yeniden baslatıp acın ben öle yaptıgımda düzelmişti.
Printable View
Duzelt dedim ama hata yok diyo...
http://i1098.photobucket.com/albums/...05f949963e.jpg
finish diyip res atın. sonra düzelmesi gerek. yani bende öle oldu
Denetim masasindan yeni bir kullanici acin onu yonetici olarak belirleyin. Bu kullanici adi ile oturum acin ve eski dosyalarinizi tasiyin bu yeni actiginiz oturuma.
Onuda denedim yine aynı...
hocam o zaman yedeklerini al yeniden sistem kurdur şimdilik idareten yapacagın şeyler geçici çözüm olur
CMD girince username ne çıkıyor?
iki hesabında amin hesabı iste denetim masası kullanıcı hesapların gir ver ordan şifreli olan oturumun şifresini kaldırabilirsin. şifre sormuyordu sanırım kaldırırken. denemekte fayda var.
Yüksek ihtimalle temp account ile oturum açıyor PC niz.
Aslında bu hatayı W7 genelde active directory ye log in olmuş accountlarda yapar ama anlattıklarınızdan bunu çıkarıyorum.
Microsoft un sitesindeki aşağıdaki makaleyi "dikkatle" uygulayın...
Eğer REGEDIT içinde aynı isimde bir sade, bir de .BAK uzantılı account var ise %100 düzelir aşağıdaki makaleyi uygularsanız.
REGEDIT'de;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
dizininde aynı isimle ( biri .BAK uzantılı ) hesap yok ise yazdıklarımı tamamen unutun :)
Aşağıdaki linkte ÇÖZÜM kısmındaki Kullanıcı Hesabı Profilini düzeltme seçeneğini "DİKKATLİCE" deneyin... yaptığınız bir hata pahalıya mal olabilir, aman dikkat...
"Kullanıcı Profil Hizmeti oturumu açılamadı" hata iletisini alıyorsunuz
bu arada sizin active directory account unuz olmadığı için makaledeki 3. aşamadaki;
"Gezinti panosunda, S-1-5 (SID anahtarı) ile başlayan ve uzun bir numaranın takip ettiği klasörü bulun."
kısmı size uygun olmayabilir. kısa isimli klasörler de olabilir ( bundan emin değilim ) ama sonuçta .BAK uzantılı path varsa o sizin path inizdir zaten.