User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
82 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bankadan çekilen para için yardım

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bankadan çekilen para için yardım

Merhabalar,
    başıma gelen ve uzun süredir yaptığım uğraşlarıma rağmen hiç bir sonuç alamadığım konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi Olayı kısaca aşağıda anlatmaya çalışayım

13.08.2012 de Akbankta bulunan kendi hesabıma 1000 TL EFT yaptım
    14.08.12 sabaha karşı 04.44 te Telefonuma bir mesaj gelmiş ( banka işlemleri olarak ben talep etmiştim Hesapla ilgili tüm ödemeler çekimler kısa mesaj olarak cep telefonuma gönderiliyor )

" **** nolu hesabınızdan 840 TL nakit çekim gerçekleştirilmiştir. "
    diye..

Ben bu mesajı okuduğumda sabah saat 08:30 civarıydı şöyle bir silkelendikten sonra direk cüzdanıma baktım banka kartım bendeydi herhangi bir kayıp yoktu
    Hemen bankayı arayarak şüpheli işlem bildiriminde bulundum benden bir dilekçe yazarak verdikleri merkez faksına göndermemi istediler.. bu işlemlerinde hepsini yaptım ve beklemeye başladım
    Tabiki günler geçtikce bende arada da arayıp ne oluyor bir gelişme var mı diyede sorar oldum ama hiç bir cevap vermeyerek incelemenin devam ettiğini söylüyorlar.
    Telefondaki arkadaşlara Diyorum ki
    - Arkadaşım Para Akbanka ait mahmutbey bilmem ne ATM'sinden çekilmiş Banka sizin bankanız burada Kamera yokmu alıp bakamıyor musunuz bu işi yapanlar bunu neden yapmıyor..

Cevap
    - Beyefendi konu farklı bir departmanda ve oradaki arkadaşlar bununla ilgileniyorlar en kısa sürede döneceğiz..

Daha sonra 05.10.12 de banka bana bir mail atarak ( yoğun aramalarım dan dolayı ) işlemin devam ettiğini bu sırada da benim Savcılığa suç duyurusunda bulunarak Savcılıktan aldığım şikayet dilekçesini yine belirttikleri numaraya fakslamam gerektiğini yazdılar..

Bu işlemlerinde hepsini yaptım ( telefonla arayarak faksın ulaştığına dair 2 sefer teyid aldım )

yine ben haftada bir kaç sefer arayarak bir gelişme var mı diye soruyorum sürekli hiç bir cevap yok. Hep aynı hiyayeler
    Telefonu açan arkadaşlar hiç bir şey bilmiyor. konuyu farklı bir departman takip ediyor. onlarla da görüştürmüyorlar YASSAK kısacası her telefon başlı başına muamma ne bir cevap var nede bir gelişme var.

Aradan bir ay daha geçti ve birgün yine bankayı aradım bu seferde bana eksik evraklarımın olduğunu ve benim istedikleri faksları çekmediğimi söyleyerek bu eksikleri tamamlamamı söylediler ( eksik dedikleri evrak savcılık kağıdı faks çekip teyidini aldığım evraklar )
    ben o sinirle bir dünya kavga ettim anlattım ama yok hala göndermemişsiniz deyip durdu
    Neyse ben yeniden evrakları gönderdim ve üzerinden bir ay daha geçti ve en son yine müşteri hizmetlerini aradığımda yine aynı şeyle karşılaştım
    - evraklarınızı göndermemişsiniz acil gönderin kontrol edelim..

Kardeşim diyorum gönderdim 2 sefer gönderdim daha 3 gün önce aradığımda her şeyin tamam olduğunu fakat incelemenin devam ettiğini en kısa sürede döneceğinizi söylüyordunuz şimdi nereden çıktı bu eksik...

Ama yok nato kafa nato mermer.. bende o sinirle kalktım şubeme gittim tüm evraklarımla Faks cihazından aldığım teslim kağıtlarımla ( bu arada aylardan aralık olmuş ve 4 ay geçmişti ) şubede tamamen burnu havada bir bayan ( inanın öldüresim geldi zor tuttum ) derdimi anlattım evrakları verdim ve aynı cevap biz buradan bir şey yapamıyoruz merkezle görüşüp verdikleri faksa göndermem gerektiğini söylüyor.. Konuyu Farklı bir departman takip ediyormuş tabi beni daha kim tutabilir verdim coşkuyu ortalık biraz karıştı çünkü o farklı bir departman dedikleri yerden kimseyle konuşamıyorum muhattap bir allahın kulu yok hiç bir cevap yok sadece orada hayali bir departman var ve ne yaptığı belli değil 4 ayda kendilerine ait bir kamera görüntülerine bakamadılar..

