Şuan bir üniversitede okuyup YGS başvuru formunda "Öğrenim Bilgileri" bölümünü nasıl dolduruyoruz?
Geçen sene liseden mezun oldum ve YGS 'ye başvurmuştum. Benim diploma kopyamı forma eklememe gerek var mı?
Printable View
Şuan bir üniversitede okuyup YGS başvuru formunda "Öğrenim Bilgileri" bölümünü nasıl dolduruyoruz?
Geçen sene liseden mezun oldum ve YGS 'ye başvurmuştum. Benim diploma kopyamı forma eklememe gerek var mı?
benimde yana döne öğrenmek istediğim bişey var arkadaşlar AÖF 1. sınıf sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum. 2.üniversite olarak 2. öğretim okumak istiyorum. bu mümkünmü birde meslek lisesi mezunu olduğum için sınavsız geçiş yapmıştım. şimdi kayıt yaptırırsam almış olduğum puana göre tercih yapabilcem heralde sınavsız geçiş hakkımı kullanmış olduğum için puana bakılıcak diye tahmin ediyorum.
Ygs kayıtı bugun yaptırdım ama yaptıdığım okuldaki müdür yardımcısı kafamı karıştırdı :)
Ben 2 yıllık m.y.o bitirdim bu senede sınavsız dikey geçişle açık öğretim 3. sınıf işletmeye geçtim, Müdür yardımcısı okuduğun okul olduğu için puanın düşer dedi var mı böle bir durum :beuj:
3 kuruşluk çalışma zevki gelmişti onuda müdür yardımcısı kaçırdı :D
bende şuan ziraat bankasından 2 oturum için 40 lira yatırdım Yanlız bu sadece YGS başvursu değilmi bu oturumlar neyin oturumu anlamadım ki ben 3 oturuma girecem ama bu para ilk sınavdan sonra değilmiydi ? kafam karıştı
Diyor 2013 ÖSYS başvuru adımındaAlıntı:
Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız!
Edit:Kpss ye girmemiz birşey ifade etmiyor yaniAlıntı:
2011 ve 2012 ÖSYS başvurularından en az birini başvuru merkezi aracılığı ile yapan ve öğrenim bilgilerinde (2013-ÖSYS Aday Bilgi Formu 12-18. alanlarda) değişiklik olmayan adaylar kayıt işlemlerini Aday İşlemleri Sistemi'ni kullanarak yapabilirler.
Arkadaşlar yarın son gün kayıtlar için herkesin bilgisine..
Gecen persembe yaptırdım katiller gibi cıktı resmim ya :D
Yatirdiginiz para 40 tl ise ygs sinavina girmeniz icin yatirdiniz demektir o parayi bunun adinida 2 oturum die koymuslar eger 10 tl yatirdiysaniz sinavsiz gecisten yararlanmak istiyosunuz demek oluomus bunada oturum 1 denio. Yani ygs ye marttaki sinava girmek istiyorsaniz 40 tl yatirmalisniz dikkat edin bu ufak ayrintiya bu arada yarin son gun unutulmasin!!!
Ben suan myo okuyorum hmde aöf e gecmek istiyorum bole bisi olur mu? Acilll ona göre para yatirip kayit olcam pm bekliyrm
Kaydimizi yaptik . Kismetse Yeditepedeyiz sinavdan sonra