evet hatırladım gti ler de var dimi :icon_tup:yanlız 10 silindir olan bir arabada 10 enjektör olmazmı :icon_tup:
Printable View
6.0 lt W12 yada 6.2/6.5 lt V12 Lamborghini (kökeni Audi blok) direk enjeksiyonlu ise onların enjektörlerini de bakmakta fayda var abi.
yapmayı düşünen arkadaşlarda senin gibi düşünüyorda ondan yapmıyorlar :D
yurtdışında +1000hp çoğu evo'da bu uygulama mevcut yapılan ve bilinen birşey, sırf bu iş için üretilmiş aftermarket manifoltlar mevcut... senin arabandada yapılmaması için hiçbir sebep yok.... hatta bu sistemi ben kendi aracıma yapıcam :) tr de henüz bir örneğini görmedim ama yapan eden yok diye olamayacak diye bişeyde yok :)
8 enjektör evo manifolduna bir örnek :)
http://www.lancershop.com/customer/images/D/d-1161-709-01.gif için Google Görsel Sonuçları
aradığın ürün bumudur acaba abi? :)
2.0T FSI STAGE 2 Performance Intake Manifold - HEP
açıklamasında yazdığına göre rs4 enjektörlerne tek alternatif ürünmüş, yani buradanda anlıyoruzki senin işini ya rs4 enjektörler görecek yada bu malzeme...
ayrıca üzerinde metanol injection girişleride halihazırda bulunuyormuş :)
Bahsettiginiz uygulamayi 2-3 ay icinde yapmayi dusunuyoduk bizde bu proje uzerinde calisiyoduk konu iyi olmus.emme manifoldu aldik uzerinde enjektor girisleri mevcut diger parcalarda geldikten sonra bakicaz neyin nasil olduguna uyduguna fln bilgi veririm o zmn
manifoldu hazırmı aldın? eğer hazırsa ve varsa link vs paylaşırmısn adaş benim verdiğim linke alternatif olsun melih abinin işi çözülsün :)
ayrıca merak ettim diğer 4 enjektörü paralel bağlantıyla yani oem ecuylamı çalıştıracaksınız?
tamam benim verdiğim linkteki üründe HEP performance ın ürünüymüş zaten sağol :)
buda HEP performance ın kendi sitesinden link....
EndTankUSA.com (Powered by CubeCart)
tfsi ile tsi aynı zıkkım değilmi yahu :?
beyefendi öncelikle yolunuz açık olsun stage 4 aşamanızda sizlere başarı ve mutluluklar dilerim :D
2013 yılındada kesinlikle bende geleceğini düşünüyorum rs4 alternatifi bi enjektörün ...
2005 yılında golf gti larla başladı tfsi teknolojisi...
yani bu demek oluyor ki 8 senedir bu motorlar var ve geldiği noktalar bi motorsporları tutkunu için fazlasıyla tatminkar ...tabi hakan abimde demiş ya fani dünyada nefis doymak bilmez :) bugün rs4 enjektör+gtx30R istersin,, yarın x enjektör ile + gtx35R istersin , bu işlerin sonu yok güzel dostum :)
ama illada benm param var harcamak istiyorum golf R ımı biraz daha pohpoh lamak istiyorum ben bu paracıkları golf R ıma gömmeden mutlu mesut olamıyorum :D diosan al şu hep emme yi 8 enjektör çalıştır arabanı ,gir DR. shrick egzantriklerini ,al afi tubular manifold unu huzuru sende bul bizde :)
yapılmaz die birşey yok , yurt dısında örnekleri mevcut REVO map ile :) sc6262 turbo ile yürüyen tfsi larda var...inan bahsettiğimiz güçler agızdan çıktıgı gibi kolay elde edilmiyor...ugraşmak = zaman + para gerekiyor...hala yüreğin varsa meydan senin :)
işin rast gelsin ciğerim...saygılar...
linkte basınca göre sonradan bağlanan enjektörleri tetikleyecek olan swich mevcut, üzerinde minik bir alyen anahtar ayarı var, bunu çevirerek nekadar basınçta aktf olacağını ayarlayabiliyorsunuz, ağarki bu mazleme olmazsa rolanti dahil heryerde 8 enjektör sürekli aktf olarak çalışacaktır, bu durumun alt devirler için iyi olmayacağını düşünüyorum, ayrıca yakıt tüketiminide illa etkileyecektir....
malzeme şuan benim elimdede mevcut, kullanmamada daha çok var, eğerki ihtiyaç olursa projenin hızlı yürümesi adına bendeki parçayı seve seve veririm
Boost Pressure Switch for Turbo Water Injection Hobbs | eBay
ayrıca paralel enjektör bağlantısı için o.b.k., boostedpug yada bosphorus innov. ekibi yardımcı olacaklardır, hatta bosstedpug bir konuda bağlantının nasıl olması gerektiğni ayrıntılı bir şekilde açıklmaıştı ama bulamadm şimdi konuyu görürse eğer yardımcı olacaktır...