Bahsettiğim otoparkın sanırsam 2 çekicisi var .Biri polisli diğeri polissizdi
Printable View
benim araç çekmekten anladığım herhangi bir yerin geçişini engellemişse çek sorun yok ama öbür türlü ceza yaz gitsin,birde tam çekilirken yakalarsın aracı indirmez tekrar lan mesele o aracın ordan gitmesi ise geldi işte sahibi cezayı yaz gönder yoook illa parka gidecek ordan geri alınacak bu zihniyet bize neyin cezası bilemedim
bende geceleri aynen big mamasın olduğu yere koyuyorum. eskiden big mamas arkamızda kalıcak sekılde olımpıyat evıne dogru gıderken ilk otobüs durağına kadar sol tarafa park ediliyodu. fakat sanırım çekiciler yüzünden kimse o tarafa koymuyor onun yerine, big mamasdan aplus tarafına dogru bır yogunluk var
Bende geçen gün tunalıda denk geldim focus kaldırım dibine park etmiş adam sol iki tekere vantuzları taktı sola doğru çeki sağ tarafa yer açıp sağ tarafıda takıp basıp gitti...
devletten hizmet beklesen gelmez yıllarca ama ceza ve benzeri işler olunca nasılda saniyelerle hallediyorlar..:)
Big Mamma's a gittiğimde otopark çok dolu olursa dışarıya bırakıyordum, ordan da çekiyorlar mı şimdi yav?!
geçen gün arabanın önünde balık alırken arabayı götürdüler :D Adamlar hırsızlardan iyi çalısıyor valla 1 dk'da önümdeki arabayı götürdüler :ofk:
Maltepede yim ( burda oturanlar çalışanlar iyi bilir ) talatpaşada yıllardır boş olan bir arsa bir anda büyük bir otopark olmuş ve gülyolu dediğimiz sokaktan bile aracımız çekilmiş oraya götürülmüş yeni bir sektör doğuyorrrrr