Gitdim şikayetçi oldum ben 1 sene sonra kovuşturmaya gerek olmadığına dair yazı geldi :)
Printable View
Gitdim şikayetçi oldum ben 1 sene sonra kovuşturmaya gerek olmadığına dair yazı geldi :)
@CUB ve @SOMEONESPECIAL 'in yazdığı olayları hayretle okudum resmen. Neler varmış da haberimiz yokmuş..
Konuyla ilgili olarak diyebileceğim tek şey ise savcılğa suç duruyurusunda bulunun.
Bir de kimse tanımadığı birisine para göndermesin. Sene 2013 oldu diye geyikler dönüyor ama hakikaten de 2013'teyiz yani. Verin 3-5 kuruş komsiyon farkını, GET'i kullanın..
Taytay nickli üyeyi dolandıranla benidolandıran aynı kişi bunarada yeni gördüm :) hasan mert albayraksaran şerefsiz
şu sanalpazar'ı kullanmayı bi öğrenemedik yau. %5 komisyon savcılığa gitmek, dava açmak için gerekli resmi belgeler için oldukça makul bir ücret.
Artık satıcılar değil alıcılar dolandırıcı Get le satılan ürün mesela elektronik parça sağlamıyla değiştirip geriye bozuk olanı koyup iade ediyolar kapıda ödemede almaktan vazgeçip ayrıca 2 sefer kargo parasını dötünüze sokuyolar vs vs.Ben de çok mal sattım hep derim alıcıya mailin varsa extra resimlerini atıyım.Numaramı sorgulattır kaç senedir açık.Üyelik tarihime bak.ürünü kargolayıp barkod numarasını yollarım kargo ulaşmadanda paramı çekmem.Bende bi sefer çorumlu sanayi esnafının birinden dolandırılmıştık güvendik parayı yolladık. Adam canım yollamak istemiyor dedi :) ses kaydı yaptım konuşmaları ama ses kaydı kanıt oluyomuş
kapıda teslim diyorsunuzda ..
bitane boş iphone kutusunu alır pttye gönderirsin ...ptt ile kapıda ödersin ama içi boş :)
el degicek ağa göz görücek.türk insanı görmedigi şeye para vermez aslında görmeden almayın
Su forumda ticaretim bir tek dodoo ile oldu, yalan yok basta bı killandım ama sagolsun mağdur etmedi beni :)
büyük gecmiş olsun valla.. kişi karşısındakiini kendi gibi biliyor malesef..
sahibinden com yetkilileriyle görüştüm deli oldum telefonu werdim buldular ne ip weriolar ne adres ne üye ismi e dedim milleti üye yaparken yapionuz normal satışları get dışında izin weriosunuz bişey sorduğumda söylemiosunuz..
bu e ticaret işine bende bi ısınamadım forumda çok parça sattım hiç biriyle sıkıntı ysamadım cok şükür bi punto_multijet nickli kaandı sanırım kaan abiyle sıkıntı yasadık anfi yollamıstım sıkıntı var dedi yolla abi mal bizim dedim :) sonuc mal geldi mal gelmeden parasınıda iade ettim :)