Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın.
Printable View
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın.
Pert olduğu için araca çokta üzülmedim açıkcası, neyseki kaskom vardı ve aracın değeri neyse aşağı yukarı bir ödeme yapacaklar zaten.
Çok teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun hiçbirimizin başına vermesin hele de hatalı siz değilseniz.
Kaza tam olarak şöyle oldu , rampa aşağı 20-30 derecelik bir virajdan yaklaşık 50km süratle iniyordum. Yol gidiş geliş bölünmüş , karşı şeritten virajı aşırı hızlı dönen bir kango fazla açıktan alınca benim şeridime girip bodoslama üstüme gelmeye başladı bende aracı kırdım ama yine de soldan bana çarptı ve tarlaya yan yatmış bir şekilde araç çamura çakılarak durabildi. Vuran 50-60 yaşlarında amcaydı dalmış heralde görmedim diye yemin billah etti ama öyle bir geliş şekli yoktu yaşlı diye ağzımı açmadım başkası olsa bir iki tane yapıştırırdı suratına. Onun aracıda haşat oldu sol önü kazınmış airbagi patladı ama adam burnu kanadamadan çıktı araçtan sanırım kemeri takılıydı. Benim kemerim takılı olmadığı için kafamı aracın zaten basık olan direğne çarptım ama çok şükür bir şey olmadı, bir kaç gün sağım solum ağrıdı sonra geçti.
çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin
Geçmiş olsun abi. Allah beterinden korusun.
gecmis olsun
Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun , yolu hadimkoyden buyukcekmeceye inen yola benzettim ama o yol mu acaba ?
gerçekten çok geçmiş olsun allak (c.c) beterinden saklasın
Çok Geçmiş olsun, Allah korumuş,
büyük geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun
çok gecmıs olsun
Geçmiş olsun :(
geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici.
çok geçmiş olsun, aracınızın takla atmaması byük şans olmuş..
cok gecmıs olsun
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden sakınsın.