lenovo bana kalırsa sonyden kat kat performanslı ve kullanıslı
saturnde ıthalatcıdan alıor olması lazım sorup bılgı alabılrsn zatn urunden cıkan grantı belgesınden anlarsın ıthalatcısına bakarak
Printable View
lenovo bana kalırsa sonyden kat kat performanslı ve kullanıslı
saturnde ıthalatcıdan alıor olması lazım sorup bılgı alabılrsn zatn urunden cıkan grantı belgesınden anlarsın ıthalatcısına bakarak
Lenovo bana göre de daha iyiydi fikir alıp onaylamak istedim :) Sağolasın.
Freedos olarak uyguna geliyor, öyle bir z580 işimi fazlasıyla görür zaten.
Özellikleri bana fazlasıyla yetıyor ve tam anlamıyla aşığım makıneme hp pavilion dv6000 kullanıyorum kucuk ufak şık :D
Kafamda kalıplar iyice oturdu artık , bende lenovo için pusuya yattım :)
İşinizi görsün istiyorsanız 1000 tl bütçeli mini iPad alın derim ben :)
Lenovo Z580'de ekran kartı problemi var. NVIDIA'nın Optimus seçeneği yüzünden. Oyunlarda düzgün görüntü vermiyo. (muş) Resmi sitesinde hala çözüm yoktu. Son nooldu bilmiyorum.Bizim şirkete 2 tane alındı. 2'side aynı problemi yaşattı. Office laptop'u olarak kullanılacağı için tek ekran kartına set edip kullanıcıya verdim.
Google'de "Z580 Optimus yada NVIDIA problem" diye taratın. biçok problem yaşayanı görecekseniz. Ben 1 tanesi ile yarımgün uğraştım. çözülmedi. Kimisi diyo baştan formatla. Bu tip sorunları ben çözerim diyosanız yada son duruma göre bu sorun çözülmüş ise ondan sonra inceleyip alın derim.
Saygılar,
1400-1500 civarı gündelik ıvır zıvır kullanım için en iyi diyebileceğiniz laptop nedir acaba?
ne gibi bir geçiş problemi yaşadınız
zaten optimus size manuel seçim hakkı sunmuyor günlük kullanımda
pc açıldığında herzaman hd graphic çalışır sadece windows uzerinden çalıştıracağınız bir programın kısayoluna sağ tıklayıp hangi grafik kartıyla çalışmasını istediğinizi seçerek açabiliyorsunuz yonetici olarak çalıştır mantığında
100 un uzerinde elimden z580 çıkardım herhangi bir geridonuş gelmedi bana
hepsi gt630 ekran kartlı idi optimuslu
ben lenovo kullanıyorum
ve kesinlikle tavsiye ediyorum taş gibi cihaz
ikinci el macbook almak daha mantıklı.
lenovo g580.