Ankara'da patlama sesi duyanınız var mı?
Ben Bilkentteyim burası şiddetli sallandı..
Nerede patlama oldu göreniniz duyanınız var mı?
Ankara'da patlama sesi duyanınız var mı?
Ben Bilkentteyim burası şiddetli sallandı..
Nerede patlama oldu göreniniz duyanınız var mı?
Ben de bilkentteyim ama patlama sesi falan duymadım :S
bulunduğun binanın civarında asfalt çalışması var mı? Lisedeyken okulun bahçesine asfalt dökerlerken silindir duvara vurunca çıkan ses ve sallantıyı hatırlıyorum da. Silindiri kullananın kafası güzeldi heralde, bildiğin giriyodu okulun duvarından içeri.
öyle işte.
Patlama gaz sıkışması nedeniyle olmuş , büyük bir hasar , hayatını kaybeden veya yaralı yokmuş... Ama herkesin merak ettiği bir soru var; Nerede oldu bu patlama![]()
patlamanın neden olduğu belli de yeri mi belli değil şimdi![]()
Başkent'in bir çok noktasından duyulan kuvvetli patlama sesi kentte panik yarattı.
Ankara'da 15.30 sularında, geniş bir alanda duyulan patlama sesi şehirde paniğe neden oldu. Patlamanın yerine ve sebebine ilişkin henüz net bir bilgi edinilemezken Ankara İtfaiyesi'ne herhangi bir ihbar ulaşmadığı öğrenildi.
Başkentliler, Twitter'da Çankaya, Balgat, Çayyolu gibi farklı bölgelerinden büyük bir patlama sesi duyduklarına yönelik iletiler paylaşıyor.
Ayrıntılar geliyor...
Kaynak: Ankara'da patlama sesi - Hrriyet Ankara Anasayfa
Umarım ciddi bir durum yoktur.. Artık böyle başlıklar görünce inanın açıp okumak bile istemiyorum.. Neyse ki korktuğum başıma gelmedi.
Kızılay'da bir sorun yokmuş...
Ankara;
Öveçler 1058. sokaktan doğalgaz patlama ihbari gelmiş. Bahsedilen patlama bu olabilir. Büyüklük bilmiyorlar henüz, ekip göndermişler..
Balgattayım bi ses duymadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)