Tek taraflı kazaların %90 na polis geip tutanak tutmaz.
Ben Köpeğe çarptım polis çağırdım. Geldi baktı yolda zarar ziyan yok bende yok 3. şahıs ta yok. Köpekte sağlam çıktı. Tutanak tutamam ama istersen alkol kontrolü yapim dedi .
Printable View
Tek taraflı kazaların %90 na polis geip tutanak tutmaz.
Ben Köpeğe çarptım polis çağırdım. Geldi baktı yolda zarar ziyan yok bende yok 3. şahıs ta yok. Köpekte sağlam çıktı. Tutanak tutamam ama istersen alkol kontrolü yapim dedi .
Beyan yeterli oluyor.. Nerde ne zaman nasıl diye kazayı açıklayan bir dilekçe yazıp imzalıyorsun.
beyan çoğu zaman yeterli şupheli bir durum yoksa
ben bu zamana kadar hiç tutanak tutturmadım herzaman beyanla yaptırıyorum
Gelen yorumlar %95 sıkıntı olmayacağı yönünde. Rahatladım sayenizde sağolun. Çok hasar yok ama sağ sol boydan boya boyanacak , ön arka tamponda tamir edilecek yada değişecek. Kendim yaptırmaya kalksam 1500- 2000i var en az. Kaskomuda %50 indirimli yapmıştık, iki seneye bedava olucaktı kasko hasarsızlık indirimleri sayesinde. Giden mal olsun para olsun tabi önemli olan sağlık.
kasko şirketini pmlermisin?
Kaskodan onay çıktı arkadaşlar. Her türlü ödeme çıkıyormuş ama biraz gecikebiliyormuş tutanak yoksa. Kaput tavan bagaj hariç her parçaya boya çıktı kaput ve bagajıda ben boyatıyorum 200 lira daha verip.
beyan ve araç fotoları yeterli..
Kardeşim aklınızda bulunsun.. kaskonuz varsa kaza yaptıysanız kendiniz aracınızın resmini çekin polisten yada jandarmadan tutanak isteyin tek taraflı bile olsa tutanak olursa sıkıntınız olmaz ayrıca polis veya jandarmadan alkol testi isteyinki alkölsüz olduğunuz belli olsun böylece hiçbir kasko size sıkıntı çıkaramaz..