Vallahi avcilar-torium-tuyap uzerindeki radarlar cok aktif sekilde calisiyor :) ceza geldi odedik bile
Printable View
ben anlamıyroum birisi kameralar çalışmıyor diyor daha geçen gün haberlerde verdiler bilmem kaç bin tane ceza gitmiş milletin evine bu e-5 deki radarlardan bazı cezalar evlere ulaşamamış geri dönmüş ama faizi işlmeye devam ediyormuş falan.. çalışmayan kameradan nasıl ceza kesiyorlar demek ki çalışıyor kameralar.. hatta bir taksici yediği cezaları fotoğrafları gösterdi haberde..
E-5'teki Radarlar ne saçma iştir ! 2-3 Şeritli Sahil yoluna 70 koyuyorsun anlıyorumda , e-5'e nasıl 70km hız sınırı koyuyosun. Benim bildiğim otoyollar 120 e'5 90 kilometredir. Mecidiyeköye giderken haliç'ten sallanıyosun dimdik rampa'ya geliyorsun hop 70'e yavaşlıyorsun rampayı cıkmak için yaktığın benzının ıkı katını yakıyorsun .
eds cezalarını yazan memur bir arkadaşım ve inatla e-5 üzerindeki radarlar çalışmıyor diyor.
e herkes ceza yediğini söylüyor.
anlamadım ben bişey
muhtemelen günün belli saatlerinde açıyorlar radarları artık piyango kime vurursa misali.
bize piyango vurmuş , ödedik gitti :(
bildiğim kadarıyla otomatik ceza gitmiyor. yani sistemden açılan bişey yok.
Resimler çekiliyor ve memurun önüne gidiyor. sonrasında manuel olarak memur yazıyor. Ama dediğim gibi inatla henüz faaliyete geçmediğini belirtiyor ki E-5 üzerinde 70'le giden kimse yok. Açıkcası ben yine de olabildiğince riayet etmeye çalışıyorum kabak patlamasın diye
aslında e-5 deki radarlar henüz aktif değilmiş 4 adet gezici radar var sanırım 2 si resmi 2 si sivil ring atıyorlar e-5 te denk gelene yazıyorlar
anadolu yakasındaki köprü yolundakiler aktif i peki bu tarafta hiç ceza yiyen oldumu veya bağdat caddesi üzerindekilerden
Bağdat caddesinde hız koridoru sınırı 50km/h iken 65km/h ortalama ile geçmişim farkında olmayarak toplam ceza 300 küsür bir rakkam ceza yediğim tebligatta araç resmi, hangi hız koridoru olduğum yazıyor bu cezayı yediğim saat ise çok ilginçtir sabah 05:30 o saate bile aktifler.
caddedekiler çalışıyor. dikkat etmek lazım. dün bende e5 de acaba çalışıyormudur diye 70 e sabitledim. baktım herkes vızır vızır :) trafik akışına uydum. 90-100 le gittim. umarım başım ağrımaz.
Tem de var mı bi bilginiz var mı acaba ??? E-5 i hızdan dolayı kullanmıyorum ama Tem de de ceza yemeyelim :)
Yani ben sattığım arabadan ceza geçen ay elime ulaştı 78 KM Hız ile E-5 Sefaköy Güney Yanyol olarak RADAR cezası... 122,5 tl galiba erken ödeme ile ödedim.
dudulu gişeler 131 km hız ihlali ile 166 tl göndermişler bana az önce ödedim 130 olan hız sınırını 131 ile aşmışım resim yok tabi yine bu işin içindeezası bir iş var ama uğraşmıycam daha bunaldım bu şehirden satıcam arabayıda benzin derdi ile uğraşamam daha bu sene gelen 3 ncü radar cezası