neyse bu curcunadan sonra aynı bayan nasıl olduysa tüm evraklarımı alıp taradı ve merkeze gönderdi sonrasında cevap için döneceğini söyledi

Yine değişen birşey yok ertesi gün bu bayan beni arayarak banka talebime red cevabı vermiş diye birşey söyledi
    - Peki neden red edildi ? herhangi bir açıklama yok beyefendi sadece RED edilmiş

- Tamam hanımefendi o zaman bankanızın RED cevabını bana fakslayın yada elden alayım buna görede işlem yapayım RED etmişya
    bayan bu soruma aynen söyle diyor..
    - Kurura bakmayın veremem böyle bir yetkim yok Müşteri Hizmetlerini arayarak buradan talep ediniz İLGİLİ DEPARTMAN UYGUN GÖRÜRSE RED CEVABINI SİZE VERİR... ( hay departmanınızın...... )

Sinir olmamak elde değil kafayı yemiş bir şekilde aradım bankayı ne deseler beğenirsiniz

- beyfendi herhangi bir RED cevabı yok ama ben sizin için böyle bir talepte bulunuyorum RED edilmişse size mutlaka yazılı bilgi verilmesini isteyeceğim

bu konuşmada böyle bitti.. Anlayacağınız bom boş hiç bir sonuçta yok gelişmede
    Üstüne üstlük 4 aylık bu süreçte benimi suçlamadılar Belki kendin çektin kardeşim diyerek Ailemi mi suçlamadılar ailenizden birisi çekmiştir. diyerek suratıma telefonumu kapatmadılar... hepsi birbirinden rezil facialar... ama hiç birşey yok
    Şuan ise
    Bilgisi olan arkadaşlarımdan bu konuda yardım talep ediyorum Nasıl bir yol izlemem gerekir Açıkcası artık parasında pulunda değilim umrumda da değil ama insan yerine koyup bir allahın kulununda geri dönerek hiç bir cevap vermeyişi çok zoruma gitti bu yüzden Bankanın yaptığı bunca şerefsizlikten sonra bunu yanlarına bırakmak istemiyorum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yok artık, senin bilgin dışında 840TL çekiliyor hesabından ve 4ay geçtiği halde hiç bir sonuç yok.Ver direk mahkemeye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada yazı biraz uzun olmuş Zahmet verip okuyanlardan özür dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankadan biri yapmış olabilir,suç duyurusunda bulun direk savcılığa.

En iyiysinin kapısına sıçayım Özelliklede akbank tam bir geberesici bir banka .

ALLAH sabır versin süreç sıkıntılı senin için,ben yazıyı okurken sinir krizi geçirdim cidden sabırlı bir insanmışsın .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam sorun ne inanın anlamadım ve inanın o kadar çok sıkıldım ki Yemin ediyorum tek zoruma giden bankanın bu kadar umursamaz ve duyarsız davranışı.. yoksa çıkacak para zaten çıkar nasipte yokmuş derim bi dolandırıcı da beni buldu derim savcılıkta zaten şikayetim var der beklerim ama yok bakanın s... de bile değil onlar nasıl olsa parayı kolay kazanıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun,keşke evraklar yok dediklerin de ses kaydı var deseydiniz.

umarım en kısa süre de olumlu cevaplar alırsınız.
    OEM+

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alakasız ama geçen şirketten arkadaşımın başına geldi.

Hesabını kontrol ederken 4000TL fazla olduğunu gördü, işlem dökümünde geçmişte hiç öyle bir para gözükmüyor.

Müşteri hizmetlerini aradı, hesabından fazla para olduğunu söyledi karşı tarafta alaycı tavırla hesabınızda ki parayı bilmiyormusunuz muhabbeti falan yaptı çözümsüz kaldı orada kontrol edicez dediler.

Ertesi gün tekrar hesabı kontrol ettik, hiç bir iz olmadan hesaba giren 4000TL hiç iz bırakmadan uçmuş gitmiş O parayı çekseydi ne olurdu çok merak ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankadan bilinçli bir şekilde çekilmiş olma ihtimali çok fazla,eğer kartınızı kopyaladılarsa bile paranızı bankadan mahkeme yoluyla geri alabiliyorsunuz , güvenlik zaafından dolayı,ama siz siz olun işin peşini bırakmayın sonucu burdan takip edeceğim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan yapacağım tek şey sırf bankanın bu tutumu yüzündendir.. alah kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın ama siz şerefiniz onurunuz haysiyetiniz için zerre kadar ödün vermezken

kendini bilmez haysiyetsiz bir adamın karşınızada
    - Ne bilelim beyfendi parayı çekmişsinizdir. yoksa nereye gidecek bu para demesi

adamı sinirden öte bir hale sokuyor..

