Tek kelimeyle " çöp ".
Printable View
Tek kelimeyle " çöp ".
cok sevilen s2k nın 2 tampon yüzünden bu kadar kötülenceği hiç aklıma gelmezdi. bence bizim beklentilerimiz fazlaydı, olması gereken olunca yadırgadık.
hemen 2009 tampon devam :D
bi çıkarsa :D
Arkadan güzel, önden kusmuk :)
araba les olmus :D , yapıcaklarsa hard top yapsınlarda biseye benzesin .
Araba neden komple AP1 onu çözemedim iç mekan stop koltuklar :D
Bırakın cıksın en azından 2.el 110 bın ısteyen kısılerı gorelım :)
beyler hiç boşuna heyecanlanmayın ilan fake bu araç yıllar önce tanıtılmıştı en son bu module tanıtıldı ama hala adı sanı yok :D
Honda to Present S2000 and Fit / Jazz Modulo Concepts at 2009 Tokyo Auto Salon - World Auto News & Reviews
Honda Worldwide | December 26, 2012 "Overview of Honda Exhibit at TOKYO AUTO SALON 2013 with NAPAC"
hondanın sitesinde yapılan duyuru bu
hatta şoyle bir bolum var
Alıntı:
Honda’s automobile exhibit will also show the S2000 Modulo Climax (exhibition model), an S2000-based concept model featuring cutting-edge aeroform design and a chic interior coordinated in black and burgundy. Models on exhibit will include the MUGEN CR-V Design Study, a CR-V-based concept model presenting a new design, and the CR-Z MUGEN RZ, a MUGEN vehicle sold commercially as a complete car limited to 300 vehicles.
bu arabayı tasarlayan takaşı takata :) amcamız nerde ? :D
hybrid honda s2000 bekliyoruz :)
valla üretilmeye başlasında şu 2. el fiyatları da normal olsa iyice abarttılar
bu nasıl 1 sacmalık.
ön far kouki arka far zenki.
koltuk ap1
ortak kolsol ap1
gösterge ap1.
salak saçma bişe
edit : bilgi buldum ;) hybrit olması bekleniyor..
http://www.topspeed.com/cars/honda/2...-ar141002.html
keşke getirseler sıfır cillop gibi fiyatıda 80.000 tl gibi yapsalar o zaman sahibindeki ilanları görmek isterdim :D