User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lastik tavsiyesi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Lastik tavsiyesi...

Arkadaşlar merhaba. Aracımın lastiklerinin artık ömrünü doldurmasıyla yeni bir lastik alma zamanı gelmiş bulunmakta Şuan üzerinde orjinal boyutu olan Bridgestone Potenza RE040 205 / 50 / 17 lastik mevcut ve bildiğim kadarıyla performans lastiği diye geçmekte.Kuru hava performansı iyi ama ıslakta yer yer kayabiliyor. Bana goodyear-michelin-pirelli-continental-bridgestone arasından nedenleriyle tavsiye edebilceğeniz lastikler olursa çok değerlendirmem açısından cok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantmaxdan syron aldım, gayet iyi tavsiye edilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim ama dediğim markalardan tercih etmek istiyorum

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır sezonu gelmişken ben kış lastiği almanı tavsiye ederim

yaza doğru gene michelin veya brigstrone tarzında performans lastiği alabilirsin

kış performansında ciddi bir fark hissedersin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kış lastiği ile ilgilide benden bi bilgi gelsin o zmn

gidipte yazlıklarla aynı olcu alıp bosa para domalmayın.Kış lastıklerı GENELlikle daha ufaktır .Fabrıkasyon 205*55-16 kullanan arac(yaz) kışları 185-55-15-195*50*55-15 vsvs gbi kullanıyo olabılıyo genelde kısacası..YAzlık lastiklerde taban ne kadar basarsa iyidir,kışlık lastıktede taban ne kadar dar olur ne kadar az temas ederse iyidir.(yayılmaz cunku dik şekilde kalır dişlerde gorevını yerıne getırır vsvsvs) kış lastiği her zmn kışın iyidir yağmurlu havalar + kar + çamur..

yazlık lastik olarakta lassa phenoma öneriyorum.17 225-245 olarak mevcut aracımda kullanıyorum yazlık.Isınana kadar sabun.Isınması aman aman geç değil,fakat ısındıktan sonra cıkartmak zor gerçekten yoldan.Bilgine..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır sezonu gelmişken ben kış lastiği almanı tavsiye ederim

yaza doğru gene michelin veya brigstrone tarzında performans lastiği alabilirsin

kış performansında ciddi bir fark hissedersin
    yok yaz-kış ayrı ayrı almak istemiyorum çünkü fiyatlar çok fahiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kış lastiği ile ilgilide benden bi bilgi gelsin o zmn

gidipte yazlıklarla aynı olcu alıp bosa para domalmayın.Kış lastıklerı GENELlikle daha ufaktır .Fabrıkasyon 205*55-16 kullanan arac(yaz) kışları 185-55-15-195*50*55-15 vsvs gbi kullanıyo olabılıyo genelde kısacası..YAzlık lastiklerde taban ne kadar basarsa iyidir,kışlık lastıktede taban ne kadar dar olur ne kadar az temas ederse iyidir.(yayılmaz cunku dik şekilde kalır dişlerde gorevını yerıne getırır vsvsvs) kış lastiği her zmn kışın iyidir yağmurlu havalar + kar + çamur..

yazlık lastik olarakta lassa phenoma öneriyorum.17 225-245 olarak mevcut aracımda kullanıyorum yazlık.Isınana kadar sabun.Isınması aman aman geç değil,fakat ısındıktan sonra cıkartmak zor gerçekten yoldan.Bilgine..
    tamamdır teşekkür ederim bakıcam ona da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mu arkadaşlar hiç tavsiyesi olan veya bilen?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabanı biraz geniş tutun derim 215 45 17 falan daha iyi olur veya 215 50 17

307de hankook v12 evo kullanıyorduk cok iyi bir lastik yas kıs hiç bir problemi olmadı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabanı biraz geniş tutun derim 215 45 17 falan daha iyi olur veya 215 50 17

307de hankook v12 evo kullanıyorduk cok iyi bir lastik yas kıs hiç bir problemi olmadı .
    Teşekkür ederim fakat boyut değiştirmek istemiyorum. Hankooklara da bakıcam saolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kendime ait ticari aracım var yıllardır sava marka lastik kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim zaten savayı da goodyear üretiyor

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conti sportcontact 3 kullanıyorum 225 50-17. Memnunum..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307'mde conti sportcontact, michelin pilot sport, kumho ku31 ve şimdi syron race-1 kullanıyorum. Kullandığım ölçü 225/45/17. Lastikten öncelikli beklentilerim iyi ıslak tutunma ve minimum yanak katlanması olduğundan imajlı markalar içinde sporcontact, imajsızlarda syron race-1 tavsiye ederim. Hem beklentilerimi karşılayan hem de parasından fazlasını veren lastik race-1 oldu. Ama yazdığın markalar içinde conti tavsiye ederim. Kullandıklarım içinde konfor ve kuru tutunmada pek bir fark görmedim ama michelin biraz daha iyi, syron biraz daha kötü geldi.

