ilk bölümde daha zamanı bile geçerek 1. ci çıktı bence başarılı
Printable View
ilk bölümde daha zamanı bile geçerek 1. ci çıktı bence başarılı
Heyecan yok. Sırf bunalım, stress, gerginlik. İnsanlar zaten hayatın stressini atmak için tv karşısına otururken bu dizi üzerine koyuyor.
Kadro, OK
Oyunculuk, OK
Ancak senaryo ve izleyen üzerinde bıraktığı etki kötü..
Bir yarım saat göz attım, baktım daralmaya başlıyorum, bıraktım.
Gerilmek için moral bozukluğu için tv izlemiyorum ki.
Ezel konusu yapısı ve tarzı olarak çok başkaydı ve bidahada olmaz herhalde öyle bi dizi . Ramiz karaeskinin gençliği ise felaketti..
Prison break kadar sinir jastaası yapan bir dizi izlememiştim. Sitreste sitres ne diziydi ya. Seviyorum zeka üzerine yapılan şeyleri. Öyleyse bi bakayıom bu diziyede ben.
Geçenlerde Kaçış Planı filmini izlemiştim akşam diziye bakarken de o aklıma geldi.
Şimdi Google'a Kaçış Planı yazdığımda ilk çıkan sonuç;
The Next Three Days ( Kaçış Planı ) ve 20 Dakika farkı / TV Programları / Milliyet Blog
Ben 2saat kuyrukta beklicem , sıranın bana gelmesine 3-5kişi kala birisi atarlı tutarlı kaynak yapcak , ağzını burnunu orada yere dökmezsem nonoş kılıklı desinler :D
10 dk izledim çok baydı..
Konular artık hep aynı biri ceza evine giriyor konular falan baydı artık
birde dikkat ediyormusunuz reytingleri düşen dizide başrol yada başrole yakın yan oyuncular öldürülüyor ne kadar basit ve ucuz bir şey insanları bence bu kadar basit görmemeliler..
Çok gereksiz bir iç bunaltması var, 15dk ekrana kitledi beni gerçi ama, bir dizi için kendimi strese sokamam.
next three days çakması ufak oynamalar hadi yallah
karadayı çakması
The Next Three Days'i görür gibi oldum, kapattım. Bu prodüksiyona, bu kadroya (ç)alıntı senaryo olmamış. Oyuncumuz var, prodüksiyonumuz var, senaryomuz mu eksik yani? KAYP mıdır yani olay?
Arkadaş hadi kopya senaryoyu oynattın, bari oyuncuları düzgün seç. Fırat Çelik(komiser), o nasıl facia bir oyunculuktur... Ben 20 dakika dayanamadım.
Benimde icim cok daraldi ama begendim takipcisiyim :) suan turkiyede donen yada donebilcek olayi yani paran varsa kralsin yoksa ezilirsin durumunu cok guzel gosteriyor.oyunculukta iyi
mantık hataları benimde dikkatimi çekti ama zaten adı üstünde dizi bu, bazı abartmalar veya gerçekle örtüşmeyen şeyler olması normal. ilk bölüm olarak güzel buldum ben, bundan sonraki 1-2 bölümde belli eder kendini
Türk izleyicisini iyice aptal yerine koymaya başladı bu senaristler. Suskunların 2. sezonu mesela acayip mantık hatalarıyla doluydu. Bunu da fragmanlarından güzel bir diziye benzettiğim için izledim dün. Bunda da mantıksızlık diz boyu...
Suskunların 2. sezonu neydi öyle :) Çapraz kurgu mudur nedir? Bir sahne gösteriyorlar, sonra ara sahneleri göstermek için tekrar başa alıyolar, sonra baştan ara sahnelerle beraber hepsini izletiyorlar :) Böyle yapa yapa 60 dakikalık bölümleri 90 dakika diye izlettiler :)
Senaryo çalıntı olabilir , ki next 3 days i izledim hatırladığım kadarıyla birebir aynısı değildi. Açıkcası forumdaki konuyu okuyunca izledim. Biraz önce bitti. Benim çok hoşuma gitti , oyuncular ve oynadıkları oyun gerçekten takdire şayan. :)