Oooh maşallah 80TL Güzel bir rakam, şimdi İlker abinin söylediği yer ile görüşüyorum 3 sisteme 150-200TL Fiyat biçiyorlar hehe :)
Printable View
Oooh maşallah 80TL Güzel bir rakam, şimdi İlker abinin söylediği yer ile görüşüyorum 3 sisteme 150-200TL Fiyat biçiyorlar hehe :)
Kardeşim sen gel beni dinle dh'de piyasa araştırmanı yap tüm parçalara bi fiyat belirle komple sistem yapınca belirlediğin fiyattan biraz daha düşük yazman gerekecek. O şekilde ilanını aç sanalpazar link'ini de ekle (site komisyonunuda ekle sanalpazar ilanına)600 olmaz belki ama yine de 200 lira gibi ölü fiyata da gitmez.
O ilk sisteme alıcı çıkacağını sanmam onu ihtiyacı olan lise ortaokul öğrencisi birine hediye et gitsin monitörle birlikte tam bir sistem olarak çünkü o monitörde etse etse 20 lira edecek ikinci elde en azından bi çocuğu mutlu etmiş olursun. Ben öyle yapmıştım eski sistemi mi.
içlerinden bazıları sadece parar eder oda alıcısını ihtiyacı olanı bulabilirsen
hepsini toplayıp gotursen bilgisayarcıya 250tl veriyorsa op başına koy yani
tek tek gittigidiyor gibi yerlerden satmalısın yoksa para etmez
Başka çarem yok zaten, şu yeni sistemimi toplayıp hepsini bir şekilde DH' e ve buraya koyarım hatta direk buradan şu an bile Ram' lerime müşteri çıktı elbet satarız bir şekilde :)
Başka bir çarem kalmadı zaten onur abi, anca yeni bilgisayarı alıp teeek teeeek satacağım bunları :)
Online konuşma pencereleri vardı selam verdim neyse, ben bekliyorum teknik ekipten birisi yazsın diye :D Gele gele Muhasebeci yazdı full muhasebeci yanıtladı cevaplarımı vs vs dedim 3 tane bilgisayarım var bunları satıp yeni bilgisayar alıcam dedim, işlemcileriniz ne dedi dedim işte 5000+ & E5300 & Celeron D diyo sadece E5300' ü alabiliriz niye diyorum stocklarımızda çok var AMD alan yok falan yok diyor bana. Diyor işte gelirsiniz biz onları parçalarız işte hepsini alacağız diyede bir şey yok iyi olanları alırız net bir fiyat veremeyiz falan filan ( ooooooldu güzelim ben bayrampaşadan kalkıcam yanına gelicem sen almıcaksn parçaları ben sonra paşa paşa dönücem :D ) dedim size mail atayım bakın parçalarıma diyo işte maximum 150-200 tutar sisteminiz falan dedim nerden anladınız işlemcinizden yola çıkarak söylüyorum belki 150 bile tutmayacak diyor :D Teşekkürler dedim bitirdim :D