Yuri Boyka'yı oynayan arkadaş..
Printable View
Yuri Boyka'yı oynayan arkadaş..
arşivim vardı mike ın hemen bütün maçları, kaç gece uykusuz kalıp, kaç sabah 4 te kalkıp izlemişimdir maçlarını, dünyada çok az sayılı insanın sahip olduğu bir anatomiye sahip sporla yapılacak bir kuvvet değil genetik çok sağlam, boynu üzerinde yaptığı antremanı takip eden herkez biliyordur herhalde,
aslında tyson öyle ısırgan bi adam degil biliyormsuun dunya öyle zannediyor :D
o macta holfied durmadan tysona omuz atıyordu suratına tam sarılacakları sırada tyson ona sinir oldu :D o yuzden ısırdı xD zaten mactan sonra baya söylendi tyson adam olsun diye :D hahaha
[QUOTE=gurkanerkan;6495637]Yuri Boyka'yı oynayan arkadaş..
tyson maçlarını izle kesinlikle öyle böyle değil allah vergisi bir güç var adamda :icon_tup:
tyson ın bu adama atacağı bir yumrukta bırak salonun öbürtarafına göndermeyi ahirete göç eder boyka :icon_tup:
08.57 nedir öyle ya :D
İnsan değil :nokta:
bu arkadaşda değişik bi manyak :)
balyoz gibi yumruktan öte çokta seri hızlı bi boksör dü şimdi ki maçları izleyin 2 tane vurup bekliyorlar eski pound 4 pound dovusler kalmadı bi Klitschko kardeşler keyif veriyor.
psikopat severlere bu arkadaşı tavsiye ederim
THIAGO SILVA HIGHLIGHT BY RUBÉN SÁNCHEZ - YouTube
Thiago Silva
şöle diyim oyunda bile silvayı alıyorum dehşet-ül vahşet herif :D
aslında kafeste badr hari yi görmek istiyorum bi pikopatta o geçi boxa başladı iğneyi kesti heralde çok yağlanmış...
defansif olarakda mükemmel bir böksördü,sadece vuruşları ile değil
Mike Tyson: Amazing Defence - YouTube
adam ufc maçında tokatla adam dövüyor nerenin manyağı bu :D
Scott Adkins, bu adamı kendime idol aldım ulan bu nasıl bir şey adam " Ayrıca çok estetik tekme stilleriyle dünyada en iyi tekme atan 5 kişiden biridir. " dünya çapında listeye girmiş. Tyson ile konuları meslekleri bir değil ama Tyson' ın yumruğunu yemezse indirme risk' i fazla ama tabi birisi film artist i diğeri dünya yıldızı :D