Yani Tüm bu yaşadıklarımı toplayıp Tüketici mahkemesine başvurayım diyorum ama oda ap ayrı bir durum git gel artık takatım kalmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hesabını kontrol ederken 4000TL fazla olduğunu gördü, işlem dökümünde geçmişte hiç öyle bir para gözükmüyor.

Müşteri hizmetlerini aradı, hesabından fazla para olduğunu söyledi karşı tarafta alaycı tavırla hesabınızda ki parayı bilmiyormusunuz muhabbeti falan yaptı çözümsüz kaldı orada kontrol edicez dediler.

Ertesi gün tekrar hesabı kontrol ettik, hiç bir iz olmadan hesaba giren 4000TL hiç iz bırakmadan uçmuş gitmiş O parayı çekseydi ne olurdu çok merak ediyorum..
    İşte o parayı arkadaşın çekmiş olsaydı bak o bankacılar parayı alabilmek için köpek gibi nasıl koşturuyorlardı

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer bişeyde benim başıma geldi, banka hesabımda 980 lira para var, eminim yatanlardan. 3 4 gün geçti en son para çekişimden nakit bitti para çekicem kartı taktım 640 lira yazıyo. 340 liralık bi kısım yok. Çekmediğime eminim. Bende komşum banka müdürü direk onu aradım abi böyle böyle para eksik hesapta diye gel şubeye dedi, gittim hesaptan atm ile para çekilmiş. Hemen çekildiği tarihteki kamera kayıtlarına ulaştık aynı gün içinde. Para çekenin eski ev arkadasım oldugunu farkettik. Sonrası zaten güzel geçti

Demek istediğim benimde aynı şey başıma geldi fakat banka müdürü tanıdığım olduğu için bigün içinde halletti herşeyi imzasız dilekçesiz dosyasız. Bi tanıdık bulmaya calışsanız belki çözülür?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üff getcekten sinir bozuucu benim basıma gelse cıkdırırdım , harbiden departman hayali galiba ! herkez farklı bir telden calmıs , evrakların istenmeside call centerdaki sıgırlan yüzünden eminim , bilgisayardan anlamayan insanları oraya oturturlarsa her arayandan evrak istiyoralr kayıtlara bile bakmayı bilmiyorlar! cok gecmis olsun umarim en kısa zamanda isiniz hallolur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence her gün 10 dan fazla böyle olay dönüyordur bankalar da.. Ben olayın üzerine gidin derim demesi kolay ama parasını da sktr edin afedersinde çok hırslanıyorum böyle haklıyken haksızmışsın gibi davrananlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi parasını geçtim şirkette işi gücü bırakıp ikarakola ifade vermeye savcılığa evrak yenilemeye gidip gelmelere harcadığım benzin bir yana bankayla yaptığım telefon görüşmeleri dünya bir fatura her aramam en az 1 - 1,5 saat ve hep beklemeyle geçiyor.

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun Allah bankalarla sinamasin insani gercekten cok zor

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bankada çalışan biri paraları başka hesaplara aktarıp ordan kendi hesaplarına filan geçiriyor olabilirler filmlerde oluyor ya

bende de 50TL uçmuş gitmiş öğrenci adamım zaten para sıkıntı pazartesi bi uğrıyacam bakalım bankaya ne diycekler geçmiş olsun kötü bi durum
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kbanka ait mahmutbey bilmem ne ATM'sinin baglı oldugu sube varmıdır , direk merkezemi baglı atmler.

eger subeye baglıysa o şubeye gittinizmi?

Allah sabır versin ben okurken dellendim.

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankaya dilekce yaz sonra o dilekceyi fotokopisi cek sonra ver mahkemeye savcı seni cağırıcak savcıya anlat ve üstüne basa basa söyle su kadar zmn gecti detaylı ekstralarda görünüyo benim paramı kullanıyolar diye bi kelime kullan aynısı benim basıma geldi..

sunuda söyleyeyim mahkemede sana bu kadar zmn diliminde ne istiyosunuz diycek sende uygun bi rakam söyle alabilirsin bankadan bilgin olsun..
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.....

Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kbanka ait mahmutbey bilmem ne ATM'sinin baglı oldugu sube varmıdır , direk merkezemi baglı atmler.

eger subeye baglıysa o şubeye gittinizmi?

Allah sabır versin ben okurken dellendim.
    kanka direk merkezi arıyosun o snei yönlendiriyo konustuğun dakikayı ve tarihi aklında tutup savcılıkta sunduğun zmn tel görüşmelerini istiyo ve sonucunda böyle bi olayın varsa fazlasıyla alıyosun paranı . bankacılık sisteminde havuzda bekler para fon alırlar gün içerisinde kulanırlar sonrada nedne gecmedi diye sorduğunda her zmn ki sözleri sistemde ya arıza vardır yada cok fazla yoğunluk vardı))

mahkemeye vermek şart
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)