insanı bunalıma sokar bu dizi ya dediginiz gibi bu tarz insanlar var ve hiç günahsız yere ceza alıyorlar malesef bunaltıcıda olsa izliyor insan :)
Printable View
insanı bunalıma sokar bu dizi ya dediginiz gibi bu tarz insanlar var ve hiç günahsız yere ceza alıyorlar malesef bunaltıcıda olsa izliyor insan :)
her akşam yemekten sonra 20 dakika iyi gelir :D
20 Dakika dizisinin senaristi Kerem Deren, '20 Dakika'nın 1 yıldır üzerinde çalışıyordum. 30 bölüm olacak olması da elimizi çok rahatlatıyor, şimdiden sonunu planlamaya başladım dedi.
Kaynak : 20 Dakika dizisi ne zaman bitecek
yerli Prison break abonesi olacağım yeni dizi dün geceki bölümü izledim olaylar merak içinde bırakıyor.
ben tubanın abonesi oldum bile :D
takip edenler var mı diziyi ? bana güzel geldi
Guzel huzel valla izliyorum
abi sanada bazı yerler saçma gelmiyor mu ama ? mesela bu başkan o kadar güçlü madem neden bu kadar güçsüz insanlarla münakaşa ediyor çok saçma bence
Var illa ki sacmaliklar-)
Ama yapacak birsey yok. Mal bu, izliicez
adam acaba gerçekden kurtarabılecek mı karısını ama acayip geriyo gerçekden
Yaptiklari plan sahneleri guzel oluyor
bu plan yakınları hapisde olanlara fikir verebilir :D
tuba yine bi harikaydı :D kedinin kızı yeni mi girdi diziye ,oda başka bi afett :D
hadi bakalım görelim 20 dakikacıları :D ilker aksumda tam keko rolunde ya :D
kız telefonu kaptı :D
başladı mı yeni bölüm
evet 15-20 dk oluyo
adamın kızı cin gibi ha :D
ya şu akrep denen kadını verseler elime 1saniyede öldürebilirim o derece uyuz oluyorum
bu kız bir kaç seneye çok canlar yakar :D
tubanın söyledigi türkünün adı ne ??
Stres yapmaya başladı arada kanal değiştiriyorum dayanamayıp tekrar açıyorum:D
kedi pertt :D yanlız tuba onn :D
Aha! Defender-)
defender bir koydu komser insanlıktan cıktı, fakat ambulansta boyunluk takmışlar adama, e bu adam arabanın içindeyken gayet rahat boynunu eğip kaza sonrası telefon gitmiş felan diyebiliyordu :D ah birde sarı intraket ile damarını acma sahnesi varki sarı renk en inceden bir öncesidir genelde cocuklarda felan tercih edilir :) yani biraz daha özenseler şu tarz sahnelere,gerçeğe yakın yapsalar neolurki, sarı intraket ile mavi yada pembe arasında bir fiyat farkı v.s. yokki diyelim cok pahalıdır alamamışlardır diye :D
Bu bolum
Cok iyiydi :) kedi iceri girmeseydi keske
çok iyiydi ,sıkıysa ayırın bizi ,slogan olur :D
kedinin eller titremiyordu ama en son baktıgında, muhtemelen kaçar gibime geliyor :D
bence kedi gaz vermek için ellerim titriyo dedi aliye
Evet bölüm güzeldi.Son sahnesinde de açık kapı bıraktılar.
bence katil keltoşş :D
kediden ters köşe çıkar mı acaba ilerleyen bölümlerde?
her hafta takip ediyorum,öğretmen ali tek başına kaldı.durum vahim.
görelim 20 dakikacıları. bence melek sucsuz değil
kimse suçsuz değil bence o dizide. Bişey anlayamadım ben valla haha