şimdi sanatçıyım diye geçinenlerin alayını toplasan bir barış manço etmez... her yönüyle müthişbir insandı, çok erken kaybettik...milyonların duası her zaman onunla...özledik barış abi:(
Printable View
şimdi sanatçıyım diye geçinenlerin alayını toplasan bir barış manço etmez... her yönüyle müthişbir insandı, çok erken kaybettik...milyonların duası her zaman onunla...özledik barış abi:(
Allah rahmet eylesin... Büyük üstad :(
Mekanı cennet olsun
Nobel "barış" ödülü gerçekten adı gibi barışa kardeşliğe insanlığa hizmet edenlere veriliyor olsaydı benim gözümde dünya üzerinde bu ödülü en hak eden birleştirici bütünleştirici insandı.
Üzerimizde hakkın çok Barış abi, mekanın cennet olsun.
Hey gidi günler...
"Türkçe" şarkıyla binlerce yabancıyı etkileyen, eğlendiren ve kendini kabul ettiren başka bir insan yok hala...
Bunu başardığında yıl 90'lar... düşünün...
Gerçek bir sanatçı...
Mekanın cennet olsun Barış Abi.
Ailecek pazar günü sabah programını beğenerek izlerdik . Çok erken aramızdan ayrıldı. Büyük üsta Barış Manço'ya allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun unutulmayacak ısımlerden bırısı.
Mekanın cennet olsun Barış abi çoğumuz seninle büyüdük :(
Mekanı cennet olsun. Öldüğü gün çok ağlamıştım çok üzülmüştüm.
http://i.imgur.com/KuDoI.jpg
BENDE ÇOK BEĞENDİM
Bende google gorselini paylasacaktim.. rahat uyu buyuk insan.. mekanin cennet olsun..
mesleğini hakkıyla yapan, erken yaşta aramızdan ayrılanlardan.. bir kez daha Allah rahmet eylesin..
Büyük sanatcı, mekanı cennet olsun.
Ölüm haberlerinde genellikle metanetli bir insanımdır. Allah'a şükür yakınlarımdan kimseyi kaybetmedim, bilemem belki ama ben ilk defa Barış Manço'nun vefat haberini alınca çok üzülmüştüm. Hakikaten ailemden biri vefat etmiş gibi üzüldüm. Şimdi ki sanatçı gezinenlerin hepsi birleşse eline su dökemez. İnternette görmüştüm, Bir gün ölünce ölüm günümde değil doğum günümde hatırlayın beni dediğini. Adam olacak çocuklardık biz.. Allah gani gani rahmet eylesin. Japon da üniversite rektörüyle kara sevda şarkısını söylediğinide tvden izlemiştim hemen paylaşayım hatta :) Vakti olanlar izlesin derim :)
Ve 45 saniyede bir yaşam öyküsü nasıl anlatılır...
Bu ülkenin içinden çıkardığı en büyük adamlardan. son anlarına yetiştim, kaybettiğimizde çok ufaktım ama babamla çok üzüldüğümüzü dün gibi hatırlıyorum.. mekanı cennet olsun.
Özlediğim tek sanatçı. :(
Nur içinde yatsın
Barış Manço - Evelallah - YouTube
Mekanı cennet olsun inşallah,bu yaşıma geldim onun kadar herkes tarafından sevilen bir sanatçıya denk gelmedim,illa bütün sanatçıların seveni sevmeyeni vardır,bu adam başkaydı gerçekten.
onun gibisi gelmez bir daha
Allah mekanını cennet eylesin..Çok değerli bir sanatçıydı ,yeri kolay kolay doldurulacak insan değildi..