nezaman satışa çıkıcak kesin bi tarihi varmı?
aynen abi cooler ama niye koymuşlar acaba motora upgrade yaptılar acaba
Printable View
yeni kasa type r'daki gibi n/a yerine 2.0 turbo motor kullanılacak diye biliyorum tabiki type r'dan biraz daha güçlü olucak.fakat içi dışı berbat ötesi...
bu sc veya turbo olmasın sakın :D
bence ufak dokunuşlarla adam olur kesin çıkarmaları lazım
koltuk , döşeme ,orta konsol vs. ap1'e dönmüş nedenki?
inanmayın bu haberee :) 1999 yılından beri bi nevi aynı kasada üretiliyor s2000 14 yıl bi kasa için fazlasıyla yeterli bi süre zaten , türk milletinin s2000 e zaafı oldugu için yapılan saçma bi haber kanımca
2013 yılında 99dan kalma bir konsolla araç çıkartacaklarını hiç sanmıyorum. Çıkartırlarsada hondanın ayıbı olur artık.
honda son yıllarda fanatiklerini mikmekten başka birşey yapmıyor
Honda Worldwide | January 15, 2013 "Acura World Debuts All-New MDX Prototype and Further Advanced NSX Concept at the 2013 North American International Auto Show"
buna ne dıyorsunuz pekı 2013 mart ayında nsx cıkacagını duyurmus adamlar..4 ceker hybrıd spor olacagından bahsedıyorlar..gorunusu muhtesem
''Sales will start on March 15 of this year and the starting price will be $48,450 (excluding tax).(U.S.) ''
stoplar ap1 , içmekan ap1 , koltuklar ap1 benim araba pirim yaptı :D
Aynı aslında üretilcegini sanmıyorum süs olsun diye koyacaklar
vay be , bmwden sonra honda'da vazgeçiyor atmodan :( intercooler garipsetti
Yanlız birşey farkettim, GT 86 çıktığında herkes "oy ne iğrenç jant ne iğrenç kıç ne iğrenç baş" falan diyordu, s2k ' yı görenler "jant yay tampon koyunca fena olur" demeye başladı :) Bu kadar dar görüşlüyüz milletçe. Bence 2009 model s2k bunu katlar , şuna bak malkoçoğlu çakması :D
beyler satış falan yok yapmayın allahın aşkınıza.
mudolumudur ne zımbırtıdır o body kit firmasına sadece araca body kit yapılması için verilmiş bir araç fuarda sergilesin diye !
satış, yeniden piyasaya çıkma , şu bu yalan :D yapmayın gözünüzü sevim
bence gelsin yeniden satışa çıksın 40 senede böyle satar nasıl olsa s2k430lp560 vs bu araba
s2000 geri gelsinde body si çok önemli değil her şekilde elden geçer... bekliyoruz..
bence gelmez gelirsede isimi deyişir şekli motoru deyişir