Merhabalar,
başıma gelen ve uzun süredir yaptığım uğraşlarıma rağmen hiç bir sonuç alamadığım konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi Olayı kısaca aşağıda anlatmaya çalışayım
13.08.2012 de Akbankta bulunan kendi hesabıma 1000 TL EFT yaptım
14.08.12 sabaha karşı 04.44 te Telefonuma bir mesaj gelmiş ( banka işlemleri olarak ben talep etmiştim Hesapla ilgili tüm ödemeler çekimler kısa mesaj olarak cep telefonuma gönderiliyor )
" **** nolu hesabınızdan 840 TL nakit çekim gerçekleştirilmiştir. "
diye..
Ben bu mesajı okuduğumda sabah saat 08:30 civarıydı şöyle bir silkelendikten sonra direk cüzdanıma baktım banka kartım bendeydi herhangi bir kayıp yoktu
Hemen bankayı arayarak şüpheli işlem bildiriminde bulundum benden bir dilekçe yazarak verdikleri merkez faksına göndermemi istediler.. bu işlemlerinde hepsini yaptım ve beklemeye başladım
Tabiki günler geçtikce bende arada da arayıp ne oluyor bir gelişme var mı diyede sorar oldum ama hiç bir cevap vermeyerek incelemenin devam ettiğini söylüyorlar.
Telefondaki arkadaşlara Diyorum ki
- Arkadaşım Para Akbanka ait mahmutbey bilmem ne ATM'sinden çekilmiş Banka sizin bankanız burada Kamera yokmu alıp bakamıyor musunuz bu işi yapanlar bunu neden yapmıyor..
Cevap
- Beyefendi konu farklı bir departmanda ve oradaki arkadaşlar bununla ilgileniyorlar en kısa sürede döneceğiz..
Daha sonra 05.10.12 de banka bana bir mail atarak ( yoğun aramalarım dan dolayı ) işlemin devam ettiğini bu sırada da benim Savcılığa suç duyurusunda bulunarak Savcılıktan aldığım şikayet dilekçesini yine belirttikleri numaraya fakslamam gerektiğini yazdılar..
Bu işlemlerinde hepsini yaptım ( telefonla arayarak faksın ulaştığına dair 2 sefer teyid aldım )
yine ben haftada bir kaç sefer arayarak bir gelişme var mı diye soruyorum sürekli hiç bir cevap yok. Hep aynı hiyayeler
Telefonu açan arkadaşlar hiç bir şey bilmiyor. konuyu farklı bir departman takip ediyor. onlarla da görüştürmüyorlar YASSAK kısacası her telefon başlı başına muamma ne bir cevap var nede bir gelişme var.
Aradan bir ay daha geçti ve birgün yine bankayı aradım bu seferde bana eksik evraklarımın olduğunu ve benim istedikleri faksları çekmediğimi söyleyerek bu eksikleri tamamlamamı söylediler ( eksik dedikleri evrak savcılık kağıdı faks çekip teyidini aldığım evraklar )
ben o sinirle bir dünya kavga ettim anlattım ama yok hala göndermemişsiniz deyip durdu
Neyse ben yeniden evrakları gönderdim ve üzerinden bir ay daha geçti ve en son yine müşteri hizmetlerini aradığımda yine aynı şeyle karşılaştım
- evraklarınızı göndermemişsinizacil gönderin kontrol edelim..
Kardeşim diyorum gönderdim 2 sefer gönderdim daha 3 gün önce aradığımda her şeyin tamam olduğunu fakat incelemenin devam ettiğini en kısa sürede döneceğinizi söylüyordunuz şimdi nereden çıktı bu eksik...
Ama yok nato kafa nato mermer.. bende o sinirle kalktım şubeme gittim tüm evraklarımla Faks cihazından aldığım teslim kağıtlarımla ( bu arada aylardan aralık olmuş ve 4 ay geçmişti ) şubede tamamen burnu havada bir bayan ( inanın öldüresim geldi zor tuttum ) derdimi anlattım evrakları verdim ve aynı cevap biz buradan bir şey yapamıyoruz merkezle görüşüp verdikleri faksa göndermem gerektiğini söylüyor.. Konuyu Farklı bir departman takip ediyormuş tabi beni daha kim tutabilir verdim coşkuyu ortalık biraz karıştı çünkü o farklı bir departman dedikleri yerden kimseyle konuşamıyorum muhattap bir allahın kulu yok hiç bir cevap yok sadece orada hayali bir departman var ve ne yaptığı belli değil 4 ayda kendilerine ait bir kamera görüntülerine bakamadılar..
neyse bu curcunadan sonra aynı bayan nasıl olduysa tüm evraklarımı alıp taradı ve merkeze gönderdi sonrasında cevap için döneceğini söyledi
Yine değişen birşey yok ertesi gün bu bayan beni arayarak banka talebime red cevabı vermiş diye birşey söyledi
- Peki neden red edildi ? herhangi bir açıklama yok beyefendi sadece RED edilmiş
- Tamam hanımefendi o zaman bankanızın RED cevabını bana fakslayın yada elden alayım buna görede işlem yapayım RED etmişya
bayan bu soruma aynen söyle diyor..
- Kurura bakmayın veremem böyle bir yetkim yok Müşteri Hizmetlerini arayarak buradan talep ediniz İLGİLİ DEPARTMAN UYGUN GÖRÜRSE RED CEVABINI SİZE VERİR... ( hay departmanınızın...... )
Sinir olmamak elde değil kafayı yemiş bir şekilde aradım bankayı ne deseler beğenirsiniz
- beyfendi herhangi bir RED cevabı yok ama ben sizin için böyle bir talepte bulunuyorum RED edilmişse size mutlaka yazılı bilgi verilmesini isteyeceğim
bu konuşmada böyle bitti.. Anlayacağınız bom boş hiç bir sonuçta yok gelişmede
Üstüne üstlük 4 aylık bu süreçte benimi suçlamadılar Belki kendin çektin kardeşim diyerek Ailemi mi suçlamadılar ailenizden birisi çekmiştir. diyerek suratıma telefonumu kapatmadılar... hepsi birbirinden rezil facialar... ama hiç birşey yok
Şuan ise
Bilgisi olan arkadaşlarımdan bu konuda yardım talep ediyorum Nasıl bir yol izlemem gerekir Açıkcası artık parasında pulunda değilim umrumda da değil ama insan yerine koyup bir allahın kulununda geri dönerek hiç bir cevap vermeyişi çok zoruma gitti bu yüzden Bankanın yaptığı bunca şerefsizlikten sonra bunu yanlarına bırakmak istemiyorum