleyebiliyorsunuz)
-bizim guzuların (mazdaspeed3) rmm denilen arka motor kulak baglantıları da ilk değişecekler listesindeymiş
-akabinde olmazsa olmazlardan hpfp yüksek basınçlı yakıt pompasının internalları değiştirilecek,
-açık hava filtresi,
-turbo inlet pipe
-bujiler,
-bypss valfi forged olanla değiştirilecek
-downpipe
-methanol enjeksiyon kiti (Hakan abinin ellerinden öpecek umarım)
hepsi birden olmasa da yavaş yavaş acele etmeden yapmaya çalışacağım ama daha çalışılacak çok ders var bu konuda ben de böyle bir proje peşinde koşayım diyorum:D
106'ya koyucan turbo k20 hadi bakalım :D :D