User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
100 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dikkat trafik azıttı

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dikkat trafik azıttı

Trafik cezasının amacı kural çiğnemeden caydırıcılık değilmidir? Mesela radar kurulurken önceden tabela koymak zorunda değilmi polisler? Son yıllarda gerek yeşil ışıkta 60la geçtiğinizde bile resminizi çeken eds kameraları olsun, gerek 5 km arayla kurulan radarlar olsun trafikte insanın psikolojisini bozuyor, şahsen ben bir korkuyla sürüyorum aracımı. Az öncede haberlerde çıktı helikopterle yukardan trafik denetliyorlar sol şeridi kullandı diye ceza yazıyorlar büyük araçlara. Ceza yazmak için çok güzel emek sarfediyorlar, trafiğin düzeni umurlarında değil diye düşünüyorum. Nereye gidiyor bu cezalara ödediğimiz paralar? Sadece yazmakta değil toplamak içinde inanılmaz bir çaba var.

edit: kamyoncu suçsuz demiyorum, emniyetteki bu ceza yazma çabasını anlamaya çalışıyorum. Çeki halatı yok diye yazılan cezanın, cam filmine yazılan, bu jantlar orjinalmi diye soran memurun cezanın trafiğin düzeninin katkısına inanan varsa benide inandırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlerde şu anda izliyorum. Bayanın birine araç sahibi olmadığı halde ceza yollamışlar.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte hiç tarafsız şekilde trafiğin akışına baktınızmı ben baktım daha ağır kurallar gelmesi lazım..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafiğin 5 km de bir kaç radar koymasına vs bişey diyemem ama ben denetlemenin az olduğunu düşünüyorum.Bana sorulursa denetlemeler arttırılmalı.Fakat düzgün,adil,dürüst şekilde ! Kırmızı ışık yandıktan sonra 3 saniyesi olduğunu bilen fakat 5.saniyede geçmeye çalışan bugün hayatımı karartmak üzere olan dolmuşlara büyük ceza kesilmeli.
    Helikopterle sol şeridi kullandı diye (büyük araçlara heralde) nasıl ceza kesiyolar onu çözemedim plakayı nerden görüyorlar peki ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az öncede haberlerde çıktı helikopterle yukardan trafik denetliyorlar sol şeridi kullandı diye ceza yazıyorlar büyük araçlara.
    maltepeden silivriye gittim geldim bugün valla iyi yapıolar daha fazlasını yapmaları lazım bence solda kamyon tırın ne işi var deli gibi gidiolar bide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafikte hiç tarafsız şekilde trafiğin akışına baktınızmı ben baktım daha ağır kurallar gelmesi lazım..
    Ne gibi mesela? İstanbulda genelde trafik akmadığı için benim anayolları kullandığım saatlerde, dikkatimi çeken bir şey olmadı.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamyon, otobüs, dolmuş vs vs bu tarz araçların kesinlikle cezalandırılması lazım. beton mikseri sol şeritten gazlıyor, hafriyat kamyonu resmen yarışıyor. bizim ülkedeki özgürlük hiçbir ülkede yok.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne gibi mesela? İstanbulda genelde trafik akmadığı için benim anayolları kullandığım saatlerde, dikkatimi çeken bir şey olmadı.
    ben bahçehirden gazisomanpaşa geçmek için sabah 6:30 da yola çıkıyorum sırf o sabah saati trafiğinde kural tanımaz öküzlerle kavga etmemek için sabah 6 da çıktığım halde bu kadar kendine güvenen sapıkça araba kullanan başka sürücüler asla umurunda olmayan başka trafik bilmiyorum.ve haberlerde çıkar tırın haberini seyrettim adam diyor havada ekibidemi kontrol ediyim havadaki ekibi takip etme kendi şeridini takip et yeter haberin içeriğine bakarsanız tır şöförünün nasıl trafiğin anasını sevdiğini görürsünüz..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafiğin 5 km de bir kaç radar koymasına vs bişey diyemem ama ben denetlemenin az olduğunu düşünüyorum.Bana sorulursa denetlemeler arttırılmalı.Fakat düzgün,adil,dürüst şekilde ! Kırmızı ışık yandıktan sonra 3 saniyesi olduğunu bilen fakat 5.saniyede geçmeye çalışan bugün hayatımı karartmak üzere olan dolmuşlara büyük ceza kesilmeli.
    Helikopterle sol şeridi kullandı diye (büyük araçlara heralde) nasıl ceza kesiyolar onu çözemedim plakayı nerden görüyorlar peki ?
    Onu görüp birşey demiyor mesela ama aynı polis benim camımda film var diye beni teroristle bir tutuyor. Adil dürüst şekilde denetim yapılmalı tabi ceza kesilmeli, ama bunu trafiğin iyiliği için yapmaları lazım trafikten gelir elde etmek için değil. dürbün vs ile tespit edip aşağıdaki ekibe bildiriyorlar durumu.

Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maltepeden silivriye gittim geldim bugün valla iyi yapıolar daha fazlasını yapmaları lazım bence solda kamyon tırın ne işi var deli gibi gidiolar bide
    Ben arabama cam filmi çektirmiyorum, cam filmi olana yazsınlar cezayı bağlasınlar zihniyetine benziyor senin zihniyetin. O kamyonlar suçsuz demiyorum ama yanlış anlama

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hafriyat kamyonları rolling yaptığı sürece İstanbulda şart ticari araçlara düzen gelmesi.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar star tv de haberlerde ızledım ama yanlısmı anladım bılmıyorum spıker dedıkı araclarda kı ataturk stıckerı gorusu engellıyorsa ve bunu polıs boyle degerlendırıyorsa cezaı ıslem uygulayabılecekmıs cok pıs ayar ve sınır oldum...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    şuanki cezalar caydırmak için değil milli gelire katkı olsun diye (tabi bize faydası yok).. caydırıcı dediğin cezayı bir defa yersin, ömür boyu bir daha yemezsin.. öyle olur

denetim şart ayrıca, trafiğe çıkmaması gerekipte benden çok trafikte dolaşan araçlar var malesef her ilimizde..

sadece harfiyat kamyonları değil de ticarilere belli saat aralıkları verilecek, belli yaşın üzerindeki araçlar yeterlilik belgesi ile trafiğe çıkacak falan.. kısacası kitapçığın komple değişmesi lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bahçehirden gazisomanpaşa geçmek için sabah 6:30 da yola çıkıyorum sırf o sabah saati trafiğinde kural tanımaz öküzlerle kavga etmemek için sabah 6 da çıktığım halde bu kadar kendine güvenen sapıkça araba kullanan başka sürücüler asla umurunda olmayan başka trafik bilmiyorum.ve haberlerde çıkar tırın haberini seyrettim adam diyor havada ekibidemi kontrol ediyim havadaki ekibi takip etme kendi şeridini takip et yeter haberin içeriğine bakarsanız tır şöförünün nasıl trafiğin anasını sevdiğini görürsünüz..
    O kamyon şöförü suçsuz demiyorum bende. Ama kanuna göre önce bir caydırıcılığı olması lazım, yani amaçları kamyonun sol şeride çıkmaması olması lazım kamyona ceza yazmak değil. Trafikte binlerce öküz var dediğiniz gibi, polisimiz cam filmi gibi gereksiz şeyleri denetliyor. Geçen mart ayında yağışsız gün zincir soruyor polis bagajda var, sonra çeki halatı soruyor yok ceza yazıyor. İlla yazıcak yani.

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadınlara ehliyet vermesinler yeminle bu trafik işi cözülür )

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hüseyin , ben hergün bahçeşehir- selimpaşa yapıyorum. 2 ve 3 şertili yolların tümünde aynı anda kamyonlar , tırlar yarışıyorlar, yanyana gıdıyorlar. Bir gun o tarafa sabah saatlerinde yolun duserse ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. OTOBÜS KAMYON MINIBUS VE TIR' lara yazılan cezalar ve denetimler az bile..

OmerBLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam bugün haberlerde vardı adam camına Atatürk yazısı yapıştırdı diye bağlamaya çalışıyo diğer sürücüler itiraz etmese basın gelmese adamın canını yakıcaklar.En son emniyet müdürü geliyor sonra bırakıyorlar adamı artık diyecek hiç bir şey bulamıyorum.Bütçe açıkları için yapıldığını düşünüyorum.
    If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.

Burt MUNRO

OmerBLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer konuya bakacak olursak gerçekten hak eden denetlenmesi gerekenlere de gerekli cezaların uygulandığını düşünmüyorum en sol şeritten tam gaz giden kamyon ve tırlar,insan canını hiçe sayan minibüs,otobüs ve taksi şöförleri gibi.
    If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.

Burt MUNRO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafriyat kamyonları rolling yaptığı sürece İstanbulda şart ticari araçlara düzen gelmesi.
    Halk otobüsü işletiyoruz istanbulda polisten ceza yediğimizi hatırlamıyorum ama iett her ay ortalama 1 1.5 bin lira kesinti yapıyor ceza diye. Sanki iett ve emniyet ayrı bölgelerin mafyaları o onunkine ellemiyor Yoksa iş saati yenibosna beylikdüzü arası herhangi bir üstgeçide ekip koysalar bütün halk otobüsleri ceza yer trafikte dakikasına yetişebilmek için kasaplık yapıyorlar bütün şöförlerimiz. Dakikaya yetişemezsek iett marazlıyor çünkü maddi olarak

Alıntı adilhcl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar star tv de haberlerde ızledım ama yanlısmı anladım bılmıyorum spıker dedıkı araclarda kı ataturk stıckerı gorusu engellıyorsa ve bunu polıs boyle degerlendırıyorsa cezaı ıslem uygulayabılecekmıs cok pıs ayar ve sınır oldum...
    haberden sonra spiker uygulayamazlar dedi. Reklam vs amacı yoksa, görüşü engellemiyorsa serbest demişler emniyetten

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radar koyunca tabela koysa ne anlami oluyo ozaman radarin?adam tabela var yavasliyo sonra yapistir. Orda tir a ceza yazmislar ki iyi yapmislar adamlara sadece 1-2. Serit serbest kamyonlar 3.4. Seride cikiyolar bunuda sevdim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)