Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Printable View
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Ağbi büyük geçmiş olsun allah korumuş... A5 bakma abi bizde vardı memnun değildik sattık bence 3 serisi yada imkan varsa 5 serisi güzel olur. Ama gönlüm cla dan yana gelse diye bekliyorum:)
a5 in nesinden memnun değildiniz ?
Bugüne kadar memnun olmayan hiç duymadım yakıtı dışında.
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Çok büyük geçmiş olsun.... Arabaya biner binmez kemer takmak alışkanlık haline gelmeli herkezde. Ben arka koltuğa otursam bile hemen takarım kemerimi...
geçmiş olsun..
cok gecmis olsun...
çok geçmiş olsun...
Çok Geçmiş Olsun..
Çok geçmiş olsun emniyet kemeri çok önemli.
Geçmiş olsun. Siz de bir şey olmaması sevindirici.
geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kesinlikle kemer şart kemerin önemini bir kez daha olsun anlamış olduk.
Geçmiş olsun..
Bizde 2012 2.0tdi 143 lük ten var sline içi de donanım olarak baya dolu sportback önden çeker performans zaten düşük bir de arkası çok rahatsız 4 kişiden fazlası için zaten sıkıntılı ve şunu belirteyim abi az daha yakmıyor tdi olmasına rağmen 9 litreden aşağısnı zor görüyor
Gönül e coupe ister abi ama 143 lükten uzak durmalısın önden çeker de a5te çok keyifsiz olursa quattro olsun. TT nin arkasını konuşmaya gerek yok tabiki ama sportback a5 arkası gerçekten keyifsiz
çok geçmiş olsun kaza nın ne zaman nerden geliceği cidden belli deil.Allah yardımcınız olsun daha kötüsünden korusun