haha pompa yani koray abi :D
Alemdar uydusu nedir abi ?
Printable View
Db ler internetten indirdiğin şifrelerle bir çok şifreli yayını özellikle lig tv evinde ücretsiz izleyebiliyordu, şimdi durum nedir bilmiyorum. Artık yeni teknoloji receiverler var, eğer kaliteli güzel birşey arıyorsanız ismi duyulmamış SEOUL hiremco receiverleri tavsiye ederim, pişman olmazsınız.
adamın bağlanıp ayar yapacağı sadece server ayarları
antene bişey yapamaz
türkiyede kıble ye çevirip kafayı kaldırınca türksat gelir genelde
ama senın bulunduğun konumda ki kalkış açıları farklı olabılır onu tespit etmen gerekir
90 cm belki yeterli gelmeyebilir orada ama yanına cihaz çıkartmadan ayarlaman zor
çünkü 1 cm kaydığı zaman sinyal kaybolur çok hassastır
Seoul recevierler, hem görüntü kalitesi bakımından çok iyi, hemde db den ucuz ve aynı şekilde çalışabiliyor :) normal recevierlerde ntvsporda maç yayını varken kilitleniyor (son çıkan diğer marka recevierleri bilmiyorum nasıl çalışıyor) ama seoul da bu sıkıntı yok, aç izle maçı :)
artık paket ürünler alman daha mantıklı olur eskiden db güzeldi kullandık ama şimdi bildiğim kadarıyla verimli değil hem makineye para bağlıyorsun hem başka şeylere o yüzden güzel kafana sinen bi paket al digitürk yada dsmart falan onu izle bence:) ben evde tv izlemem pek ama izlediğimde evet türksat üzerinden izlerim paket ürünlerde türksat üzerinden çalışıyor sanırım
kanallara bak hangisinde discovery falan var onu al bence film falan boşver belgesel daha zevkli:) lcd tv falan varsa pcyi bağla tvye öyle izle filmi :)
dreambox öldü son 1-2 senedir. tüm anlaşmaları bitti. atlanta tavsiye ediyorum ; )
ben 2 çanağı da alt alta kurdum aralarında hiç boşluk yok. hatta alttaki çanağı geriye yatırdığımda üsteki çanak alttaki çanağın 3-5 cm kadar üst tarafından kapatıyor. bu sinyal almayı engelermi ?? bundan dolayı mı bulamıyorum turksatı ?
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h37sj.jpg
Bence çanak çok küçük. En az 150'lik lazım gelir diye düşünüyorum.
normalde 80 lik yetiyor ama ben 90 lık olsun garanti olsun istedim...
alttaki çanakda LNB var da benmi göremiyorum *
anladım abi. anteni daha meydan bi yere getirmeyi dene :) çok arkada kalmış, keser sinyali.