Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi bak sen imzanda ne güzel yazmışın elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye ? Kimse sana ne kadar yumuşak ya da kaliteli hissettirdiğini yazı ile anlatamaz burada. En temizi senin gidip bakman.
Ha yine de demeden geçemeyeceğim, öyle kalitesiz falan değil içi. Tasarımını beğenmezsin eyvallah ama plastik kalitesi son kasa Focustan iyidir.
Yok zaten asıl istedigim şey, farklı araçları denemiş kişilerin yorumları.
Benim şuan kullandığım araç fiat albea. açıkcası başkasının aracına binmekten de haz etmediğim için, kıyaslama şansım çok yok. tip olarak benim çok hoşuma gitti araç özellikle bugün gördüğüm body kitle cidden çok daha güzel olmuş.
Bu sebeple önemli benim açımdan iç malzeme kalitesi hakkındaki yorumlar.
teşekkürler herkese açıklamaları için. cidden çok faydalı benim açımdan
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
ben sitesinde 0 olarak 1.6 benzinli motoru dışında seçenek göremedim. açıkçası şu an araç alacak olsam mümkün değil 1.6 benzinli atmosferik araç almam. yıl olmus 2013 ya dizel olacak ya da turbo..
Yeni kasa ceed o sınıfta tek geçerim.
Golften vs hepsinden daha dolu, daha donanımlı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sağından solundan kolay kolay ses geliceğini sanmıyorum çünkü benim yıllardır yayla kullandığım getzde bile oyle abuk subuk sesler yok arada sertlikten gevşeyen yerlerini sıktığım surece sorun çıkmıyor
sınıfında bence en şık araçlardan biri
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
çok yakın arkadaşımda hyundai elentra boş paketi otomatik var ben kullandım acayip kaliteli düzgün iyi kaçan iyi giden yol tutuşu çok iyi olan frenleri tatmin edici olan bir araç içi çok geniş bagajı geniş ses sistemi çok guzel hi-fi hiç bozma yapmıyor kaliteli malzeme kullanılmış fiyatına göre makul bir araç anlıcagınız mal koşuyor demedi deme fakat araç otomatik oldugu içinmidir nedir bilmiyorum ama biraz fazla yakıyor 9-11 litre arası yakıyor istanbulda
honda varken hyundai elentraya bakmazdım şahsen ancak bu ara toyotada kampanya var onlarada bir göz atın derim
yeni civic çok çirkin geliyor gozume nedense eski kasalardan eser yok
elantranın tasarım çok güzel![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Honda da tek accord alınır bana göre..
Kısmetse yarın gidip bende Yeni elentra yı inceliycem manuel prime plus modeline 48.000 verdı plaza bakalım bmw i takasta ölü fiyata saymazlarsa düşünebilrim![]()
İyi aksamlar tt ahalisi
Yeni baslik acmadan buradan sormak istedim.
2012 model 45000 km de hatasiz prime plus otomatik alinir mi ; kaca alinir ?
Aracta double ekran ve sunroof var ekstra.
Hyundai hic kullanmadim ama bugun gorunce hosuma gitti sizlere sormak istedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)