Düşük yanak katlanması ve fazla yol okumasını istiyorsan markadan bağımsız olarak, xl(extra load) olan bir lastik tavsiye ederim.

Konudan bağımsız olarak kullandığın yay-amortisör nedir,memnunmusun? Burdan veya pm olarak yazarsan sevinirim. Spor yay-amortisör alacağım Ta-Technixlerin fiyatları aklımı çeliyor, fikrini almak isterim.

samimi_1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yerinde olsam düşünmeden lassa phenoma alırdım çok sessiz ve çok iyi yol tutan bir lastik.Youtube'da videoları var

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı samimi_1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yerinde olsam düşünmeden lassa phenoma alırdım çok sessiz ve çok iyi yol tutan bir lastik.Youtube'da videoları var
    Lassa Phenoma kullanıyorum 225-45-17 ebatında gayet memnunum tavsiye ederim

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Syron tavsiye etmem.
    X bir firmaya fason olarak urettirilen bir marka
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    205/50/17 pirelli p zero rosso kullanmistim islak ve kuruda cok basariliydi tavsiye ederim bide conti sport 5p basarili bu ikisini inceleyin derim
    INFINITE PERFORMANCE

Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barışbazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Aracımın lastiklerinin artık ömrünü doldurmasıyla yeni bir lastik alma zamanı gelmiş bulunmakta Şuan üzerinde orjinal boyutu olan Bridgestone Potenza RE040 205 / 50 / 17 lastik mevcut ve bildiğim kadarıyla performans lastiği diye geçmekte.Kuru hava performansı iyi ama ıslakta yer yer kayabiliyor. Bana goodyear-michelin-pirelli-continental-bridgestone arasından nedenleriyle tavsiye edebilceğeniz lastikler olursa çok değerlendirmem açısından cok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum
    Kullandığın lastiğin ıslakta kaymasının sebebi 5 kanal, XL olmaması ve 140UTQG değeri nedeniyle kuruyol performansı için üretilmiş olmasından kaynaklanıyor. Kuruyolda tutunması kuvvetli ancak, vira ıslak yol tutuş kabiliyeti düşük bir lastik. (Kısacası tamamen yaz için üretilmiş bir lastik. Kategorisi Ultra High Performance Summer olarak geçer.)

RE040 yerine 280 Treadwear'lü 3 kanal Potenza S001 XL tam olarak istediğin performansı verecektir. 3 kanal olması ve asimetrik yapısı nedeniyle viraj ve kuru yol tutunması çok kuvvetli olacak. Karışım hamur ve kanallar sebebiyle de ıslak performansı çok üst düzey gerçekleşecek.

Marka olarak Bridgestone'da devam etmeni öneririm ben. Diğer lastikler hayal kırıklığı yaratacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    307'mde conti sportcontact, michelin pilot sport, kumho ku31 ve şimdi syron race-1 kullanıyorum. Kullandığım ölçü 225/45/17. Lastikten öncelikli beklentilerim iyi ıslak tutunma ve minimum yanak katlanması olduğundan imajlı markalar içinde sporcontact, imajsızlarda syron race-1 tavsiye ederim. Hem beklentilerimi karşılayan hem de parasından fazlasını veren lastik race-1 oldu. Ama yazdığın markalar içinde conti tavsiye ederim. Kullandıklarım içinde konfor ve kuru tutunmada pek bir fark görmedim ama michelin biraz daha iyi, syron biraz daha kötü geldi.

Düşük yanak katlanması ve fazla yol okumasını istiyorsan markadan bağımsız olarak, xl(extra load) olan bir lastik tavsiye ederim.

Konudan bağımsız olarak kullandığın yay-amortisör nedir,memnunmusun? Burdan veya pm olarak yazarsan sevinirim. Spor yay-amortisör alacağım Ta-Technixlerin fiyatları aklımı çeliyor, fikrini almak isterim.
    Çok teşekkür ederim fikirlernizi değerlendircem.Aracımda yay amortisör yok stock kullanıyorum çok da bilgim yok açıkçası Faberge nickli arkadaşımıza sorarsanız o size baya bi yardımcı olacaktır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)