Ali G Race - YouTube yakında rollarda bu durumda olur heralde![]()
Ali G Race - YouTube yakında rollarda bu durumda olur heralde![]()
şirinevlerden mecidiyeköy istikametine giderken incirlide başlayan radar haliç bitiminden okmeydanına çıkan yokuşla birlikte tamamlanmış dönüş içinde aynı rampayı inerken başlayıp kadirhas bahçelievler arası olarak yapılmıştır. 1.şubatta yürürlüğe gireceği söyleniyordu ve 2 radar arası zamanlamayı ölçerekte ceza yazabilmektedir...
1-31 ocak arası 8886 araca 143-343 TL arası ceza kesildi bileben basmıyorum millet yanımdan yardıra yardıra geçerken ulan fake mi bu radar işi dedim..ay sonu cezalar düşmeye başlayınca iyiki basmamışım diyorum
![]()
Demek ki önceki sayfalarda yazdığım Haliç çıkışı olayı varmış.
@PiscocuK
Bu arada ceza kesildiğine dair kaynak var mı acaba? Ön plakayı söküp ben de hızlı gittim bir müddet taa ki aracın arkasını gören kamera da olduğunu öğrenene kadar. Sonraları hep limitte gittim ama az önce de e-devlet'ten baktım, ceza görünmüyor. Zaten MTV ödemesinde çıkardı çıksa. O yüzden soruyorum.
He, 1 Şubat itibariyla aktifleşmiştir, o ayrı.
aynı sahil yolu gibi giriş çıkış iki radar arası süreyi baz alarakta ceza yazabilecek tam halıcıoğlunun orada vardı kameralar aynı incirlideki gibi yan yol falan hepsi dahil... 1 şubat olayınıda bizim taksinin şoförü söylüyordu kesin mi bilmiyorum
Benim bildigim cezalar hemen kayda gecmiyor. Benim evime ceza geldi florya da yemisim ayni sistemle , 78 le hatta . 2 hafta sonra vergi dairesine gittim odemeye , adam bakti cezaniz yok gorunmuyor dedi. Eve gelen kagidi gosterince , ilk basta sisteme kaydetti daha sonra indirimli sekilde cezami odedim. Cezayi yedigim tarihle eve ulasmasi arasindaki zaman farki da yaklasik 2 ay falandi.
bu radarlar benim işime yarayacak ya rx8 aldığımda hiç yakıt sorunu yaşamicam bu gidişle ne olsa heryerde 70 miş![]()
70le yol bitmiyorki rampa aşağı araba kendiliğinden 120-140 oluyor. en azından bir 90 falan yapaydılar. Trafik oluyır bu yüzden genelde zaten. Devletimiz sağolsun çok düşünclidir hız felaket sloganı altından haşırttı bilekport![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Valalhi bir kaç kere 70 ile gitmeye çalıştım ama ızdırap oldu, birde insanlar hızlı gidince o tempoda gidebilmek çok zor
Memlekette 20 milyon ehliyetlinin 19,5 milyonu zaten araba kullanmayı bilmiyor. Harika oldu bu 70kph sınır, radarlar falan.
anadolu yakasında bağdat caddesi dışında radar olan yer varmı? e5 koztayağı 2. köprü yolu girişine bi kamera falan birşeyler koydular ama radar falan tabelası yok
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)