S2000 Modulo Climax @ Tokyo Auto Show 2013

Thread: S2000 Modulo Climax @ Tokyo Auto Show 2013

1. BU®AK's Avatar

BU®AK said:

2. ERTAN's Avatar

ERTAN said:
    ap1 i shoplamislar. Agir fake kokuyor

3. mmged_jan's Avatar

mmged_jan said:
    bu alet piyasaya çıksın piyasadaki bütün eski kasa ön arka tamponları toplarım lord of the çıkmacı diye bir dükkan açarım o kadar çirkin bir body kit karlıkçı halil daha iyisini yapar
    Quote Originally Posted by CasabLanca View Post
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

4. Serhat Y.'s Avatar

Serhat Y. said:
    2009 da duyurulduğu halinden iyi ama

2012

TeamPASAOGLU

5. S2000 Modulo Climax @ Tokyo Auto Show 2013

__FrK__ said:
    0 ken 82 bine alıp 4 5 yaşında arabalarına 100 bin lira + ları isteyenler bu işten hiç hoşlanmayacak
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

6. Berkant_R32's Avatar

Berkant_R32 said:

7. CinAli_06's Avatar

CinAli_06 said:
    şahsen böyle çıksın hemen bitane alırım bitanede 2009 tampon miss devam yola =)
    feel is everything

8. meh66's Avatar

meh66 said:
    Onemli olan tekrar uretilicekmi bence hayir

9. TGY's Avatar

TGY said:
    s3000 cıkıcak soylentisi de unutuldu gitti smdi yeniden s2000 mi oldu? cıkması enteresan olur birdaha boyle birsey yapıcaklarını sanmıyorum.

10. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Sıfırı cıkarsa 2. el fıyatları daha da artabılır. Tekrar gelırse 80 lıraya satılması pek mumkun degıl. gt86 gıbı bı araba bıle 60.000eurodan satılıyor.
    2009 da 80 lıraya satılan araba 2013 de nasıl 80 lıraya satılabılır kı ?
    Herkes kafayı s2k fıyatlarına takmıs. 2009 da dızel full bı golf u 50-55 arasına cok rahat alabılıyorduk suanda gıdın bakalım bayıye dızel full bı golf7 yı 78 lıradan asagı alamıyorsunuz
    Sadece golf s2k degıl butun araçların fıyatları arttı ama ılgınctır mıllet kafayı s2k fıyatlarına takmıs durumda
    Muhtemelen bu haber fake eger gerceksede s2k fıyatları gene dusmez aksıne muhtemelen artabılır.

11. S2000 Modulo Climax @ Tokyo Auto Show 2013

_muhaRRem said:
    bi tampon v3 jant oldu bitti.
    Dr.ECU

12. Yigit-Y's Avatar

Yigit-Y said:
    Quote Originally Posted by ocean0636 View Post
    Sıfırı cıkarsa 2. el fıyatları daha da artabılır. Tekrar gelırse 80 lıraya satılması pek mumkun degıl. gt86 gıbı bı araba bıle 60.000eurodan satılıyor.
    2009 da 80 lıraya satılan araba 2013 de nasıl 80 lıraya satılabılır kı ?
    Herkes kafayı s2k fıyatlarına takmıs. 2009 da dızel full bı golf u 50-55 arasına cok rahat alabılıyorduk suanda gıdın bakalım bayıye dızel full bı golf7 yı 78 lıradan asagı alamıyorsunuz
    Sadece golf s2k degıl butun araçların fıyatları arttı ama ılgınctır mıllet kafayı s2k fıyatlarına takmıs durumda
    Muhtemelen bu haber fake eger gerceksede s2k fıyatları gene dusmez aksıne muhtemelen artabılır.
    benimde şuan s2000 olsa bende aynı cevabı verirdim

13. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Quote Originally Posted by Yigit-Y View Post
    benimde şuan s2000 olsa bende aynı cevabı verirdim
    S2000 almadan oncede aynı yorumu yapıyordum
    Ben alım satım ısı yapmıyorum arabamıda satmayı hıc dusunmuyorum o yuzden 2.el pıyasası benı cok alakadar etmıyor

14. Yigit-Y's Avatar

Yigit-Y said:
    Quote Originally Posted by ocean0636 View Post
    S2000 almadan oncede aynı yorumu yapıyordum
    Ben alım satım ısı yapmıyorum arabamıda satmayı hıc dusunmuyorum o yuzden 2.el pıyasası benı cok alakadar etmıyor
    bende sattığıma pişmanım : bu kadar prim yapabilen bir araç daha var o da typer onuda sattığıma pişmanım

15. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Quote Originally Posted by Yigit-Y View Post
    bende sattığıma pişmanım : bu kadar prim yapabilen bir araç daha var o da typer onuda sattığıma pişmanım
    Valla ne yalan soylıyım Dbs satılcak araba degıldı keske satmasaydın
    Bende can typerı pert ettıgıme cok pısmanım Ne guzel Ayr ıle kardeş kardeş takılırlardı

16. özcan07's Avatar

özcan07 said:
    Tamponlar haric bi degisiklik varmi acaba 2,el artik dususe gecer gibi geliyo
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

17. 34btr1907's Avatar

34btr1907 said:

18. Ome_RS's Avatar

Ome_RS said:
    bi ön tampon bi jant bi yay bitti gitti bence cok guzel bu sekilde cıkması acaba motor ne kullanıcaklar

19. dirk's Avatar

dirk said:
    en öndeki şey intercoooler mi ?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz