User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: kaza tazminatı önemli!!!

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation kaza tazminatı önemli!!!

arkadaşlar kusura bakmayın sizlerin biraz vaktini alıcam ama mutlaka duyan veya tecrübesi olan vardır;

3 sene önce yüzde yüz hatalı olan bir araç makas atarken dayımın aracına arkadan çarpıyor. kaza sonucu araç pert ve çarpan kişi kaçıyor ortalıktan alkol testi bile olmadan hemde. eniştem ağır yaralandı ve sakat kaldı. araçta 5 kişiden 3ü ağır yaralandı ve aracı kullanan yengem ise artık araç kullanmıyor. hastane masrafları tedavi masraflarını kendileri karşıladılar.

kasko ve sigorta yapılırken yaralanma ve ölüm ile ilgili tazminatlar ödeneceği yazıyor fakat hiç bir şekilde birşey yararlanılmadı.

suçlu olan ise ne aradı ne sordu kendisi şimdi ise mahkeme devam ediyor 1 seneyi geçti mahkmeme 2.5 yıl ceza verdi sürücüye avukatı ise kabul etmeyip temize gittiler.

şimdi bu iş nasıl çözülecek?
    kasko ve sigorta tazminat vermiyecek mi?
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Kaskoda ve zorunlu trafik sigorta poliçesinde ölümlü ve yaralanmalı kazalarla ilgili ne kadar tazminat alınacağı ile ilkgili meblağlar yazar. Olay olalı 3 sene olmuş. Daha 2 sene boyunca o sigorta hükümleri geçerliliğini korur. Hastane raporları ile birlikte başvurursanız alabilirsiniz.
    IN BOOST WE TRUST

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sigorta şirketinin bu olaydan haberi vardır ancak mahkeme vs. durumları bilmiyorlardır.Gerekli evraklarla dosya açtırıp süreci ilgili kişilerle görüşebilirsiniz.

Önemli olan sakın ama sakın bu işi ben çözerim şu kadar para alırım diyen insanlara yada avukat benzeri kimselere sakın itibar etmeyin.Bu işler çok karmaşık olmayıp sadece talep edilen evrakları ibra etmeniz yeterlidir.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bizim aracimizinda kaskosu varsa bu evraklarla birlikte bizmi talep ediyoruz yoksa bizim kaskomuz karsi taraftan hastane masraflarinida isteyebiliyormu?
    BaYTaR MURO

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Bence Avukatlık ve danışma bürosuna gidip orda olayı anlatıp hukuki destek alın.. orda ne yapılması gerekdiği ordaki avukat bay bayan arkadaşlarla nasıl bir hukuki süreç belirliyceğinizi karar verip bir yol haritası çıkartırsınız.. bu tip %100 haklı oldukları vakalarda ücreti genelde sizden istemezler kazanılıcağı kesin olduğu için karşı tarafdan alırlar ama siz genede sorarsınız orda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun inşallah yakalanır bir an önce o kaçan şerefsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Kaskoda ve zorunlu trafik sigorta poliçesinde ölümlü ve yaralanmalı kazalarla ilgili ne kadar tazminat alınacağı ile ilkgili meblağlar yazar. Olay olalı 3 sene olmuş. Daha 2 sene boyunca o sigorta hükümleri geçerliliğini korur. Hastane raporları ile birlikte başvurursanız alabilirsiniz.
    hastane raporları herşey var. hatta eniştem direk özürlü sınıfında oldu bile. kasıklarındaki kemik ikiye ayrılmıştı 4 ay yatalak kaldı. sigorta bir dönüş henüz yapmadı arıyoruz he he deyip geçiyorlar.

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigorta şirketinin bu olaydan haberi vardır ancak mahkeme vs. durumları bilmiyorlardır.Gerekli evraklarla dosya açtırıp süreci ilgili kişilerle görüşebilirsiniz.

Önemli olan sakın ama sakın bu işi ben çözerim şu kadar para alırım diyen insanlara yada avukat benzeri kimselere sakın itibar etmeyin.Bu işler çok karmaşık olmayıp sadece talep edilen evrakları ibra etmeniz yeterlidir.
    valla geçen otobüse bindiğimde danışman bir firma gördüm ama tuzaktır diye ilgilenmedim. şaşırdık ne yapıcağımızı

Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bizim aracimizinda kaskosu varsa bu evraklarla birlikte bizmi talep ediyoruz yoksa bizim kaskomuz karsi taraftan hastane masraflarinida isteyebiliyormu?
    aracın kaskosu yoktu sadece trafik sigortası vardı. karşı vuranın kaskosu vardı

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Bence Avukatlık ve danışma bürosuna gidip orda olayı anlatıp hukuki destek alın.. orda ne yapılması gerekdiği ordaki avukat bay bayan arkadaşlarla nasıl bir hukuki süreç belirliyceğinizi karar verip bir yol haritası çıkartırsınız.. bu tip %100 haklı oldukları vakalarda ücreti genelde sizden istemezler kazanılıcağı kesin olduğu için karşı tarafdan alırlar ama siz genede sorarsınız orda..
    şuanda avukatta iş verildi kendisine ama dediğim gibi mahkeme yüzde yüz haklı olduğumuz içi kaç sene ileri tarihe attı kanıtlar olmasına rağmen
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun inşallah yakalanır bir an önce o kaçan şerefsiz
    adam okadar pişmişki ben kaza yapsam hatalı bile olmasam ziyaret ederim bişey oldumu diye adam duruşmaya gelmiyor 1 kere gördük oda hakim hanım istedi gelecek diye.

hakim hanım sordu sen bu mağdurlara hiç para verdin mi diye aldığı cevap şu yok vermedim hakimde zınk diye al sana 2.5 sene yatacaksın dedi para cezası yok dedi sana
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Önce dosya açtırın zaten direk sigortanın avukatları gelip incelemeye araştırma yapmaya başlayacaklardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce dosya açtırın zaten direk sigortanın avukatları gelip incelemeye araştırma yapmaya başlayacaklardır.
    dosya açıldı ama ne alaka ise iki sigorta şirketi anlaşamamışlar birbirlerini ne diye bekliyorlarsa artık
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazabilirsen hangi şirketler ve dosya numarası verebilir misin?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuanda avukatta iş verildi kendisine ama dediğim gibi mahkeme yüzde yüz haklı olduğumuz içi kaç sene ileri tarihe attı kanıtlar olmasına rağmen
    ben sadece mevzu bahsi geçen kaza için demedim avukata danışın diye.. işin sigorta kısmı içinde danışın dedim yani bütün kollarını işin danışın anlamında dedim.. olmassa avukat sigortayada dava açabilir karşı tarafın yani bunlar danışılıp hukuki açıdan görüşülmesi gereken şeyler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece mevzu bahsi geçen kaza için demedim avukata danışın diye.. işin sigorta kısmı içinde danışın dedim yani bütün kollarını işin danışın anlamında dedim.. olmassa avukat sigortayada dava açabilir karşı tarafın yani bunlar danışılıp hukuki açıdan görüşülmesi gereken şeyler..
    allah razı olsu zıt düşüncede yazmadım sadece bilgilendirdim sorunu. herşey tam ama bişey eksik ya bilmediğimiz bişey var yada ?
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazabilirsen hangi şirketler ve dosya numarası verebilir misin?
    abi anadolu sigortada olay nuran inan adına kayıtlı dosya numarasını eve gidince atarım sana

2 türlü mahkeme açıldı asliye ceza sonuçladın 30 ay paraya çevirmeksizin cezayı verdi.

asli hukuk ise devamlı atıyor ileri

sigorta ise davayımı ne bekliyor ama ortada mağduriyet aldı başını gitti. eniştem hasta bezi kullanıyorlardı emekli olduğundan ekonomide sıkıntıya girdi.
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi anadolu sigortada olay nuran inan adına kayıtlı dosya numarasını eve gidince atarım sana

2 türlü mahkeme açıldı asliye ceza sonuçladın 30 ay paraya çevirmeksizin cezayı verdi.

asli hukuk ise devamlı atıyor ileri

sigorta ise davayımı ne bekliyor ama ortada mağduriyet aldı başını gitti. eniştem hasta bezi kullanıyorlardı emekli olduğundan ekonomide sıkıntıya girdi.
    Bende sigorta şirketinde çalışıyorum.Şunu sakın unutmayın mahkeme tarihi değil kaza tarihi önemlidir.Parayı kaza tarihinden itibaren faizi ile alacaksınız ancak bazı araştırmalar yapılacak sakın mahkeme sonuçlandıktan sonra mutabakat yapmayın.Yani sigorta size bi bedel vermek isteyecektir.Bunu iyi araştırın fazlasını faiziyle birlikte isteyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sigorta şirketinde çalışıyorum.Şunu sakın unutmayın mahkeme tarihi değil kaza tarihi önemlidir.Parayı kaza tarihinden itibaren faizi ile alacaksınız ancak bazı araştırmalar yapılacak sakın mahkeme sonuçlandıktan sonra mutabakat yapmayın.Yani sigorta size bi bedel vermek isteyecektir.Bunu iyi araştırın fazlasını faiziyle birlikte isteyin.
    nokta atışından belli oldu sigortada olduğundan;

- bir kişi yüzde 60 özürlülük raporu aldı bile
    - yengem ve teyzem psikayatri tedavi görüyor araçlara binemiyorlar halen kaza çok ağır olmuştu.

3 kişinin hastane raporları ve yaptıkları masrafların faturaları mevcut.

bu arada veysel karani camiinin alt sokağındayım misafirim ol yemek ısmarlarım
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nokta atışından belli oldu sigortada olduğundan;

- bir kişi yüzde 60 özürlülük raporu aldı bile
    - yengem ve teyzem psikayatri tedavi görüyor araçlara binemiyorlar halen kaza çok ağır olmuştu.

3 kişinin hastane raporları ve yaptıkları masrafların faturaları mevcut.

bu arada veysel karani camiinin alt sokağındayım misafirim ol yemek ısmarlarım
    Tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda para sağlığı geri getirmeyecek ama istediğiniz rakamı alırsınız.

>Bi gün uğrarım tabiki.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok büyük geçmiş olsun. Her şey bu kadar ortadayken nasıl bu kadar uğraştırırlar anlamıyorum. Sigorta şirketleri zaten parayı alırken varlar ancak kaza olduğunda ödememek için her şeyi yapıyorlar.
    O kaçan ise şerefsiz tabiri bile haifi kalıyor. Nasıl bir vicdan var artık. Allahım sen hepimize akıl fikir ver...

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk etapta karşı tarafın trafik sigortasını yapan şirketle irtibat kurup, yapmış olduğunuz sağlık masraflarını beyan edin.

İlerleme kaydedemezseniz avukat olaylarına girin bence.

Daywalker arkadaşımız zaten gerektiği gibi yönlendirmiş.

Çok geçmiş olsun
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)